Циганките на този фонд май никога няма да умрат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ivan4o IotataПървоначално изпратено от ghettoffТук си имам от доста време голям брой акции. Спокоен съм. Очаквам добра капиталова печалба в средносрочен план. Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffТук си имам от доста време голям брой акции. Спокоен съм. Очаквам добра капиталова печалба в средносрочен план. Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от bledasЗдравейте!
Искам да попитам:
Unicredit Bank Austria е официалният купувач на големите пакети в последните месеци!
Как мислите, за своя собствена сметка ли купува банката, за взаимните си фондове или за клиент!
Всяко мнение по въпроса значително би ми помогнало!
Благодаря предварително!
Важно е да се знае кой точно е купувача.
Така ще може с голяма доза увереност да се определи каква би била неговата стратегия - краткосрочен или дългочен интерес има; опитът му в конкретния бизнес - т.е. дали ще се наложат разходи за наемане на помощни компетенции при управлението и експолоатацията; и не на последно място - как би протекла фактическата смяна на контрола.. (да не се получи както при Прайм Пропърти или Еларг)...
Ако ще инвестирам тук - това са въпроси на които трябва да намеря смислен отговор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bledasЗдравейте!
Искам да попитам:
Unicredit Bank Austria е официалният купувач на големите пакети в последните месеци!
Как мислите, за своя собствена сметка ли купува банката, за взаимните си фондове или за клиент!
Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bledasЗдравейте!
Искам да попитам:
Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rasovskiА този който се освобождава от акциите да не е по по-малко в час
Коментар
-
Първоначално изпратено от rasovskiКакво прекрасно има, ако не се вдига цената?
Коментар
Коментар