IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • И при ФНИ България дивидентът е още по-голям - 0.50 лв на акция, но цената не мърда

    Коментар


    • ............но значителен дял ще остане за следващата 2009 г., тъй като тогава ще завърши строителството на апартаментите и ще приключат плащанията по тях”, обясни изпълнителният директор на дружеството Маню Моравенов.

      Коментар


      • Хубаво, тази година ще дадат дивидент, а догодина? А следващата година? Какви са перспективите пред проектите на дружеството?

        Коментар


        • много ми е интересно като при другите акции вси4ки ревьт 4е
          не дават дивидент. тука е 20% и не се купува.
          важното е да се оплакваме и да си сриваме па3ара.

          Коментар


          • след добрата новина за дивидента,никакво помръдване по тази позиция....невероятно!не е препоръка за покупко/продажба на акции...

            Коментар


            • ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ е сключил през месец август нови договори за продажба на 47 апартамента за общо 14,2 млн. лв. без ДДС. Броят на реализираните от началото на годината апартаменти достигна 178, което е с 22% повече от заложеното в прогнозите, се казва в съобщение на дружеството, публикувано чрез Бюлетин Investor.bg.

              Стойността на продажбите от началото на годината е 40,3 млн. лв., а разгънатата застроена площ (РЗП) на апартаментите е общо 13 637 кв. м. Общо 4 453 кв. м е РЗП по договорите от август.

              Към момента дружеството си е гарантирало 12,2 млн. лв. нетна печалба от продажбите на 111 апартамента, която ще бъде отчетена при финализиране на сделките. „Част от нея ще увеличи тазгодишната печалба за разпределение, която към 30 юни 2008 г. беше 4,3 млн. лв., но значителен дял ще остане за следващата 2009 г., тъй като тогава ще завърши строителството на апартаментите и ще приключат плащанията по тях”, обясни изпълнителният директор на дружеството Маню Моравенов.

              ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ е листвано на БФБ - София, на 17 февруари 2006 г. Основен акционер в дружеството е ФеърПлей Интернешънъл АД с 67% дял в капитала. Останалите акционери са институционални инвеститори (10 пенсионни, 16 договорни фонда, 4 инвестиционни дружества) и над 260 юридически и физически лица лица.

              tuka PEto 3 li trjabva da stane 4e da prestanat da go razprodavat
              na 1.50

              Коментар


              • А, вчера дружеството имало рожден ден!.. ) Честит да му е!! Успех с проектите! Моментът за сектора е труден и предполагам, това е част от причината за липсата на особен интерес към събитието, поне в тази тема. Но нали велик капитан се ставало в бурни морета..

                И да продължавате с откритата политика!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от wannarock
                  sdelka?
                  Или не !
                  Нищо не препоръчвам!

                  Коментар


                  • sdelka?
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

                    Коментар


                    • Здравейте! Благодаря за линка, ще го погледна своевременно. Когато го намерих в предния вариант на сайта, бях приятно изненадан от наличието на подобна практика в българско дружество. Сегашната Ви реакция и съответно тази на компанията, която представяте, са на път да затвърдят впечатлението ми, че се стремите да отговаряте на името, което сте си избрали. Което е основна част от процеса на изграждане на доверие..

                      Приятна вечер!

                      Коментар


                      • Здравейте! Казвам се Снежана Йотинска и съм Директор за връзки с инвеститорите във "ФеърПлей Пропъртис" АДСИЦ. Изпращам ви линк, където е поместена информация за сделките на големите акционери и мениджмънта на дружеството.
                        http://www.fpp.bg/managment/99/shareholders-disclosure

                        Приятен ден!

                        Коментар


                        • dimilov, извинявай, но в множествено число се пише "акции".. Освен ако наистина нямаш само една акция, но дори и тогава правилното не е твоето изписване на думата. Къде сте учили български не знам...

                          А на стария вариант на сайта, който си посочил имаше едно място с информация за сделки на вътрешни лица, както и кой от основните акционери колко и кога е притежавал. Беше интересна.. Особено кога някой е намалявал участието си. Фактът, че тази секция май я няма в сегашния сайт е леко разочароващ, но и донякъде обясним предвид последните движения.

                          Иначе успех в инвестирането...

                          Коментар


                          • Мисли преди да скочиш, а не като полетиш надолу да си казваш колко е опасно.В тия трудни времена като им отпускат кредити в такива размери ,на мен ми говори нещо.На теб незнам.
                            "Грешката"Банско и то си върви добре,кво му е.Бяха продали и там апартаменти.Около 4% им бе от общия портфейл и не го смятам за грешка,защото качеството ,което се предлага ,поне според мен е на много добро ниво.Булбанк може ида имат истинско намерение да продават,могат и да притискат останалите, ако искат наистина да продадат ,да стане на цени каквито виждаме.Институционалните,големите на тоя малък пазар могат луди да ни направят.Поне тези със слаби нерви ,без познание на фундамента на компанийте са първите жертви.
                            Имам акций.

                            Коментар


                            • http://www.fpp.bg/

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от allroad1982
                                Първоначално изпратено от dimilov
                                Преди време така натискаха отдясно Петрол ,докато наши хора си пазаруваха рахат и после се видя играта и цената.
                                Имам акции и търпение,но не препоръчвам никому нищо.
                                ЛЕЛЕ всичко скача нагоре а тука булбанк сам натиска

                                нещо лошо л исе е случило

                                влезох на 1.6 ама май че пропадеме ..... или не знам

                                знаете ли нещо колеги инвеститори за тази позиция
                                nali trjabva da kupuvcat po drugi pozicii.:-)
                                njama stra6no. edinstvenata im gre6ka
                                e tupoto Bansko. ostanaloto vurvi dobre.

                                Коментар

                                Working...
                                X