IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Технологичният балон (ИТ) и аутсорсинг индустрията са основен катализатор на офис манията в София (и части от страната).
    Някой от вас правил ли е сметка колко нови офиса се очакват близките три години? Според мен са над 300 хил. кв. метра. И това е само клас А.
    Само като се зачетете колко небостъргача искат да строят из София става ясно на къде отиват нещата...

Коментар

• "ФНИ България" подписа предварителен договор за строеж в "София тех парк"
      http://www.capital.bg/biznes/kompani...vor_za_stroej/

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение

И защо само ИТ да се интересуават от офис площи? ИТ-то вече в голяма степен може да си работи от вкъщи или от село дори. Но примерно финансовите посредници в какво работят? Не са ли в офиси? Лъскав офис (клас А+++++++++++++) трябва най-вече на някой който продава нещо което няма на друг който не сигурен че иска да го купи. Пример - дипломация, политика, финансови услуги, консултантски услуги отчасти и ИТ
        мен мисълта ми беше че си има търсене за такъв тип площи просто ето ти си изброил още други желаещи за такива площи.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

Te и да се появят пак няма да са достатъчно ИТ индустрията хората предвиждат ръст от 5% от БВП за 2-години да стигнем 10% от БВП. А в същото време липсват много свободни пространства. В Бизнес Парка са започнали строежа на нова огромна сграда която до колкото знам вече е наета на 100% а още не е построена. Така че нека се строят още клас А сгради.
          И защо само ИТ да се интересуават от офис площи? ИТ-то вече в голяма степен може да си работи от вкъщи или от село дори. Но примерно финансовите посредници в какво работят? Не са ли в офиси? Лъскав офис (клас А+++++++++++++) трябва най-вече на някой който продава нещо което няма на друг който не сигурен че иска да го купи. Пример - дипломация, политика, финансови услуги, консултантски услуги отчасти и ИТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Технологичният балон (ИТ) и аутсорсинг индустрията са основен катализатор на офис манията в София (и части от страната).
            Някой от вас правил ли е сметка колко нови офиса се очакват близките три години? Според мен са над 300 хил. кв. метра. И това е само клас А.
            Te и да се появят пак няма да са достатъчно ИТ индустрията хората предвиждат ръст от 5% от БВП за 2-години да стигнем 10% от БВП. А в същото време липсват много свободни пространства. В Бизнес Парка са започнали строежа на нова огромна сграда която до колкото знам вече е наета на 100% а още не е построена. Така че нека се строят още клас А сгради.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение

Точно това си мисля и аз. Този проект изглежда много примамлив като локация, но тайминга може да се окаже проблемен.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Те докато я построят тази сграда, балонът ще се спука...
                Точно това си мисля и аз. Този проект изглежда много примамлив като локация, но тайминга може да се окаже проблемен.

Коментар

• Те докато я построят тази сграда, балонът ще се спука...

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Продължаваме!

"„Фонд за недвижими имоти България”
                  АДСИЦ подписа предварителен договор за придобиването на съответното право за
                  строеж.
                  Общата цена за придобиване на правото за строеж, която следва да бъде
                  платена на две части, е 9,652,000 лева. Съгласно подписания предварителен
                  договор Дружеството ще придобие правото да изгради многофункционална
                  административно-обслужваща сграда със ЗП 4 395 кв.м., РЗП – до 35 000 кв.м. и
                  подземен паркинг на две нива с обща застроена площ до 16 000 кв. м. и площ на
                  терена, върху който се реализира отстъпеното право на строеж – 8 140 кв. м.
                  Окончателния договор следва да бъде подписан в рамките на настоящата година."

Коментар

• Продължаваме!

"„Фонд за недвижими имоти България”
                    АДСИЦ подписа предварителен договор за придобиването на съответното право за
                    строеж.
                    Общата цена за придобиване на правото за строеж, която следва да бъде
                    платена на две части, е 9,652,000 лева. Съгласно подписания предварителен
                    договор Дружеството ще придобие правото да изгради многофункционална
                    административно-обслужваща сграда със ЗП 4 395 кв.м., РЗП – до 35 000 кв.м. и
                    подземен паркинг на две нива с обща застроена площ до 16 000 кв. м. и площ на
                    терена, върху който се реализира отстъпеното право на строеж – 8 140 кв. м.
                    Окончателния договор следва да бъде подписан в рамките на настоящата година."

Коментар

• Някой да има информация от кога ще плащат дивидента?

Коментар

• http://www.economy.bg/featured/view/...entrove-u-nas-

Коментар

• С тези обеми не знам за какъв пазар и цена става въпрос. 20-30к лв покупка или продажба в момента удрят цената с поне 3% нагоре или надолу, което е абсурд. Но това си е синдром на цялото БФБ.

Коментар

• Радват ме писанките на такива "заслужили инвеститори" . Не знам къде видя, че ЕТФ-а "натискал последните дни" но на 02.06. ребалансира като даде пакетно 150 к и оттогава не се е появявал по тази позиция. Няма и причина да го прави вече, освен ако няма записвания или пък големи тегления, които не може да посрещне с наличния кеш.

Коментар

• Здравейте,
                              гледах портфейла на ЕТФа и видях че натиска последните дни и продажбите са били най-вече от тях.
                              Очаквам стабилизиране на цената, а след една новина и цена между 2,4-2,5лв.
                              Успех!

Коментар

• Дойде ли краят на кризата на пазара на жилища, какво търсят днешните купувачи, как плащат жилищата, предлагането отговаря ли на търсенето - мнения на брокери и инвеститори в имоти.

Коментар

Working...
                                X