IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• скапан ни е пазареца ....никакъв живец

Коментар

• Най-накрая някакво движение и тук, макар и все още при малки обеми.

Все пак наближава и ОСА.

Имам не много.

Коментар

• ХА ПАК НАПЪЛНИХ ТОРБАТА ДНЕС

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          След мене. Аз ще се наредя 10% над тебе
          Два дни покривам един с 30 К с десета от стотинката , под мен да не го видят ,на 0,701 ст и да обирам от зорлии ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Тука съвсем се иззайчиха работите. Още малко ще смъкнат акцията до стойността на дивидентът.

Давайте, та да си зема още, докарайте я до 38 стинки.
            След мене. Аз ще се наредя 10% над тебе

Коментар

• Тука съвсем се иззайчиха работите. Още малко ще смъкнат акцията до стойността на дивидентът.

Давайте, та да си зема още, докарайте я до 38 стинки.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                Благодаря.Имам я тая информация.Няма да стане с тия хора бизнес.
                Ти си решаваш. На мен лично не ми се разправя с арендатори вече. Знаеш къде е по-евтино. Няма да ти препоръчвам
                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                  Виж си ЛС
                  Благодаря.Имам я тая информация.Няма да стане с тия хора бизнес.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                    Скъпа,колко да е скъпа?Тия момци тук я утупаха на ниски цени а тя взе,че скочи после.Давай я пък ще видя колко ти е скъпа.
                    Виж си ЛС

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                      Има ама е скъпа. Мога да те уредя ако искаш
                      Скъпа,колко да е скъпа?Тия момци тук я утупаха на ниски цени а тя взе,че скочи после.Давай я пък ще видя колко ти е скъпа.

Коментар

• Възможно е да има нещо инсайдърско дето да не знаем.
                        Поне да беше станало сборището че Импето да каже какво са хортували.

Ама пък от друга страна ако беше доста лошо и обема щеше да е много по голям.
                        Да видим утре...

Коментар

• Шегувам се ей - да не ме преследват сега като ПК?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Тоя дето изсипа да не е разбрал, че кандидатстват за сградата за ИПК Родина?
                            Това вярно ли е ? Че те по-добре да вземат ББЦ за тази цена ако е така .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
                              А Императорът с 999 бройки!? И е станал рано-рано сутринта да ходи на събрание. А тия с хилядите ги мързи ... да стават рано!
                              Ми не ме домръзя, ама другият път може да ме домръзи.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тоя дето изсипа да не е разбрал, че кандидатстват за сградата за ИПК Родина?

Коментар

Working...
                                X