Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Завещание на имот
Collapse
X
-
barswolf, майка ти би трябвало да не плаща данък, това в данъчната служба се изяснява. Дялът на баща ти ще го наследиш заедно с другите наследници ако имаш братя или сестри, половината си е твоя по нотариален акт. Няма нищо което да е за адвокат в твоя казус. Всъщност делът на баща ти като съпружеска собственост придобита по време на брака е и на майка ти, правилно тя плаща данък на половината от имота.Last edited by supertrader; 18.06.2024, 11:04.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
За добър адвокат който наистина да те консултираLast edited by nradev1111; 18.06.2024, 12:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barswolf Разгледай мнениеЗдравейте, с баща ми сме собственици на апартамент по нотариален акт само двамата, но всяка година като пращат бележки за данака на апартамента и майка ми има бележка. Можете ли да ми кажете защо ?
Другото питане е: Баща ми иска след смъртта му аз да наследя неговия дял под формата на завещание. За какво трябва да внимаваме ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barswolf Разгледай мнениеЗдравейте, с баща ми сме собственици на апартамент по нотариален акт само двамата, но всяка година като пращат бележки за данака на апартамента и майка ми има бележка. Можете ли да ми кажете защо ?
Другото питане е: Баща ми иска след смъртта му аз да наследя неговия дял под формата на завещание. За какво трябва да внимаваме ?
Коментар
-
Коментар
-
Завещание на имот
Здравейте, с баща ми сме собственици на апартамент по нотариален акт само двамата, но всяка година като пращат бележки за данака на апартамента и майка ми има бележка. Можете ли да ми кажете защо ?
Другото питане е: Баща ми иска след смъртта му аз да наследя неговия дял под формата на завещание. За какво трябва да внимаваме ?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар