IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Циганките на този фонд май никога няма да умрат.

Коментар

• zer interesant....
      Някой реши, че не му се чакат 3-4 стотинки дивидент ли?
      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata
        Първоначално изпратено от ghettoff
        Тук си имам от доста време голям брой акции. Спокоен съм. Очаквам добра капиталова печалба в средносрочен план. Не е препоръка.
        По отношение на печалбата, очакванията ни са взаимни. Определено ще става интересно, продавачите намаляха доста......време е да има движение вече....
        Тук май най-накрая потръгват нещата?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
          Тук си имам от доста време голям брой акции. Спокоен съм. Очаквам добра капиталова печалба в средносрочен план. Не е препоръка.
          По отношение на печалбата, очакванията ни са взаимни. Определено ще става интересно, продавачите намаляха доста......време е да има движение вече....

Коментар

• Тук си имам от доста време голям брой акции. Спокоен съм. Очаквам добра капиталова печалба в средносрочен план. Не е препоръка.

Коментар

• С нетърпение очаквам годишния отчет, та да видим колко ще е дивидента тази година,определено си мисля,че купувача на големите пакети определено знае нещо,което предстои да бъде узнато и от нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                Първоначално изпратено от bledas
                Здравейте!

Искам да попитам:

Unicredit Bank Austria е официалният купувач на големите пакети в последните месеци!
                Как мислите, за своя собствена сметка ли купува банката, за взаимните си фондове или за клиент!

Всяко мнение по въпроса значително би ми помогнало!

Благодаря предварително!
                Би ти помогнало за какво ?
                Да осмисля по-обхватно случващото се с компанията (БРЕФ)!

Важно е да се знае кой точно е купувача.
                Така ще може с голяма доза увереност да се определи каква би била неговата стратегия - краткосрочен или дългочен интерес има; опитът му в конкретния бизнес - т.е. дали ще се наложат разходи за наемане на помощни компетенции при управлението и експолоатацията; и не на последно място - как би протекла фактическата смяна на контрола.. (да не се получи както при Прайм Пропърти или Еларг)...

Ако ще инвестирам тук - това са въпроси на които трябва да намеря смислен отговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от bledas
                  Здравейте!

Искам да попитам:

Unicredit Bank Austria е официалният купувач на големите пакети в последните месеци!
                  Как мислите, за своя собствена сметка ли купува банката, за взаимните си фондове или за клиент!

Благодаря предварително!
                  може би за управителите на фонда ....

Коментар

• Първоначално изпратено от bledas
                    Здравейте!

Искам да попитам:

Благодаря предварително!
                    Би ти помогнало за какво ?

Коментар

• Здравейте!

Искам да попитам:

Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от rasovski
                        А този който се освобождава от акциите да не е по по-малко в час
                        Ако си добре запознат с позицията би трябвало да знаеш, че този, който се освобождава от акциите спечели от тях предостатъчно. Освен това би трябвало да знаеш, че в днешни времена от гледна точка на инвеститора много по трудно се дават пари, отколкото се вземат пари.

Коментар

• А този който се освобождава от акциите да не е по по-малко в час.Големия инвеститор не ги купува от въэдуха.
                          rasovski

Коментар

• Първоначално изпратено от rasovski
                            Какво прекрасно има, ако не се вдига цената?
                            Гледаш до края на носа си, без да се обиждаш. Голям акционер, който е посочен по долу, вкарва голяма сума пари по тази позиция. Първо, няма да я вкара, ако не си е направил добре сметките и второ - този инвеститор определено очаква да спечели от това. Което показва ясно единствената посока на тази акция в средносрочен план. А това дали си напълнил на 38 или на 37 ст. няма да има значение.

Коментар

• Какво прекрасно има, ако не се вдига цената?
                              rasovski

Коментар

• Отново 425 000 акции. Прекрасно. Тази позиция се развива по учебник.

Коментар

Working...
                                X