IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    А може и да изд.хаш парчето!

само кеша е 66 на акция!

Вярно че кретените на БФБ са безброй, ккто се види... ама посочените от теб нива са мираж!
    що 66ст на акция това с нераздадения дивидент ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Ако продължава обаче да расте % доходност май няма да го мисля повече.
      Ставаме двама

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        не става въпрос за стоп защото са действителни акции и ще ги държа докато изберат Обама ако Сириза вземе властта. Мнението ми е че гърците няма да излезат от Еврозоната ако и Нова Зора дойде в Атина ..
        Иначе за Рулетката си прав но говорим за 2К комерс/100 ДБ/ и 100 Даймлера най много... а идва и НГ рали и К 10 ...
        Няма излезнат, освен ако Германците не ги изгонят - за назидание на останалите.
        Струва ми се доста вероятен такъв сценарий.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
          Аз тези неща ги виждам -питам как ще влезеш и къде ще са стоповете-ДБ е днес на 28 .Ако влезеш дълги в петък вечер преди изборите в Гърция и Сириза спечели какво става тогава къде е стопа?Ако влезеш дълги след изборите на дълги и гапа е нагоре той ще е доста голям ,ще си пропуснал част от движението и съответно стопа също- ММ май няма да е наред .Единствения ти шанс за дълги е НД да спечели и ти да си вътре преди изборите ама -става нещо като рулетка

п.п.ДБ на 23 е трендлинията ама си мисля,че или няма да я стигне или ще я пробие с гап просто няма време -има само 3 работни дни
          не става въпрос за стоп защото са действителни акции и ще ги държа докато изберат Обама ако Сириза вземе властта. Мнението ми е че гърците няма да излезат от Еврозоната ако и Нова Зора дойде в Атина ..
          Иначе за Рулетката си прав но говорим за 2К комерс/100 ДБ/ и 100 Даймлера най много... а идва и НГ рали и К 10 ...

Коментар

• Тука колкото повече наближава края за дивидента, толкова повече сурва.
            Взех с идеята за дивидент, изчистих спекулативно 2/3 за друга позиция, засилил се бях да възстановявам, но с оглед всеобщия спад се замислих дали има смисъл.
            Ако продължава обаче да расте % доходност май няма да го мисля повече.

Коментар

• Тия гърчоля на всички ни бъркат в кесиите ..

Коментар

• Аз тези неща ги виждам -питам как ще влезеш и къде ще са стоповете-ДБ е днес на 28 .Ако влезеш дълги в петък вечер преди изборите в Гърция и Сириза спечели какво става тогава къде е стопа?Ако влезеш дълги след изборите на дълги и гапа е нагоре той ще е доста голям ,ще си пропуснал част от движението и съответно стопа също- ММ май няма да е наред .Единствения ти шанс за дълги е НД да спечели и ти да си вътре преди изборите ама -става нещо като рулетка

п.п.ДБ на 23 е трендлинията ама си мисля,че или няма да я стигне или ще я пробие с гап просто няма време -има само 3 работни дни
                Last edited by PLP; 13.06.2012, 11:49.

Коментар

Aз тука играя за ликвидацията!

грубо 1.40/а - кеш + активи (дългът е приспаднат)

А кеша ( 0.66/а.) - на него гледам като на поддържащ цената!
                  +1 за ликвидация

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Прав си, акцията си е ток, по скоро беше, че този кеш в момента е мъртъв, не създава добавена стойност, освен ако не подхванат скоро друг печеливш проект.
                    А тепърва има да виждаме нива миражи тука на БФБ. Няма смисъл да търсим логика.
                    Всички адсици спадат с дивидент и половина, какво странно виждаш в тези 40 стинки и защо ги изключваш априори ? Зорлии с кешови потребности винаги ще има...
                    Aз тука играя за ликвидацията!

грубо 1.40/а - кеш + активи (дългът е приспаднат)

А кеша ( 0.66/а.) - на него гледам като на поддържащ цената!

Коментар

Монти ,много ми е интересно на какви нива и как ще влезеш в ДБ.Банките са е едни от най-спекулативните позиции.Особено в настоящия момент
                      Комерсбанк....дъно 1,11 ,ниво на подкрепа 1,23 , засега удържа .След тов 1,05 ,96 ...
                      Дойчебанк дъно 20 ниво на подкрепа 26-27 засега удържа , следва 23 и 20 ...
                      доймлер дъно 30 ниво на подкрепа 35 нещо се клати...32....29 и нещо ....
                      за мен комерса е идеална на 1,05 ,дойчебанк на 23 и даймлер на 30....но ?

Коментар

• Според вас дивидентът за 2012 г. ще мине ли 3 ст. и ако да - колко очаквате да е ?

Коментар

А може и да изд.хаш парчето!

само кеша е 66 на акция!

Вярно че кретените на БФБ са безброй, ккто се види... ама посочените от теб нива са мираж!
                          Прав си, акцията си е ток, по скоро беше, че този кеш в момента е мъртъв, не създава добавена стойност, освен ако не подхванат скоро друг печеливш проект.
                          А тепърва има да виждаме нива миражи тука на БФБ. Няма смисъл да търсим логика.
                          Всички адсици спадат с дивидент и половина, какво странно виждаш в тези 40 стинки и защо ги изключваш априори ? Зорлии с кешови потребности винаги ще има...

Коментар

• Тенкю вожде!

Коментар

• Монти ,много ми е интересно на какви нива и как ще влезеш в ДБ.Банките са е едни от най-спекулативните позиции.Особено в настоящия момент

Коментар

Тук какво стана с ОСА .Нали се отложи първия път -извинявайте не следя новините.
                                Всичко си е нормално! разпределиха дивидента!

Акциите до 18 Юни са с него.

Коментар

Working...
                                X