If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Абе четох миналата година статия в Капитал ли беше - имаше в табличен вид инфо по колко плаща всеки АДСИЦ на обслужващото го дружество. Някой ако пусне линк ще съм благодарен.
С нетърпение очаквам годишния отчет, та да видим колко ще е дивидента тази година,определено си мисля,че купувача на големите пакети определено знае нещо,което предстои да бъде узнато и от нас.
Unicredit Bank Austria е официалният купувач на големите пакети в последните месеци!
Как мислите, за своя собствена сметка ли купува банката, за взаимните си фондове или за клиент!
Всяко мнение по въпроса значително би ми помогнало!
Благодаря предварително!
Би ти помогнало за какво ?
Да осмисля по-обхватно случващото се с компанията (БРЕФ)!
Важно е да се знае кой точно е купувача.
Така ще може с голяма доза увереност да се определи каква би била неговата стратегия - краткосрочен или дългочен интерес има; опитът му в конкретния бизнес - т.е. дали ще се наложат разходи за наемане на помощни компетенции при управлението и експолоатацията; и не на последно място - как би протекла фактическата смяна на контрола.. (да не се получи както при Прайм Пропърти или Еларг)...
Ако ще инвестирам тук - това са въпроси на които трябва да намеря смислен отговор.
Unicredit Bank Austria е официалният купувач на големите пакети в последните месеци!
Как мислите, за своя собствена сметка ли купува банката, за взаимните си фондове или за клиент!
А този който се освобождава от акциите да не е по по-малко в час
Ако си добре запознат с позицията би трябвало да знаеш, че този, който се освобождава от акциите спечели от тях предостатъчно. Освен това би трябвало да знаеш, че в днешни времена от гледна точка на инвеститора много по трудно се дават пари, отколкото се вземат пари.
Коментар