Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Ако продължава обаче да расте % доходност май няма да го мисля повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене става въпрос за стоп защото са действителни акции и ще ги държа докато изберат Обама ако Сириза вземе властта. Мнението ми е че гърците няма да излезат от Еврозоната ако и Нова Зора дойде в Атина ..
Иначе за Рулетката си прав но говорим за 2К комерс/100 ДБ/ и 100 Даймлера най много... а идва и НГ рали и К 10 ...
Струва ми се доста вероятен такъв сценарий.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеАз тези неща ги виждам -питам как ще влезеш и къде ще са стоповете-ДБ е днес на 28 .Ако влезеш дълги в петък вечер преди изборите в Гърция и Сириза спечели какво става тогава къде е стопа?Ако влезеш дълги след изборите на дълги и гапа е нагоре той ще е доста голям ,ще си пропуснал част от движението и съответно стопа също- ММ май няма да е наред .Единствения ти шанс за дълги е НД да спечели и ти да си вътре преди изборите ама -става нещо като рулетка
п.п.ДБ на 23 е трендлинията ама си мисля,че или няма да я стигне или ще я пробие с гап просто няма време -има само 3 работни дни
Иначе за Рулетката си прав но говорим за 2К комерс/100 ДБ/ и 100 Даймлера най много... а идва и НГ рали и К 10 ...
Коментар
-
Тука колкото повече наближава края за дивидента, толкова повече сурва.
Взех с идеята за дивидент, изчистих спекулативно 2/3 за друга позиция, засилил се бях да възстановявам, но с оглед всеобщия спад се замислих дали има смисъл.
Ако продължава обаче да расте % доходност май няма да го мисля повече.
Коментар
-
Аз тези неща ги виждам -питам как ще влезеш и къде ще са стоповете-ДБ е днес на 28 .Ако влезеш дълги в петък вечер преди изборите в Гърция и Сириза спечели какво става тогава къде е стопа?Ако влезеш дълги след изборите на дълги и гапа е нагоре той ще е доста голям ,ще си пропуснал част от движението и съответно стопа също- ММ май няма да е наред .Единствения ти шанс за дълги е НД да спечели и ти да си вътре преди изборите ама -става нещо като рулетка
п.п.ДБ на 23 е трендлинията ама си мисля,че или няма да я стигне или ще я пробие с гап просто няма време -има само 3 работни дниLast edited by PLP; 13.06.2012, 11:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеAз тука играя за ликвидацията!
грубо 1.40/а - кеш + активи (дългът е приспаднат)
А кеша ( 0.66/а.) - на него гледам като на поддържащ цената!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПрав си, акцията си е ток, по скоро беше, че този кеш в момента е мъртъв, не създава добавена стойност, освен ако не подхванат скоро друг печеливш проект.
А тепърва има да виждаме нива миражи тука на БФБ. Няма смисъл да търсим логика.
Всички адсици спадат с дивидент и половина, какво странно виждаш в тези 40 стинки и защо ги изключваш априори ? Зорлии с кешови потребности винаги ще има...
грубо 1.40/а - кеш + активи (дългът е приспаднат)
А кеша ( 0.66/а.) - на него гледам като на поддържащ цената!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеМонти ,много ми е интересно на какви нива и как ще влезеш в ДБ.Банките са е едни от най-спекулативните позиции.Особено в настоящия момент
Дойчебанк дъно 20 ниво на подкрепа 26-27 засега удържа , следва 23 и 20 ...
доймлер дъно 30 ниво на подкрепа 35 нещо се клати...32....29 и нещо ....
за мен комерса е идеална на 1,05 ,дойчебанк на 23 и даймлер на 30....но ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеА може и да изд.хаш парчето!
само кеша е 66 на акция!
Вярно че кретените на БФБ са безброй, ккто се види... ама посочените от теб нива са мираж!
А тепърва има да виждаме нива миражи тука на БФБ. Няма смисъл да търсим логика.
Всички адсици спадат с дивидент и половина, какво странно виждаш в тези 40 стинки и защо ги изключваш априори ? Зорлии с кешови потребности винаги ще има...
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеТук какво стана с ОСА .Нали се отложи първия път -извинявайте не следя новините.
Акциите до 18 Юни са с него.
Коментар
Коментар