If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Печалбата на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ към края на септември достигна 7,9 млн. лв., като близо 6 млн. лв. от нея подлежат на разпределение между акционерите, съобщиха от дружеството
за дивидент ли става въпрос ??
не съм чел отчета но не може да е дивидент
ако печалбата е 7,9 млн. то за дивидент трябва да се разпределят поне 90% от нея т.е. около 7,1 млн.
*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Печалбата на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ към края на септември достигна 7,9 млн. лв., като близо 6 млн. лв. от нея подлежат на разпределение между акционерите, съобщиха от дружеството
днес е поредният силен ден за fpp!достигнат е нов връх-2.24,при това с добри обеми!много съм доволен,а това определено не е препоръка за продажби!за покупки също!
цитирам се,понеже днес е абсолютно същият ден като цитирания,само върха е друг-2.40!
днес е поредният силен ден за fpp!достигнат е нов връх-2.24,при това с добри обеми!много съм доволен,а това определено не е препоръка за продажби!за покупки също!
цитирам се,понеже днес е абсолютно същият ден като цитирания,само върха е друг-2.40!
Е аз пък днес излязох, доста време удуржам лакомията си ама днес нещо се пречупи А и трябва малко кеш че съм пуснал едни въдици...
Но иначе определено за REIT акцията е много добра, а и дивидента за 2007 ще е бая. Успех на участващите и кой знае, може пак да се срещнем
Коментар