If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Sofix, не знам защо, но в някои моменти е по-добре май да се осланяме на максимата "Let the profit run!". За мен специално, нереализираната печалба, боли повече от реализираните загуби.
Аз пък смятам, че няма нищо лошо човек от време на време да си прибира печалбите. Все пак съм закрил само една позиция, а не целия си портфейл.
Успех на всички и дано направите големия удар с тази акция!
Аз тук вече нямам акции. Доходността която направих ми е достатъчна. Пожелавам на тези които купиха от мен да направят същата и дори по-голяма доходност. Успех на всички!
Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Sofix, не знам защо, но в някои моменти е по-добре май да се осланяме на максимата "Let the profit run!". За мен специално, нереализираната печалба, боли повече от реализираните загуби.
да не вземеш сега да се набуташ в алианц и кокакола като импето.!?)) Толкова се въртя той из бфб, толкова акции смени, жабоци, любовни послания, чесното игричка, саламджийницата при сосен дивидент, и и т.н. и не му стигна бфб-то та се бутна другаде и да прави опаки на картофоподобния))))
SOFIX, не вярваш ли че тук може да расте? или всеки си има таргет де - ти като си постигнал твоя и си продал, но все пак как мислиш - ще стагнира ли скоро?
Аз тук вече нямам акции. Доходността която направих ми е достатъчна. Пожелавам на тези които купиха от мен да направят същата и дори по-голяма доходност. Успех на всички!
Много хубав и позитивен коментар.
А сега накъде с кеша, ако не е поверително?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар