Не ми е присъщо да пълня темите с визии от топки, но за три месеца са минали ~3330 К а за месец ~742К и сега за ден 127К ,- та се питам дали не е само началото...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПравилно.
Някои са на всеки километър, ний пък на всяка стинка...
Според мен е вид сигнал, -вчера от челна 1800- само 1530бр и днес също само 1420бр. - много ще да са - въпреки че ги поемат големите, да не се разсърди само нашия приятел , че тогава .... дим да ни няма , за сега са през ЕлЕнци
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПак не ми довършиха поръчката- ще я сваля още малко и с повече
Някои са на всеки километър, ний пък на всяка стинка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеВижте тези тук какво правят, не можем ли и ние да направим нещо?
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-imoti-197212/А бе я софиянци да кажат нещо за локацията на нашата сграда. Тази "Малинова долина" как ще конкурира бизнес-сградите по "Цариградско", освен с цени?
Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеВижте тези тук какво правят, не можем ли и ние да направим нещо?
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-imoti-197212/
Какво ще кажете за изсипванията тези дни?
Коментар
-
Вижте тези тук какво правят, не можем ли и ние да направим нещо?
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-imoti-197212/“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеДобре дошъл обратно, за мен определящо е ниското P/B (около 0.41), както и перспективата за 5%+ дивидентна доходност след 2 г. Дотогава счетоводната стойност (около 1.11) би трябвало да продължи да набъбва. Отделно може да има ефект ако цените на имотите продължават да набабъбват през идните години.
И аз понакупих този месец, макар и не точно около 0.45.
Имам акции в дружеството!
Тук и в Софарма ще съм до своя край(или до техния недай боже).
Тук най--много харесвам мениджмънта, наемите и имотите!!!
Моля който иде на 30-ти попитайте какво ще правят с вече регулираните 20млн. "активни пасиви" в Младост и на Морето - БЛАГОДАРЯ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениебате ви Тони днес намаза малко филията, за мен определящо е ниското P/B (около 0.41), както и перспективата за 5%+ дивидентна доходност след 2 г. Дотогава счетоводната стойност (около 1.11) би трябвало да продължи да набъбва. Отделно може да има ефект ако цените на имотите продължават да набабъбват през идните години.
И аз понакупих този месец, макар и не точно около 0.45.
Имам акции в дружеството!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениелъжат гадовете - онези са на жената!
аз си запазих една почти чиста привилегирована акция на енемона - да ми напомня колко не разбирам и колко мошенници има и наблягам на здравословна храна и отдихLast edited by precakanoto; 22.06.2015, 01:32.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар