Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Жалко, че новата сграда тук не могат да я вдигнат за половин месец като тея момчета
https://www.youtube.com/watch?v=Fm3e2tBj8cwdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНямам акции, но мога да те уверя, че инфлацията е много добра новина за тази акция. От една страна вдига цената на активите, от друга наемите.
тук обаче при никав дивидент и 2 стинки за 2016 трудно ще намерите много .....веращи....в годо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеВече ми стана ясно защо продавачите бързат да избягат.
При 0 ст. за тази година и 2,5 ст. за след 15 месеца които предстоящата инфлация ще отнесе като куцо пиле домат
Коментар
-
Ставате смешни като се вторачите в тия стинчици дивидент.. изпускате голямата картина. А тя е че ако тръгне имотния пазар, тази компания може да донесе висока капиталова печалба... десетки пъти над така бленувания дивидент.
Я се стегнете и стига сте мислили на дребно като пенсионери
Разбира се при такава стратегия има и по-добри предложения на БФБ, но тук пък риска е по-нисък... така че всеки сам да си прецени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗа 2014 беше май около 1,5 ст., но поради счетоводни причини няма да бъде раздаден, а за 2015 очаквам около 2,5 ст.
При 0 ст. за тази година и 2,5 ст. за след 15 месеца които предстоящата инфлация ще отнесе като куцо пиле доматМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетъй като тази година дохода се отлага, може да поизчакаме малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеМисля, че при текущата доходност на облигациите, ниските лихви по депозитите, и надценените акции, дивидентна доходност 5-7 % генерирана от наеми ще бъде оценена от пазара съвсем скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеКакви са ви пронозите за дивидент за 2014-та и 2015-та ? Аз давам 0.015 и 0.04 BGN.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеКакви са ви пронозите за дивидент за 2014-та и 2015-та ? Аз давам 0.015 и 0.04 BGN.
2015-4ст
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепод него имаше един 111К и още един с 50 К....
Предполагам се надяваха някой да ги освободи на тази цена....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБате Тони днес е доволен!
Абе тоя с тия 300К на 51ст какво искаше да покаже? Не я разбирам тази символика
Тука гледам една фирма продължават да се разрастват! Да нямат нужда от още офиси в близост?
п.п. Бг Трейдъра ми на телефона през Опера не искаше да работи, но свършихме работата п/з друг браузър!
Предполагам се надяваха някой да ги освободи на тази цена....
Коментар
Коментар