IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    Жалко, че новата сграда тук не могат да я вдигнат за половин месец като тея момчета

https://www.youtube.com/watch?v=Fm3e2tBj8cw

Красота! Така са прави...
    Vanitas vanitatum...

Коментар

• Жалко, че новата сграда тук не могат да я вдигнат за половин месец като тея момчета

https://www.youtube.com/watch?v=Fm3e2tBj8cw
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Монти, тук нямам акции. Не ми харесва схемата с възнаграждението на управляващото дружество. Това не означава, че инфлацията е лоша за него. Според мен е добра защото качва цената на имотите и приходите от наем.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Нямам акции, но мога да те уверя, че инфлацията е много добра новина за тази акция. От една страна вдига цената на активите, от друга наемите.
          как върви вербалната интеревнция ,която правитес батя в тази компания......
          тук обаче при никав дивидент и 2 стинки за 2016 трудно ще намерите много .....веращи....в годо...

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
            Вече ми стана ясно защо продавачите бързат да избягат.
            При 0 ст. за тази година и 2,5 ст. за след 15 месеца които предстоящата инфлация ще отнесе като куцо пиле домат
            Нямам акции, но мога да те уверя, че инфлацията е много добра новина за тази акция. От една страна вдига цената на активите, от друга наемите.

Коментар

• Ставате смешни като се вторачите в тия стинчици дивидент.. изпускате голямата картина. А тя е че ако тръгне имотния пазар, тази компания може да донесе висока капиталова печалба... десетки пъти над така бленувания дивидент.
              Я се стегнете и стига сте мислили на дребно като пенсионери

Разбира се при такава стратегия има и по-добри предложения на БФБ, но тук пък риска е по-нисък... така че всеки сам да си прецени.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                За 2014 беше май около 1,5 ст., но поради счетоводни причини няма да бъде раздаден, а за 2015 очаквам около 2,5 ст.
                Вече ми стана ясно защо продавачите бързат да избягат.
                При 0 ст. за тази година и 2,5 ст. за след 15 месеца които предстоящата инфлация ще отнесе като куцо пиле домат
                Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  тъй като тази година дохода се отлага, може да поизчакаме малко
                  Една година може би, а може и много по-малко. На тази цена ми изглежда много добра сделка.

Коментар

• Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение
                    Мисля, че при текущата доходност на облигациите, ниските лихви по депозитите, и надценените акции, дивидентна доходност 5-7 % генерирана от наеми ще бъде оценена от пазара съвсем скоро.
                    тъй като тази година дохода се отлага, може да поизчакаме малко

Коментар

• Мисля, че при текущата доходност на облигациите, ниските лихви по депозитите, и надценените акции, дивидентна доходност 5-7 % генерирана от наеми ще бъде оценена от пазара съвсем скоро.

Коментар

Какви са ви пронозите за дивидент за 2014-та и 2015-та ? Аз давам 0.015 и 0.04 BGN.
                        За 2014 беше май около 1,5 ст., но поради счетоводни причини няма да бъде раздаден, а за 2015 очаквам около 2,5 ст.
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Какви са ви пронозите за дивидент за 2014-та и 2015-та ? Аз давам 0.015 и 0.04 BGN.
                          2014-0ст
                          2015-4ст

Коментар

• Какви са ви пронозите за дивидент за 2014-та и 2015-та ? Аз давам 0.015 и 0.04 BGN.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              под него имаше един 111К и още един с 50 К....
                              Предполагам се надяваха някой да ги освободи на тази цена....
                              да имаше едни 200К и още 100К и после ги скриха!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Бате Тони днес е доволен!
                                Абе тоя с тия 300К на 51ст какво искаше да покаже? Не я разбирам тази символика

Тука гледам една фирма продължават да се разрастват! Да нямат нужда от още офиси в близост?

п.п. Бг Трейдъра ми на телефона през Опера не искаше да работи, но свършихме работата п/з друг браузър!
                                под него имаше един 111К и още един с 50 К....
                                Предполагам се надяваха някой да ги освободи на тази цена....

Коментар

Working...
                                X