Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеА какъв и е баланса на тази сграда,- някой ще драсне ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКога ще има процедура за упражняване на варанти?
- 1 like
Коментар
-
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ обявява успешното приключване на сделката за продажба на офис сградата FairPlay Business Hub, разположена на ул. „Люба Величкова“ № 9 в столичния квартал Хладилника. Сделката е на стойност 23 040 000 евро и е част от дългосрочната стратегия на дружеството за реализиране на създадени активи при благоприятни пазарни условия и пренасочване на капитала към следващата генерация проекти.
Имотът бе придобит от Фърст Биг Ориндж Гардън ЕООД, дружество, собственост на предприемача и инвеститор Петър Митев. Консултант по сделката бе Avalant, с водещ партньор Христо Андонов. Сделката се осъществи при запазване на съществуващите наемни отношения. Реализацията на FairPlay Business Hub е резултат от последователната ни стратегия за създаване и предлагане на висококачествени бизнес имоти.
През 2025 г. ние съсредоточаваме вниманието си върху следващия етап от нашето развитие – изграждането на емблематични сгради от ново поколение с отлична локация и технологично предимство. Сред най-значимите текущи проекти на дружеството е FPI City Tower – модерна, високотехнологична сграда със смесено предназначение, която се изгражда на ключова локация в идеалния център на София – в непосредствена близост до паметника Васил Левски, на ул. Панайот Волов 9. Сградата ще се отличава със съвременна архитектура, интелигентни систем
- 1 like
Коментар
-
Подадна ми една статия , което ме кара да съм по-оптимистично настроен тук:
https://www.dnevnik.bg/biznes/2024/0..._ofisi_makar_i
Успех по позицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от compmanbg Разгледай мнениеКолеги, какви са ви очакванията по тази позиция, като се има предвид, че другата седмица трябва да излезе отчета за Q4 23?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
В мача сме.. имам и акции и варанти! Изключително доволен от последните
А относно акциите и защо все още се въргалят под номинал.. ами това е една от чудните загадки на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
В мача сме.. имам и акции и варанти! Изключително доволен от последните
А относно акциите и защо все още се въргалят под номинал.. ами това е една от чудните загадки на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНовата сграда на "ФеърПлей Интернешънъл" в центъра на София: Офиси и жилища в едно - Investor.bg Дааа става интересно,а цената си е все така ниска!P.S.Препоръки никакви разбира се!
- 1 like
Коментар
Коментар