IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Скоро на 30 стинки, май...
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      Засега днес още към 5% нагоре... Чакаме и дивиденто скоро
      Луднаха днеска пак. С тая скорост скоро ще сме на 40ст , до дивидента може и 50 да минат
      Май всичко живо се сетило да бяга от шитовете и влиза в адсиците.
      Личи си по индексите недвусмислено.

Само Брефа поиздишва малко, ма то там очаквано донякъде.
      Очаквам да се изравнят ценово с ФПП-то един ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Да, Стъпков - зех си преди скокът - пръвият или вторият ден след дивидентът, не помня точно.
        Волов - така е - абсурдното поведение е по-лошо и от планктонско - и обхваща цялата борса.
        Да, зе си втория ден 600 бр. * 0,233
        Първия аз си зех на 0,216 към 8Т
        И на мен ми беше малко, но толкова пуснаха от ПИБ. Добре че си имам доста от преди.
        Сега да видим който закъсня да си земе, на колко ще ги зима

Коментар

• Засега днес още към 5% нагоре... Чакаме и дивиденто скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
            Имп, Това добре, но не е написано тук, а в темата на Фармата ...
            Какво ще кажеш. Кои са тъпите са парчета и какво правят.... Или има значение дали го правят там или тук ?
            Софармата не я гледайте, там си правят каквото си искат с обратното.
            Бе него отдавна да е под 2 лева.

Но все пак има 1 акция при която и грам не падна след дивидента. Точно обратното - здраво нагоре.

Коментар

• Да, Стъпков - зех си преди скокът - пръвият или вторият ден след дивидентът, не помня точно.
              Волов - така е - абсурдното поведение е по-лошо и от планктонско - и обхваща цялата борса.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Верно егати котировките - абе хора ДИВИДЕНТЪТ НЕ Е НЕЩО МРЪСНО, ОТ КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТТЪРВЕШ, БЕ !!!!

СЪС ДИВИДЕНТ - НАГОРЕ, БЕ ДИВИДЕНТ - НАДОЛУ, ТЪПИ ПАРЧЕТА - А НЕ ОБРАТНОТО !!!
                Имп, Това добре, но не е написано тук, а в темата на Фармата ...
                Какво ще кажеш. Кои са тъпите са парчета и какво правят.... Или има значение дали го правят там или тук ?
                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Преди седмица всички много натокани бяхте на 20-21ст. ,сега се оказа май че вие сте вдигнали цената почнахте да ми харесвате дойде ви акъла ...За да купиш на 20-21 ст. трябва да има кой да ти продаде на тез нива

Коментар

• Че като няма проекти ще вземем парата Те някои АДЦИЦ нарочно се учредяват с 5 годишен срок примерно, построява се, продава се и парите се делят после...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Импе, много правилно им хортуваш. То и много добре го знаят това, ама пуста алчност...
                      Аз затуй и не се редя много много на опашки, ни отляво, ни отдясно.
                      Нещо като ми дойде на нивата дето искам - и си пазаря/продавам по на едро.
                      А и доста време спестява.
                      И аз тъй. Туканка си зех известно количество веднага след изтичането на дивидентоснасящият срок, сега изчаквам за още. Ако не падне - майната му - ще си зема нещо друго сгодно.

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                        е да, ако гледаш счетоводната..... има секс
                        но аз съм повече инвестор, а не спек.....
                        ще видим. където Великият Дух каже
                        А аз съм 50/50 тук. Половината не пипам, другата - за спек игрички.

Виж земички само си трупкам. Там и и 1м2 гювеч няма пусна никому.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          В най "лошия" случай на ликвидация ще идем.
                          Ми ха дано - ще вземем поне тройно

ПС Ма силно ме съмнява. До година-2 имотния пазар ще се е повъзстановил.
                          е да, ако гледаш счетоводната..... има секс
                          но аз съм повече инвестор, а не спек.....
                          ще видим. където Великият Дух каже

Коментар

Вашта кожа неорганизирана, бе ако спрете да дигате офертите купува, продавачите ще напълнят гащи и ще клекнат, бе......
                            Импе, много правилно им хортуваш. То и много добре го знаят това, ама пуста алчност...
                            Аз затуй и не се редя много много на опашки, ни отляво, ни отдясно.
                            Нещо като ми дойде на нивата дето искам - и си пазаря/продавам по на едро.
                            А и доста време спестява.

Коментар

вчера я поогледах позицията с идеята да купя, но се замислих.
                              предвиждат повече печалба и т.н. ОК
                              Моравенов изглежда коректен, но ме притеснява липсата на нови проекти.
                              ще продадат Марината и после къде отиваме???
                              не искам да ви чупя хатъра, но .....
                              В най "лошия" случай на ликвидация ще идем.
                              Ми ха дано - ще вземем поне тройно

ПС Ма силно ме съмнява. До година-2 имотния пазар ще се е повъзстановил.
                              Last edited by pipbel; 02.07.2012, 21:40.

Коментар

вчера я поогледах позицията с идеята да купя, но се замислих.
                                предвиждат повече печалба и т.н. ОК
                                Моравенов изглежда коректен, но ме притеснява липсата на нови проекти.
                                ще продадат Марината и после къде отиваме???
                                не искам да ви чупя хатъра, но .....
                                ...и мен това ме притеснява, между нас казано... затова не ща да се набивам на ного високи нива.

Коментар

Working...
                                X