IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отдавна трябваше да обяват и започнат нов проект..

Коментар

• Тук някой има ли инфо какъв е този интерес към акциите последните дни, да не вземат да записват варантите?

Коментар

• На мен навсякъде ми мигат реклами за свободните офис площи в двете сгради на Феърплей. Мигат ми пред очите и все се чудя кога ще узреят да ги вкарат тези сгради в АДСИЦ-а, мажо и без това държи 85% от ФПП. Така ще започнат да влизат регулярни приходи (при това ще има допълнителна полза - липса на данък печалба), да вземат да разпределят ежегоден дивидент и тогава вече с времето да започнат да влизат нови акционери. БРЕФ и АТЕРА го правят, до някаква степен и Браво го правят, защо Захариев не тръгне по същите отъпкани пътеки?! Годините минават и нищо не се случва. Тези варанти дето имат още броени месеци живот не бяха ли за това замислени ...

Коментар

• Като гледам как расте цената, нищо чудно варантите да последват цените на онази геймърската компание GME беше...

Коментар

• Крайно време е да започнат нов проект..Беше най- големият АДСИЦ...

Коментар

• Сключили договор за продажба на земя в гр. Созопол за 1.74млн (мисля че не е в Санта Марина това). Ама интересно с варантите нещо ще направят ли накрая, че те тази година изтичаха май май. След увеличението на левче 2016 си е тихо. Само мажо си купува по малко всяко тримесечие, знае си че не струва 10млн ФПП-то. Да видим ще изгрее ли слънце и на тази улица, да стане като ИКПД
              12/31/2014 *** 73.82%
              12/31/2015 *** 74.33%
              12/31/2016 *** 76.45%
              12/31/2017 *** 76.60%
              12/31/2018 *** 84.06%
              12/31/2019 *** 84.16%
              6/30/2020 *** 84.85%
              9/30/2020 *** 84.87%
              12/31/2020 *** 84.94%

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Тук за разлика от БРЕФ нямат все още нов проект..Мъчат се да продават някакви парцели и доколкото знам да купят нещо готово като Браво..Беше най-големият фонд, а толкова време нищо..
                Тук така завъртат нещата последните години, че до малките акционери да не стигне нищо, не са им малко излагациите, отдавна са ми в червеният списък на НЕкоректните.
                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Тук за разлика от БРЕФ нямат все още нов проект..Мъчат се да продават някакви парцели и доколкото знам да купят нещо готово като Браво..Беше най-големият фонд, а толкова време нищо..

Коментар

• Тук нещата не са розови, а единствения дето добре знае какво се случва в компанията продължава да си купува. Делът на основните акционери:
                    12/31/2014 *** 73.82%
                    12/31/2015 *** 74.33%
                    12/31/2016 *** 76.45%
                    12/31/2017 *** 76.60%
                    12/31/2018 *** 84.06%
                    12/31/2019 *** 84.16%
                    6/30/2020 *** 84.85%

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                      Тази година вече печалбата за разпределение не е 0. Интересното е, че в доклада дават печалба за разпределение 538хил лв (при 0 за 2018г.), а в бележките - финансов резултат преизчислен съгласно ЗДСИЦ 397,996лв. Ако второто е вярното, това дава към 2.2% дивидентна доходност.
                      ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ ще разпредели по 1 стотинка брутен дивидент на акция за 2019 г., след като пред миналата година акционерите останаха без дивидент.

Това се вижда от поканата за общо събрание на акционерите на дружеството, публикувана чрез БФБ-София.

Общият размер на дивидента за 2019 г. възлиза на 358 197,17 лв., или 90% от печалбата за разпределяне в размер на 397 996,85 лева, посочва компанията. Сумата на акция е 0,0108 лева.

Съветът на директорите ще определи началният и крайният срок на изплащането на дивидента и ще избере банка за трансакциите.

Акционерите на ФеърПлей Пропъртис ще разгледат и годишния отчет на дружеството за 2019 г. и годишния доклад за дейността, одиторския доклад, доклада на одитния комитет.

п.п.
                      За 2020 поради кризата в туризма като гледам пак ще е нула ......
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ако не отписват..

Коментар

• Тази година вече печалбата за разпределение не е 0. Интересното е, че в доклада дават печалба за разпределение 538хил лв (при 0 за 2018г.), а в бележките - финансов резултат преизчислен съгласно ЗДСИЦ 397,996лв. Ако второто е вярното, това дава към 2.2% дивидентна доходност.
                          Last edited by BSEtrader; 30.01.2020, 09:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

Кой документ?
                            Вероятно пише Феърплей Пропъртис Мениджмънт ЕООД, което е друго дружество
                            Във фактурата, а за името си прав.
                            Last edited by markov; 07.12.2019, 00:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Вчера бях по работа в София в отседнах в х-л Кристал Палас. Гледам на документа пише Флеърплей пропъртис и се зачудиш има ли общо с тукашното дружество.
                              Кой документ?
                              Вероятно пише Феърплей Пропъртис Мениджмънт ЕООД, което е друго дружество

Коментар

• Вчера бях по работа в София в отседнах в х-л Кристал Палас. Гледам на документа пише Флеърплей пропъртис и се зачудиш има ли общо с тукашното дружество.

Коментар

Working...
                                X