Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо в София ми е скъпо? България не ме обича, а аз съм ебааати пича!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеПринципно, в заглавието има концептуална грешка. Всички невъзвращенци и оплюващи родината си са тежки еснафи, страдат от деформирани версии на снобизъм и не пропускат да парадират с финансово благополучие. Не биха признали по никакъв начин че нещо им е скъпо. По-вероятно да обяснят колко повече имоти са купили на Женевското езеро, но предпочитат да си седят в имението в Монако.
И след като малка част от този елит успява да се спаси физически в чужбина от лагерите, не ѝ се позволява да се върне в родината си, където царува червен диктаторски произвол.
Внимавай с терминологията и термините. Това, което ти визираш са най-обикновени гурбетчии след 1989 г.Last edited by Arana; 21.05.2023, 18:00.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Принципно, в заглавието има концептуална грешка. Всички невъзвращенци и оплюващи родината си са тежки еснафи, страдат от деформирани версии на снобизъм и не пропускат да парадират с финансово благополучие. Не биха признали по никакъв начин че нещо им е скъпо. По-вероятно да обяснят колко повече имоти са купили на Женевското езеро, но предпочитат да си седят в имението в Монако.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хубаво е всички мнения на Еjony и Petrog5s, директно да се прехвърлят от модераторите тук или тук: https://ciela.bg/knigi/yuridicheska-...v-republikata/
- 3 Харесвания
Коментар
-
Kris_, върши работа на тези които са извън България да се успокояват че не са се прекарали..а всъщност са се прекарали много яко.
Имам един близък който беше се засилил по Европа и си дойде отпуска пък обижда - вие сте прости че стоите тука. Малко като постоя и почна да ходи да работи само и после се прибира в България. Та го питах - защо стоиш при простите ? А той ми казва - а да не съм луд, искарам си пари и ги оставям онези там да се мъчат на хубавото.D.Y.F-091066
- 3 Харесвания
Коментар
-
Еее! Най-сетне! Тема за нихилизмът в България и по света.
Нека пишат всички, които искат да изкажат колко им е гадно в България или по принцип, а в краен случай и там където се намират.
Въобще колко гадна е България и всичко свързано с нея. На воля да му е тъжно на всеки колкото иска тук, а не в имотната тема.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар