Къде мога да видя срока, за който е учредено дружеството?Може би в проспекта , когато се е листвало? Има ли го някой?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
и ПФ Доверие сериозно са влезли тук! т.е. не само Уникредит Австрия и аз виждаме добри перспективи.
само едно не ми е ясно, като изтече срока за който е основано дружеството и не бъде удължен този срок какво става с акционерите? Осребряваме на счетоводна стойност ли? я някой експерт да обясни вариантите на новобранка като мен, моля.
Коментар
-
Както казва прабаба ми-" гладна кокошка просо сънува". На някои им се превижда дъно на имотите и други подобни . Във форума има подобна тема, направете си труда да изчетете постовете на Маранди и тогава се самозалъгвайте. Не искам да му правя реклама, ноотдавна съм признала, че прогнозите му са много точни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffАз си пълня тук от 31 ст. и вече имам доста акции.
1. Основният приход е от наем (Бриколаж). Гърми, трещи - печалба и дивидентче ще има.
2. Имат много имоти, които са с огромен потенциал. Само да се раздвижи пазара и ще дойде някое хубаво проектче.
3. Нямат големи разходи понеже имат ниска задлъжнялост и на практика само обслужват проекти с приключили инвестиции. Ниски разходи със сигурни по-големи приходи означава само едно: печалба.
4. Цените на имотите са на дъното или около дъното, поне така си мисля. П/Б въпреки това е около 0,30. Това е много атрактивен коефициент. Особено ако се замислим за "forward P/B".
5. Голям инвеститор влиза. И не кой да е. Това ми помогна много да си взема инвестиционното решение.
6. Не сме отлепили много от дъното. Защото много скандинавци и естонци искаха да излязат. Т.е. възможноста за капиталова печалба по-голяма от средната за пазара е доста реална.
Абе въобще щом имаш 6 аргумента "за" какво да му мислиш. Не е препоръка към никого обаче.
Коментар
-
Горе-долу половината от сумата, която са заделили за дивидент идва от лихвата дето държаха предишния дивидент на депозит до октомври месецСега ако сложат и този дивидент на депозит до октомври, от лихвата ще има и за догодина дивидент
В това разбира се няма нищо лошо, важното е да се въртят парите !
Коментар
-
Аз си пълня тук от 31 ст. и вече имам доста акции.
1. Основният приход е от наем (Бриколаж). Гърми, трещи - печалба и дивидентче ще има.
2. Имат много имоти, които са с огромен потенциал. Само да се раздвижи пазара и ще дойде някое хубаво проектче.
3. Нямат големи разходи понеже имат ниска задлъжнялост и на практика само обслужват проекти с приключили инвестиции. Ниски разходи със сигурни по-големи приходи означава само едно: печалба.
4. Цените на имотите са на дъното или около дъното, поне така си мисля. П/Б въпреки това е около 0,30. Това е много атрактивен коефициент. Особено ако се замислим за "forward P/B".
5. Голям инвеститор влиза. И не кой да е. Това ми помогна много да си взема инвестиционното решение.
6. Не сме отлепили много от дъното. Защото много скандинавци и естонци искаха да излязат. Т.е. възможноста за капиталова печалба по-голяма от средната за пазара е доста реална.
Абе въобще щом имаш 6 аргумента "за" какво да му мислиш. Не е препоръка към никого обаче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от tony1975Първоначално изпратено от обзървърФНИ България с 10,8% дивидентна доходност за 2009 г. или по 4,2 ст./акция
http://imoti.investor.bg/?cat=122&id=93220
уж сме на загуба - пък дивидент раздаваме ?!?!
Абе значи ще прибера дивидентче!!! Браво на ФНИ - тази година очаквах само капиталова печалба тук, а то и бонус излезе!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975Първоначално изпратено от обзървърФНИ България с 10,8% дивидентна доходност за 2009 г. или по 4,2 ст./акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от обзървърФНИ България с 10,8% дивидентна доходност за 2009 г. или по 4,2 ст./акция
Коментар
-
ФНИ България с 10,8% дивидентна доходност за 2009 г. или по 4,2 ст./акция
Коментар
Коментар