IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Хайде бъдещия наемател, ще го прежалим - криза е. Но на оса казаха че до 1-2 седмици ще обявят договор за заем с банка, а мина повече от месец. Явно имат проблем с банката и за това не пускат дивидента, за да имат ликвидност.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение

      Най-вероятно към края на законоустановения срок, т.е. последните дни на 2020 г. Брешков го беше казвал в един от уебинарите при представяне на резултатите. Което ме кара да се замисля защо спряха да правят уебинари?
      Колега благодаря за отговора, но с питането си исках и да провокирам /това към ДВИ/ въвеждането на една "добра практика" /на прозрачност/ въведена в някои други компании, да се обявява предварително началото на изплащането на дивидент!!!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
        Някой има ли инфо кога ще преведат дивидента за 2019 г.!
        Най-вероятно към края на законоустановения срок, т.е. последните дни на 2020 г. Брешков го беше казвал в един от уебинарите при представяне на резултатите. Което ме кара да се замисля защо спряха да правят уебинари?

        Коментар


        • Някой има ли инфо кога ще преведат дивидента за 2019 г.!

          Коментар


          • Добре

            Коментар


            • Така е, за някои позиции съм с бездънни джобове и с волско търпение Обичам да купувам ниско, докато стадото вие.
              Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

              Коментар


              • Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

                ако слушаме препоръките на здравния министър, и си седим у къщи, може и след това. Ако се заразяваме по 100 човека на ден кога ще стигнем заветните 70% преболедували, както казват специалистите ?
                В момента сме близо до 3000 заразени на ден. Според някои по-компетентни от мен реалните данни са х8 т.е. около 24 000 на ден. 70% са няма 5млн в един момент ще му се види края.. надявам се.

                Коментар


                • Хари, какво общо имат..ПСР тестовете.. Тогава тестовете са били много по -голям брой умрели..При чумата се сочат чифри от 40-50%, засега тук са около 4%..Кажи нещо за ХДПАТ..

                  Коментар


                  • Момчета, понякога имам странното чувство, че всички фенове на дадена позиция са с бездънни джобове и са супер благодарби при всеки спад, щото все допълват Ми аз не съм точно така - имам лимит на бфб и той е почти на 100% набит в спиди и чезки. Имам едни заделени още 15к за бфб, които мога да ги утроя, но при определени условия, обаче не ги бързам. Тук слушам едни и същи лафове от 1,75-1,80 надолу в последните 2-2 месеца, преди това ги слушах и на 2,20-2,30, а още тогава ви казах, че реалността е да слезе до 1,60 преди дивидента и 1,50 след него - мога да си изровя и мнението от тогава.

                    Никога не съм казвал, че компанията е шит или нещо от сорта, просто пазар, който върви плавно надолу, а да хващаш падащ нож не е най-добрата стратегия, затова и преди твърдо да слезе под 1,50, аз няма да се включа. С което, отново подчертавам, изобщо не твърдя, че компанията е скапана и т.н., просто следвам пазара, а всички, които инвестираме, се борим да купим макс ниско и да продадем макс високо или поне така си мисля аз де

                    Успех!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Искам да Ви припомня, че в Историята..Пандемиите са продължавали нежду 3 и 6 години..Примери- Инфлуенцата, Чумата и холерата в Европа.. А сега медицината е много по-напреднала..
                      Една малка различка, онова са биле пандемии без ПСР тестове нали? Реалност вс. ексел таблиците от ПСР тестовете?

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

                        така като гледам - х2 да умножим твойта оценка за стойността след 2 години
                        Дано! Аз гледам дали песимистичния сценарий ме устройва. Оптимистичния е ясно, че ще го "преглътнем"
                        Last edited by 15%; 29.10.2020, 11:53.
                        Пътека се прави камък по камък!

                        Коментар


                        • Искам да Ви припомня, че в Историята..Пандемиите са продължавали нежду 3 и 6 години..Примери- Инфлуенцата, Чумата и холерата в Европа.. А сега медицината е много по-напреднала..

                          Коментар


                          • Който чака връщане в пещерите и землянките да продава, следя нещата и бих купувал още, защото виждам дългосрочни възможности при тези и по-ниски цени.

                            Коментар


                            • Не мисля, че в селски къщи, пещери и землянки ще е бъдещия бизнес както вещае Хари. След тази истерия ще се завърнат в офисите около 80% от хората. Но офис пространството няма да е така гъсто населено с опън спейс от 100 човека през 1 метър растояние. Ще има стени и повече пространнство на човек, так чре смятайте ...

                              Коментар


                              • Значи къде е проблема. На пръв поглед иделана, защото няма мажо - но това е заблуда, защото се контролира от Пенсионните, а това е най-лошият контрол възможен. После, беше ли тази компания сочена за фаворит за инвестиции и растеж за 2020? Беше, отворете класацията от Януари.
                                Разбирате ли сега къде е проблема, когато се тръгне със свръх очакаквания, когато почне да се говори, че ПЕ било 2, че дивидента е много сочен и така ще е до безкрай, че било много растежно и така ще е докрая на света.
                                Сега тази криза просто връща компания и оценката и в нормално русло, на рисков бизнес с адекватна за БФБ оценка, а не балоняк.
                                Лошото е, че се оказва позиционирана в биснес който рестеше над 200 г. - оттогава се строят мегаполиси и офиси, а сега може да се окаже, че ще се ходи в друго направление, селски къщи, хоим одифи и т.н. гледате какво става по селата.
                                Така че мислете. Лошото е, че има още за рязане тук доста докато стане по БФБ стандарт.

                                Коментар

                                Working...
                                X