Скоро на 30 стинки, май...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЗасега днес още към 5% нагоре... Чакаме и дивиденто скоро
Май всичко живо се сетило да бяга от шитовете и влиза в адсиците.
Личи си по индексите недвусмислено.
Само Брефа поиздишва малко, ма то там очаквано донякъде.
Очаквам да се изравнят ценово с ФПП-то един ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, Стъпков - зех си преди скокът - пръвият или вторият ден след дивидентът, не помня точно.
Волов - така е - абсурдното поведение е по-лошо и от планктонско - и обхваща цялата борса.
Първия аз си зех на 0,216 към 8Т
И на мен ми беше малко, но толкова пуснаха от ПИБ. Добре че си имам доста от преди.
Сега да видим който закъсня да си земе, на колко ще ги зима
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеИмп, Това добре, но не е написано тук, а в темата на Фармата ...
Какво ще кажеш. Кои са тъпите са парчета и какво правят.... Или има значение дали го правят там или тук ?
Бе него отдавна да е под 2 лева.
Но все пак има 1 акция при която и грам не падна след дивидента. Точно обратното - здраво нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВерно егати котировките - абе хора ДИВИДЕНТЪТ НЕ Е НЕЩО МРЪСНО, ОТ КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТТЪРВЕШ, БЕ !!!!
СЪС ДИВИДЕНТ - НАГОРЕ, БЕ ДИВИДЕНТ - НАДОЛУ, ТЪПИ ПАРЧЕТА - А НЕ ОБРАТНОТО !!!
Какво ще кажеш. Кои са тъпите са парчета и какво правят.... Или има значение дали го правят там или тук ?Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИмпе, много правилно им хортуваш. То и много добре го знаят това, ама пуста алчност...
Аз затуй и не се редя много много на опашки, ни отляво, ни отдясно.
Нещо като ми дойде на нивата дето искам - и си пазаря/продавам по на едро.
А и доста време спестява.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениее да, ако гледаш счетоводната..... има секс
но аз съм повече инвестор, а не спек.....
ще видим. където Великият Дух каже
Виж земички само си трупкам. Там и и 1м2 гювеч няма пусна никому.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВ най "лошия" случай на ликвидация ще идем.
Ми ха дано - ще вземем поне тройно
ПС Ма силно ме съмнява. До година-2 имотния пазар ще се е повъзстановил.
но аз съм повече инвестор, а не спек.....
ще видим. където Великият Дух каже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВашта кожа неорганизирана, бе ако спрете да дигате офертите купува, продавачите ще напълнят гащи и ще клекнат, бе......
Аз затуй и не се редя много много на опашки, ни отляво, ни отдясно.
Нещо като ми дойде на нивата дето искам - и си пазаря/продавам по на едро.
А и доста време спестява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениевчера я поогледах позицията с идеята да купя, но се замислих.
предвиждат повече печалба и т.н. ОК
Моравенов изглежда коректен, но ме притеснява липсата на нови проекти.
ще продадат Марината и после къде отиваме???
не искам да ви чупя хатъра, но .....
Ми ха дано - ще вземем поне тройно
ПС Ма силно ме съмнява. До година-2 имотния пазар ще се е повъзстановил.Last edited by pipbel; 02.07.2012, 21:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениевчера я поогледах позицията с идеята да купя, но се замислих.
предвиждат повече печалба и т.н. ОК
Моравенов изглежда коректен, но ме притеснява липсата на нови проекти.
ще продадат Марината и после къде отиваме???
не искам да ви чупя хатъра, но .....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар