IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
    Кое от твойте?Не ми трябват повече акции,имам в изобилие.Иначе ако ми изкараш качествена земя давай я,нея я искам.
    Има ама е скъпа. Мога да те уредя ако искаш
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      Ако "юнаците"/палячовците от Уникредит не са напълнили шортите толкова яко и са принудени да продават
      По-скоро така са им наредили.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Колега няма плашиш зайците така ! Ами ако ти се беше вързал някой и беше продал а ?
        Олимпиец защо да няма вече да купуваш на 1.8. Да ти продам малко да те зарадвам ако искаш ?
        Кое от твойте?Не ми трябват повече акции,имам в изобилие.Иначе ако ми изкараш качествена земя давай я,нея я искам.

Коментар

• Я па днес дебело намазах филията! Благодарско на тъпанара дето изсипа!

66 стотинки кеш + 0.76 чисто икуити (дългът е приспаднат)!

Тука възможната посока е само една! Търпение му е майката!

Ако "юнаците"/палячовците от Уникредит не са напълнили шортите толкова яко и са принудени да продават (големите ордъри сел в диапазона 0.75-0.80 са техни)... цената отдавна да е над 1.00 +... но и това ще стане!

Успех на акционерите!

..................
          П.С. Да не забравя - мнението ми НЕ Е инвестиционна препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
            Даммм, има нещо на сбирката
            Колега няма плашиш зайците така ! Ами ако ти се беше вързал някой и беше продал а ?
            Олимпиец защо да няма вече да купуваш на 1.8. Да ти продам малко да те зарадвам ако искаш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
              А Императорът с 999 бройки!? И е станал рано-рано сутринта да ходи на събрание. А тия с хилядите ги мързи ... да стават рано!
              Абе не ни мързи,ама сме се нагледали на простотии вече достатъчно.Е вярно щях да видя стари дружки, още от самото начало на БРЕФ-а и да си припомним времената когато купувахме земя на 120-180 лева ама няма вече няма......

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                E гати работата,аз със 13 0000бройки тук Скарлатов с 6К.Е вярно, вече не в СИС,ама що така скромно?
                А Императорът с 999 бройки!? И е станал рано-рано сутринта да ходи на събрание. А тия с хилядите ги мързи ... да стават рано!

Коментар

• E гати работата,аз със 13 0000бройки тук Скарлатов с 6К.Е вярно, вече не в СИС,ама що така скромно?Тук друго освн втори ЕЛАРГ,няма да ни помръдне от тия нива. http://www.investor.bg/novini-i-anal...-adsic,134825/

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                    Тук това е нормално
                    Ми що не рече вчера, да не ставам рано-рано, баси и да не бръзам?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да го свикат в петък или събота, а то и следващото се пада в сряда...за извъреден труд ли го броят

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Нямаше сборище, нямаше кворум.

За 13 години такова нещо не беше ми се случвало.
                        Тук това е нормално

Коментар

• Нямаше сборище, нямаше кворум.

За 13 години такова нещо не беше ми се случвало.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                            Кой изсипа тук?
                            Някой на зор сигурно.
                            Ма няма лошо, след дивидента ще се включим на под 50 стинки, даже по близо до 40. Все ще има други зорлии...тежко лято иде

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Права си, не се чете
                              Как няма да съм прав като купих няколко хиляди на около 70 стинки

Коментар

• Права си, не се чете

Коментар

Working...
                                X