IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

20 781 000 лева
    и земята 5.199млн

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      А какъв и е баланса на тази сграда,- някой ще драсне ли?
      20 781 000 лева

Коментар

• https://fpioffices.bg/portfolio/item...ej-biznes-hab/

Коментар

• А какъв и е баланса на тази сграда,- някой ще драсне ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Кога ще има процедура за упражняване на варанти?
            Трябва да попитаме господата управляващи фонда на ОСА. Все пак сме се доверили на тях и дружеството и сме си закупили от този екзотичен инструмент

Коментар

• Кога ще има процедура за упражняване на варанти?

Коментар

• ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ обявява успешното приключване на сделката за продажба на офис сградата FairPlay Business Hub, разположена на ул. „Люба Величкова“ № 9 в столичния квартал Хладилника. Сделката е на стойност 23 040 000 евро и е част от дългосрочната стратегия на дружеството за реализиране на създадени активи при благоприятни пазарни условия и пренасочване на капитала към следващата генерация проекти.
                Имотът бе придобит от Фърст Биг Ориндж Гардън ЕООД, дружество, собственост на предприемача и инвеститор Петър Митев. Консултант по сделката бе Avalant, с водещ партньор Христо Андонов. Сделката се осъществи при запазване на съществуващите наемни отношения. Реализацията на FairPlay Business Hub е резултат от последователната ни стратегия за създаване и предлагане на висококачествени бизнес имоти.
                През 2025 г. ние съсредоточаваме вниманието си върху следващия етап от нашето развитие – изграждането на емблематични сгради от ново поколение с отлична локация и технологично предимство. Сред най-значимите текущи проекти на дружеството е FPI City Tower – модерна, високотехнологична сграда със смесено предназначение, която се изгражда на ключова локация в идеалния център на София – в непосредствена близост до паметника Васил Левски, на ул. Панайот Волов 9. Сградата ще се отличава със съвременна архитектура, интелигентни систем

Коментар

• Девочка, не занимай нас с такива въпрос-чета. Гледай как накой обира фрий-флоута и вартчета. Можна и 3-те да догоним.

Коментар

• Колеги, следите ли какво става с акциите и варантите ? Май, май цената отива към 2 лева ?

Коментар

• Подадна ми една статия , което ме кара да съм по-оптимистично настроен тук:

https://www.dnevnik.bg/biznes/2024/0..._ofisi_makar_i

Успех по позицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от compmanbg Разгледай мнение
                        Колеги, какви са ви очакванията по тази позиция, като се има предвид, че другата седмица трябва да излезе отчета за Q4 23?
                        Ами чакаме си на първо време номинала тук.

Коментар

• Колеги, какви са ви очакванията по тази позиция, като се има предвид, че другата седмица трябва да излезе отчета за Q4 23?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

В мача сме.. имам и акции и варанти! Изключително доволен от последните
                            А относно акциите и защо все още се въргалят под номинал.. ами това е една от чудните загадки на БФБ
                            А колко интересни ще станат варантите, когато акцията мине номинала

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

А относно акциите и защо все още се въргалят под номинал.. ами това е една от чудните загадки на БФБ
                              Само със акции съм тук и се надявам един ден да си дойдем на цената и думата!P.S.Препоръки никакви нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                                Новата сграда на "ФеърПлей Интернешънъл" в центъра на София: Офиси и жилища в едно - Investor.bg Дааа става интересно,а цената си е все така ниска!P.S.Препоръки никакви разбира се!

Коментар

Working...
                                X