IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги, нали не сте забравили за уебинара днес от 13 часа. Виждам, че само аз съм задал въпроси засега, а преди винаги имаше поне 4-5 зададени. За който иска, ето
    Връзки:
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнение

Едва ли биха купили цялата сграда, прекалено голяма е. Но ме впечатли сделката на SAP и се замислих. Ако има кеш защо да не купят част от сградата, при висока инфлация и кеш изглежда има логика.
      Това са росто разсъждения и не е препоръка за никакви сделки с акциите.
      Да се продава част от сграда е неразумно, защото това би затруднило както управлението й, така и предстоящата ликвидация. След няколко години трябва да се продава и останалото, а това не са апартаменти да се продават на парче. Едва ли мениджмънтът би предложил подобна сделка, а и огромната част от нас не бихме били съгласни според мен.

Коментар

Едва ли биха купили цялата сграда, прекалено голяма е. Но ме впечатли сделката на SAP и се замислих. Ако има кеш защо да не купят част от сградата, при висока инфлация и кеш изглежда има логика.
        Защото търговия с имоти не им е част от бизнеса, защото имат по-добър начин да си докарат доходност от парите, причини много, но пазаруването на сгради не е толкова честа практика за сериозните компании. САП ме изненадаха малко....

Коментар

• Може да издадат варанти, ако имат проблеми с плащанията догодина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
            Груйка, много добре знаеш, че нищо не е гарантирано.
            При равни други условия е гарантирано
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Офис пазарът в София се преобръща, движен от нови тенденции в търсенето (economic.bg)
              Интересна статия, споделям я тук. Възможен недостиг на клас А офиси ... прогнозират експертите
              Наричат ги експерти защото ги е срам да се назоват поименно.....

Коментар

• Груйка, много добре знаеш, че нищо не е гарантирано.

Коментар

Търпение му е майката - за всички ни е ясно, че това е единствената акция на БФБ, която гарантирано ще даде поне по 3 в рамките на следващите 8 години. Хубавите активи могат да бъдат осрани само от много крив мениджмънт, а този тук определено е добър (не бих казал отличен, но добър), обаче дори и кривият мениджмънт като разните бивши приватизационни фондове, пак успяват да реализрат хубава цена на активите си, просто щото локацията си е локация и толкова. Единственото притеснение към момента е дали няма да пуснат увеличение на капитала, за да си покрият средствата, необходими за заплащането на вноските по новата сграда, ако нямат 60-70% запълняемост към март 2022, защото оттогава почва да се плаща и главницата- вноската е за 550 000 лева всеки месец. Но затова е уебинара - ще се зададат всички въпроси, ръководството е доказало, че отговаря на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Например да има индикация Бош да си купят цялата сграда?

Коментар

Офис пазарът в София се преобръща, движен от нови тенденции в търсенето (economic.bg)
                      Интересна статия, споделям я тук. Възможен недостиг на клас А офиси ? И как така от голям излишък може да стане недостиг ? Ами изглежда това е най-логичното развитие - кризата и високата себестойност на ново строителство ще ограничат силно новите проекти в следващите няколко години, а после изграждане на нови проекти също отнема няколко години.
                      Bosch имат още 3 офиса в София, ако решат да ги консолидират, високите етажи и логото там изглежда много на място и става Bosch Tower, както казваше Груев.
                      И наистина от началото на годината няма активен маркетинг на сградата, което пък може да има и положително тълкуване.
                      В края на другата седмица ще имаме повече информация на уебинара.
                      Например да има индикация Бош да си купят цялата сграда?

Коментар

• Офис пазарът в София се преобръща, движен от нови тенденции в търсенето (economic.bg)
                        Интересна статия, споделям я тук. Възможен недостиг на клас А офиси ? И как така от голям излишък може да стане недостиг ? Ами изглежда това е най-логичното развитие - кризата и високата себестойност на ново строителство ще ограничат силно новите проекти в следващите няколко години, а после изграждане на нови проекти също отнема няколко години.
                        Bosch имат още 3 офиса в София, ако решат да ги консолидират, високите етажи и логото там изглежда много на място и става Bosch Tower, както казваше Груев.
                        И наистина от началото на годината няма активен маркетинг на сградата, което пък може да има и положително тълкуване.
                        В края на другата седмица ще имаме повече информация на уебинара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Крайно време беше да направят някакъв ПР на тази сграда - макар че съм почти убеден, че е самосиндикална инициатива на БОШ и нашите хора нямат никакво участие.
                          Декори, бутафория? Пиеси, постановки, сценарии? Това ли имаш предвид?

Коментар

• Крайно време беше да направят някакъв ПР на тази сграда - макар че съм почти убеден, че е самосиндикална инициатива на БОШ и нашите хора нямат никакво участие. Хубавото е, че статията вече я има и в друг икономически сайт, но определено маркетирането на сградата към момента сериозно куца и мениджмънтът трябва да се вземе в ръце

Коментар

• Много ме кефи как са си наложили логото върху сградата! Дай Боже да го видим и на живо това лого!
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Бош Инженеринг Център София продължава да се разраства с бързи темпове и влиза в нова сграда | Бош в България (bosch.bg)

Коментар

Working...
                                X