скапан ни е пазареца ....никакъв живец
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСлед мене. Аз ще се наредя 10% над тебе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТука съвсем се иззайчиха работите. Още малко ще смъкнат акцията до стойността на дивидентът.
Давайте, та да си зема още, докарайте я до 38 стинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеБлагодаря.Имам я тая информация.Няма да стане с тия хора бизнес.
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеВиж си ЛСНяма да стане с тия хора бизнес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеСкъпа,колко да е скъпа?Тия момци тук я утупаха на ниски цени а тя взе,че скочи после.Давай я пък ще видя колко ти е скъпа.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИма ама е скъпа. Мога да те уредя ако искаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТоя дето изсипа да не е разбрал, че кандидатстват за сградата за ИПК Родина?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеА Императорът с 999 бройки!?И е станал рано-рано сутринта да ходи на събрание. А тия с хилядите ги мързи ... да стават рано!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар