IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
    Добре де цената днес падна с 35% или 27,203 млн. лв пазарна капитализация.
    Според последният отчет Парични средства и краткосрочни депозити с в размер на 40 450 хил.лв.
    Като извадим всички разходи И дивидента пак се получава число по голямо от пазарната капитализация.
    Съответно не мога да разбера каква а логиката на всички тези които са се наредили от дясно на по 50ст, да не говорим и за продалият днес на 45ст.
    Как мислите имам ли някъде греша в сметките?
    Освен това искам да попитам по- осведомените, какво мислят да правят сега от дружеството с този кеш и има ли информация изобщо някъде?
    Тъй като в момента не ми се вижда добра идея държането им на депозит или се готви ликвидация.
    Логиката е, че са простаци.

Играят заешката, въобще не гледат коя акция реално колко струва. Те ако гледаха, нито Софикс щеше да е 290, нито 90% от акциите щяха да са на тия цени.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Продалия днес на 45 ст сигурно ще чака на 25 ст...
      То лошо няма да чака но при сегашната ситуация дружеството изглежда доста подценено, да не говорим какво ще бъде при едни 25 - 30 ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
        Добре де цената днес падна с 35% или 27,203 млн. лв пазарна капитализация.
        Според последният отчет Парични средства и краткосрочни депозити с в размер на 40 450 хил.лв.
        Като извадим всички разходи И дивидента пак се получава число по голямо от пазарната капитализация.
        Съответно не мога да разбера каква а логиката на всички тези които са се наредили от дясно на по 50ст, да не говорим и за продалият днес на 45ст.
        Освен това искам да попитам по- осведомените, какво мислят да правят сега от дружеството с този кеш и има ли информация изобщо някъде?
        Тъй като в момента не ми се вижда добра идея държането им на депозит или се готви ликвидация.
        Продалия днес на 45 ст сигурно ще чака на 25 ст...

Коментар

• Добре де цената днес падна с 35% или 27,203 млн. лв пазарна капитализация.

Коментар

• То на БФБ всичко ни влияе ...Ако Германия отпадне от Евро 2012 ,ако Меркел я заболи корема ,ако ,ако ....Подяволите фундамента ...
            Аз съм отскоро на БФБ /към 5 години/ ,ама по-старите да попитам : Преди имало ли е такова чудо ,все съм си мислел че алчността е малко по-силна от страха ,но уви...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Стига с тези глупости, че няма кеш.....
              Тези 32 млрд по банките да не са трици....

пп И политическата идиотщина не е оправдание.....Свикнахме вече...Малко остана !!!
              Що да са глупости, чичо, кеша за хартии го няма. По банките може да има, не е противоречие. Тия в Япония, като са постоянно в криза, как тъпчат в банките - психологически явления в криза, кеш за черни дни. Но за хартии едва ли. Иначе нямаше постоянно да се теги от взимните фондове. А като теглят от там, какво става с хариите ?
              А то и тук май имаше май някакви скандинавски фондчета, а ако и се окаже, че след месец два гъручяка пак реши да ходи на избори - познай какво се случва на хартиите
              Не е препоръка.
              http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                Има бомбандировки по празната потребителкса кошница. Раздупчена е и се вее като мрежа за пеперуди. А кеш няма
                Te -затова се е продавало, продава и продължава да се продава
                Стига с тези глупости, че няма кеш.....
                Тези 32 млрд по банките да не са трици....

пп И политическата идиотщина не е оправдание.....Свикнахме вече...Малко остана !!!

Коментар

• На пазар, като на пазар! Всеки е прав, но някои ще се самообвиняват в глупост Ако не са режисьори разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Те паникьори мислех ,че са неостанали отдавна на БФБ ,но уви ...За ниските нива преди дивидента ,горе долу имам обяснение ,ама да продаваш на -35%;-40% още първите минути на отварянето бахти заеца ,да продаваш на първата ти предложена оферта ..Да не си мисли ,че после ще купува на 20 ст.Пълни безумия се наблюдават не само по тази позиция ,имам чувството , бомбардировки има над България и се гледа да се спаси квото може ...:eek:
                    +111
                    Даже погледнах през прозореца да няма гъба в небето.....
                    Няма бе...слънце , миризма на липа, дечурлига...лятна идилия....

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                      ...
                      ,имам чувството , бомбардировки има над България и се гледа да се спаси квото може ...
                      Не те лъже чувството, Има бомбандировки и то по празната потребителкса кошница.
                      Раздупчена е и се вее като празна мрежа за пеперуди. А кеш няма
                      Te -затова се е продавало, продава и продължава да се продава Не е препоръка

Коментар

• Те паникьори мислех ,че са неостанали отдавна на БФБ ,но уви ...За ниските нива преди дивидента ,горе долу имам обяснение ,ама да продаваш на -35%;-40% още първите минути на отварянето бахти заеца ,да продаваш на първата ти предложена оферта ..Да не си мисли ,че после ще купува на 20 ст.Пълни безумия се наблюдават не само по тази позиция ,имам чувството , бомбардировки има над България и се гледа да се спаси квото може ...

Коментар

• Без паника! Панираните "патафри" бързо приготвени като в китайски ректорант, вече са зад борда, останалите да не им пука, до края на седмицата ще повъзстанови а, който желае да премине във влака на изпосталелите "концлагеристи" синергон и т.н. там има доста бъдещи ракети някога но не сега........

Коментар

Интересно - 0.45 - 0.519
                            Имаш предвид не 0,45, а по-точно 0,415, колкото е първата оферта "купува" Сега вече (при тази безперспективност) май ще се прежаля на риска и мисля да пусна една офертица на 30 стинки.
                            Не е препоръка, но май и лалка ще се окаже права - ако се удържи на 40 стинки - добре !!

Коментар

Интересно - 0.45 - 0.519
                              Тук може и да се прецакат продалите

Коментар

• Интересно - 0.45 - 0.519

Коментар

Working...
                                X