де ги кфн-то ??? нали рИвът че не били за затваряне. крайният срок беше 29.09.2009 за дивидента. нещо въпросчета да им задават , ако трябва и глоби....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от репотоПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от growth... да да знаме Бате, просто ми е интерсно, заслужава ли си да се инвестира в подобни схемиАз бях акционер когато се разпределяше дивидента, затова се интересувам сега.В момента нямам акции от такива дружества
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от growth... да да знаме Бате, просто ми е интерсно, заслужава ли си да се инвестира в подобни схемиАз бях акционер когато се разпределяше дивидента, затова се интересувам сега.В момента нямам акции от такива дружества
http://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Първоначално изпратено от growthПървоначално изпратено от bate GoikoТука ще дават ли дивидент или ще се отложи за по-нататъка ?
... Еми виж кво пише в закона
... Според мен инвестирането в подобни схеми е пълна глупост, има ли някой, който може да ме обори, даже граничи с малоумие
подкрепям те
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от growthПървоначално изпратено от bate GoikoТука ще дават ли дивидент или ще се отложи за по-нататъка ?
... Според мен инвестирането в подобни схеми е пълна глупост, има ли някой, който може да ме обори, даже граничи с малоумие
... да да знаме Бате, просто ми е интерсно, заслужава ли си да се инвестира в подобни схеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от growthПървоначално изпратено от bate GoikoТука ще дават ли дивидент или ще се отложи за по-нататъка ?
Коментар
Коментар