Девочка, не занимай нас с такива въпрос-чета. Гледай как накой обира фрий-флоута и вартчета. Можна и 3-те да догоним.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Подадна ми една статия , което ме кара да съм по-оптимистично настроен тук:
https://www.dnevnik.bg/biznes/2024/0..._ofisi_makar_i
Успех по позицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от compmanbg Разгледай мнениеКолеги, какви са ви очакванията по тази позиция, като се има предвид, че другата седмица трябва да излезе отчета за Q4 23?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
В мача сме.. имам и акции и варанти! Изключително доволен от последните
А относно акциите и защо все още се въргалят под номинал.. ами това е една от чудните загадки на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
В мача сме.. имам и акции и варанти! Изключително доволен от последните
А относно акциите и защо все още се въргалят под номинал.. ами това е една от чудните загадки на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНовата сграда на "ФеърПлей Интернешънъл" в центъра на София: Офиси и жилища в едно - Investor.bg Дааа става интересно,а цената си е все така ниска!P.S.Препоръки никакви разбира се!
- 1 like
Коментар
-
Новата сграда на "ФеърПлей Интернешънъл" в центъра на София: Офиси и жилища в едно - Investor.bg Дааа става интересно,а цената си е все така ниска!P.S.Препоръки никакви разбира се!
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/538-pazari...-s-55-mln-leva Супер,а дано и цената си дойде на мястото вече!P.S.Без каквито и да било препоръки разбира се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
В новата емисия варанти се включиха някои спекуланти,които нямат интерес да ги реализират поради ниската цена на акцията.
Затова моето предположение е,че мажо ще изкупи на част от тях варантите,а замяна те ще вдигнат цената на акцията до номинала поне.
Защо му е на Мажо да търси варанти от спекулантите? Той няма ли си достатъчно? Не виждам да е имало някаква бурна търговия с права. Около 5.5 м са минали. Или... може би аз не гледам където трябва?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Ценим твоето мнение и благодарим за това!Въпросът е с тая ниска ликвидност на БФБ,как се купуват 20-30К акции в тая позиция???P.S.Препоръки никакви разбира се!
- 1 like
Коментар
Коментар