IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо в София ми е скъпо? България не ме обича, а аз съм ебааати пича!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

    Teрминът “невъзвръщенец” е гнусен комунистически термин, който по гнусен комунистически начин извърта реалността, а ря е била, че на определена прослойка от българският елит преди девети му се открадва всичко и след като този елит е успял да се спаси физически от лагерите, не му се позволява да се върне в родината си.

    Внимавай с терминологията и термините. Това, което ти визираш са най-обикновени гурбетчии.
    Приемам забележката. Не знаех значението му, останало е само като дума в съзнанието ми. От друга страна - хора, които непрекъснато говорят против родината си и описват с отвращение посещенията си тук, може би заслужават да преквалифицираме остарелият термин.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
      Принципно, в заглавието има концептуална грешка. Всички невъзвращенци и оплюващи родината си са тежки еснафи, страдат от деформирани версии на снобизъм и не пропускат да парадират с финансово благополучие. Не биха признали по никакъв начин че нещо им е скъпо. По-вероятно да обяснят колко повече имоти са купили на Женевското езеро, но предпочитат да си седят в имението в Монако.
      Teрминът “невъзвръщенец” е гнусен комунистически термин, който по гнусен комунистически начин извърта реалността, а тя е била, че на определена прослойка от българския естествен и самоизградил се елит преди девети шайка крадци след девети му открадват всичко - живот, имоти и биографии.

      И след като малка част от този елит успява да се спаси физически в чужбина от лагерите, не ѝ се позволява да се върне в родината си, където царува червен диктаторски произвол.

      Внимавай с терминологията и термините. Това, което ти визираш са най-обикновени гурбетчии след 1989 г.
      Last edited by Arana; 21.05.2023, 17:00.

      Коментар


      • Принципно, в заглавието има концептуална грешка. Всички невъзвращенци и оплюващи родината си са тежки еснафи, страдат от деформирани версии на снобизъм и не пропускат да парадират с финансово благополучие. Не биха признали по никакъв начин че нещо им е скъпо. По-вероятно да обяснят колко повече имоти са купили на Женевското езеро, но предпочитат да си седят в имението в Монако.

        Коментар


        • Миналият месец говорих с един ром, който живее в Германия. И той хвалеше Германия, че му давали социални помощи, плащали му квартирата,а плюеше, че в България не му давали такива помощи.

          Коментар


          • Хубаво е всички мнения на Еjony и Petrog5s, директно да се прехвърлят от модераторите тук или тук: https://ciela.bg/knigi/yuridicheska-...v-republikata/

            Коментар


            • Kris_, върши работа на тези които са извън България да се успокояват че не са се прекарали..а всъщност са се прекарали много яко.
              Имам един близък който беше се засилил по Европа и си дойде отпуска пък обижда - вие сте прости че стоите тука. Малко като постоя и почна да ходи да работи само и после се прибира в България. Та го питах - защо стоиш при простите ? А той ми казва - а да не съм луд, искарам си пари и ги оставям онези там да се мъчат на хубавото.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Еее! Най-сетне! Тема за нихилизмът в България и по света.
                Нека пишат всички, които искат да изкажат колко им е гадно в България или по принцип, а в краен случай и там където се намират.
                Въобще колко гадна е България и всичко свързано с нея. На воля да му е тъжно на всеки колкото иска тук, а не в имотната тема.

                Коментар


                • Защо в София ми е скъпо? България не ме обича, а аз съм ебааати пича!

                  Много хора плюят по Родината. Нека концентрираме тяхната енергия, може да стане чудесен ВЕИ! Пюйте на воля, призовавам и други участници да цитират плювалниците тук.
                Working...
                X