кранк, vous avez reason
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Нормално раздаване на дивидент. Няма конспирация, аркадашлар.Май ще стане , докато "мъдрия" се намъдрува.....Човек не може насила да направи някой друг богат
и след това няма да има мераклии да продават на загуба. Цената ще си остане пак там някъде и който взел - взел Дивидента.
Имам нЕкви скромни акции :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Нормално раздаване на дивидент. Няма конспирация, аркадашлар.Май ще стане , докато "мъдрия" се намъдрува.....Човек не може насила да направи някой друг богатLife won't wait for you.
Коментар
-
Нормално раздаване на дивидент. Няма конспирация, аркадашлар.Май ще стане , докато "мъдрия" се намъдрува.....Човек не може насила да направи някой друг богат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Para6kefВсичко зависи от дясната страна утре
Не е препоръка за търговия!
Просто защото продаващия е Хансабанк...
Иначе АДСИЦ-а е един от най-перспектините на БФБ - проекти, мениджмънт, цена на акцията....
Най-хубавото е наличието на постоянен доход от наеми - Мосю Бриколаж 1 и 2... Т.е. дивидент винаги ще има (ако няма големи издънки)....
Успех на акционерите!
Аз не съм един от вас!!!!
Не е препоръка!!!!
Коментар
-
ФНИ България АДСИЦ гласува 0,48 лв. брутен дивидент на акция
30.06.2009 13:02 (5BU / BREF)
Акционерите на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ са взели решение за разпределяне на брутен дивидент за 2008 г. от 0,47992 лв. на акция, съобщи дружеството чрез БФБ-София. Общото събрание се е провело вчера, като размерът на дивидента е равен на предварително обявения.
Размерът на нетния дивидент за една акция само за акционери физически лица е 0,455259 лв. Общо за дивидент ще бъдат заделени 29 млн. лв.
Дивидентът ще донесе близо 60% дивидентна доходност за акционерите на дружеството.
До момента книжата на дружеството поевтиняват с 0,9% до 0,79 лв. за брой при оборот за 35 хил. лв. За последните 12 месеца акциите му поевтиняват с 53%.
Наскоро ФНИ България отдаде под наем 55% от офис площите на Камбаните бизнес Център. Други активи на фонда са земеделска земя, парцели в местността Камбаните в София, ваканционно селище до к.к. Боровец, имоти на магазините Мосю Бриколаж и други.
Основни акционери с над 50% дял са естонски инвеститори.мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
Коментар