If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами честно казано не съм много запознат със самото дружество и влезнах чисто спекулативно в края на сесията.10% си е не лоша печалба .Късмет.
Първоначално изпратено от bertram
Големия пакет ми се струва, че мина..
доста се купиха на 0.30,0.35 и 0.40
просто някой искаше на всяка цена да излезе, но обективно тук цената би трябвало да е около 0.50лв +/- 5ст
Не знам защо си излязъл точно сега, но според мен си прибързал
тук под 0.3 трудно ще идем в близките месеци
Големия пакет ми се струва, че мина..
доста се купиха на 0.30,0.35 и 0.40
просто някой искаше на всяка цена да излезе, но обективно тук цената би трябвало да е около 0.50лв +/- 5ст
Не знам защо си излязъл точно сега, но според мен си прибързал
тук под 0.3 трудно ще идем в близките месеци
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
...които към 14-я ден са записани като притежатели на акции в ЦД. Смятайте кога е трябвало да се купят акциите за да се впише собствеността в ЦД на Т+2
Балансовата стойност на активите на Феърплей пропъртис АДСИЦ към 31.12.2008 г. е 1,5 лв./ акция, а според пазарна оценка, изготвена от Явлена, пазарната оценка на активите 2,16 лв. на акция.
цените тук са вече атрактивни, но не знам дали ще успеем да се вредим за още бройки на 0.30 ...
до кога беше последния срок за покупка с право на дивидент за 2008...някой знае ли?
7 беше
ами за кво падане говорите като на седми с дивидент от 13ст е бил 40ст )
цените тук са вече атрактивни, но не знам дали ще успеем да се вредим за още бройки на 0.30 ...
до кога беше последния срок за покупка с право на дивидент за 2008...някой знае ли?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар