Дивидента мисля, че ще можеш да си го вземеш още преди да са го раздали.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от CrazyHorseташак тук....цената не реагира рационално....щото сме в БГно пък при ХДД реагира както трябва....тук явно къвто и дивидент да дадат нема се спасят от имиджа на крадливи олигофрени гъзари...
Мениджмънта си е удвоил участието и нови ПФ на хоризонта виждаме. Това за мен е показателно. Проблема на тази акция са собствениците, чак да ги ожалиш ако и Данске не беше между тях. Всеки който има “консервативни” представи за печалба се радва на ситуацията
пенсионките....завалийките....друго какво да се каже за тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от CrazyHorseташак тук....цената не реагира рационално....щото сме в БГно пък при ХДД реагира както трябва....тук явно къвто и дивидент да дадат нема се спасят от имиджа на крадливи олигофрени гъзари...
Мениджмънта си е удвоил участието и нови ПФ на хоризонта виждаме. Това за мен е показателно. Проблема на тази акция са собствениците, чак да ги ожалиш ако и Данске не беше между тях. Всеки който има “консервативни” представи за печалба се радва на ситуацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от CrazyHorseташак тук....цената не реагира рационално....щото сме в БГно пък при ХДД реагира както трябва....тук явно къвто и дивидент да дадат нема се спасят от имиджа на крадливи олигофрени гъзари...
Между другото това са проблеми съществуващи и при други АДСИЦ и не мисля, че въобще на този етап има инвестиционни алтернативи при тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от CrazyHorseташак тук....цената не реагира рационално....щото сме в БГно пък при ХДД реагира както трябва....тук явно къвто и дивидент да дадат нема се спасят от имиджа на крадливи олигофрени гъзари...
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от CrazyHorseташак тук....цената не реагира рационално....щото сме в БГно пък при ХДД реагира както трябва....тук явно къвто и дивидент да дадат нема се спасят от имиджа на крадливи олигофрени гъзари...
Коментар
Коментар