IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук дивидентченцето е нюню. Смешна работа. Само на Груйката му харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Конане, ти ли кашираш тука. Останаха 9 оферти купува, не могат и 10 да се съберат
      по-леко продавай
      Някой негодник излиза: вчера срина Жабокът, днес - Брефченцето. НЕ съм аз това. Скапана нисколиквидна борса.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

Бил малък дивидента.
        Конане, ти ли кашираш тука. Останаха 9 оферти купува, не могат и 10 да се съберат
        по-леко продавай
        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
          Това е в лозаро - овощарския портфейл, с хоризонт 5-6 години. Почти колкото лесовъдния
          Проблемни са ловно-рибарските портфейли.
          Бил малък дивидента.

Коментар

• Това е в лозаро - овощарския портфейл, с хоризонт 5-6 години. Почти колкото лесовъдния
            Проблемни са ловно-рибарските портфейли.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              За индексът съм горе-долу съгласен, да речем, че досега само спада на еврото го крепи, за дружеството не толкова- предвид фундамента времето до голяма степен работи за него, та от началото на годшната акциите му са +21% при -6% на индекса.
              Това имам и аз предвид, но в другата насока - идва му време да коригира здравослвно, за да не стане нездравословно.
              Дето се вика - за един чашата е наполовин пълна, за друг е празна, ами борса - нормално е
              Не е препоръка

Коментар

• За индексът съм горе-долу съгласен, да речем, че досега само спада на еврото го крепи, за дружеството не толкова- предвид фундамента времето до голяма степен работи за него, та от началото на годшната акциите му са +21% при -6% на индекса.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Бъдещето, както обикновено, е несигурно, но в реалността към днешна дата болката е у нямащите
                  Не си прав. Индексът едва се крепи на на бастуна на 600. Пред счупване на кокилите
                  А това тук ке пукне, ке се смряска с индекса.
                  Камбаните наполовина празни... Техпаркът вятър го вее тази година...
                  Да видим само Ецебарите и феда дали ще лашнат лихвата на 0,75% ... след 10тина дни
                  Спре ли енергията за западна европа, започват поголовните фалити и цена на газта - тавана, наемите се отлагат...
                  Болка у нямащите?!? - познай, това звучи гордо, да ама не
                  Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                    И тоз плондер ке гръмне, Застраховка - никъде няма.
                    Колкото повече надувате латерните тука у форумо, после толкова по-боли
                    Бъдещето, както обикновено, е несигурно, но в реалността към днешна дата болката е у нямащите

Коментар

• И тоз плондер ке гръмне, Застраховка - никъде няма.
                      Колкото повече надувате латерните тука у форумо, после толкова по-боли
                      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Тъкмо те бях отблокирал - викам си, нека дам втори шанс, може пък да не чак такъв герой от Мечо пух, пък то. Мерси, че ми напомни защо трябва пак да те сложа в игнора при ийст коуст групичката.

А басовете са единственият вариант двама непознати да докажат нещо, не само с лаляне. Показват и наличие на топки - от вашата група само 4Д има такива! Бъди здрав и успешен
                        Груец, знаеш че не съм от групичката, но на юрист човек не му отива да се хваща като дете на басове !

Коментар

Тъкмо те бях отблокирал - викам си, нека дам втори шанс, може пък да не чак такъв герой от Мечо пух, пък то. Мерси, че ми напомни защо трябва пак да те сложа в игнора при ийст коуст групичката.

А басовете са единственият вариант двама непознати да докажат нещо, не само с лаляне. Показват и наличие на топки - от вашата група само 4Д има такива! Бъди здрав и успешен
                          и що така с лошо
                          само от загриженост ти го пускам груев, мисля, че го игнорираш проблема,
                          но няма да ти пускам продължението от уикито, щом така негативно реагираш, може и сам да си го прочетеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Хазартна зависимост е утвърдена необходимост за правене на залози с цел печалба или постигане на преимущество. Според международната квалификация за болести и свързани здравословни проблеми ICD-10 (International Classification of Diseases and Related Health Problems), заедно с трихотоломания, клептомания и пиромания) се разглеждат като ненормални привички с кодово название F63.0 (патологично комарджийство).

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

О, инта, добре дошъл. Значи, ако искаш, понеже обичам басовете, а ти си вярваш в разни други неща - предлагам ти, по цена на затваряне днес, да видим кое ще даде повече в двугодишен срок - ние тук или любимата ти атера? Гледаме цена на затваряне днес и цена на затваряне на 15.07.2024 - дивидентите се включват в общата цена. Навит ли си - 200 кинта, както обикновено
                              Хазартна зависимост е утвърдена необходимост за правене на залози с цел печалба или постигане на преимущество. Според международната квалификация за болести и свързани здравословни проблеми ICD-10 (International Classification of Diseases and Related Health Problems), заедно с трихотоломания, клептомания и пиромания) се разглеждат като ненормални привички с кодово название F63.0 (патологично комарджийство).

Коментар

О, инта, добре дошъл. Значи, ако искаш, понеже обичам басовете, а ти си вярваш в разни други неща - предлагам ти, по цена на затваряне днес, да видим кое ще даде повече в двугодишен срок - ние тук или любимата ти атера? Гледаме цена на затваряне днес и цена на затваряне на 15.07.2024 - дивидентите се включват в общата цена. Навит ли си - 200 кинта, както обикновено

ОбъкАл си автобуса пич, -две години??? - къде отиде ти у люлин ?
                                Я съм по флексибъл...,- пред теб време бол- дерзай

Коментар

Working...
                                X