А и да са лъжци, какво от това?...Това днешните лъжци ли са? Едно време какви лъжци имаше ехееее......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Бъркаш акцията с едни Шменти капели. Ние тук си знаем фундамента и тайминга - акцията не е койн и не предлага влакче на ужасите като други. Единственият риск тук е да се окажат лъжци от управляващото дружество, но дисега са били само неможачи, но не и лъжци. Е, никога не е късно и за това деМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Тресе те здраво FOMO.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Добра тактика, но мен ме хвана страх да не се събудим някой ден с едно съобщение, че са отдали 2-3 етажа и цената да отиде на 3,50 примерно за един аукцион време...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнениеСтарт !
- 1 like
Коментар
-
Ми добре, значи ще купуваме през 2028 година, дотогава ще гледаме мача как цената пада…
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ми добре, значи ще купуваме през 2028 година, дотогава ще гледаме мача как цената пада…
п.п. този терен в Младост така хубаво би намалил заемите, толкова ли няма интерес !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеМи добре, значи ще купуваме през 2028 година, дотогава ще гледаме мача как цената пада…
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеГледам как една ОЧАКВАНА НОВИНА и съответно спад от десетина стотинки в цената при смешен оборот от 30-тина хиляди лева са предизвикали поредните "Радини вълнения" у некои (едни и същи впрочем) колеги. За n-ти път ще повторя, че хоризонтът тук и времето, когато "пилците ще се броят" е 2029 г. До тогава всяко намаление на дълга ще се отразява отрицателно на дивидента, но за сметка на това ще влияе положително на цената. Лек и спокоен уикенд ви желая колеги!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
По принцип тук няма мажо.
Но все пак го има риска, основателите стимулирайки по някакъв начин ПФ-тата, да намерят вратичка с която да извъртят нещата в своя полза. Ще видим.. ако се наложи ще стягаме редиците и ще водим акционерни битки. С груйката заедно под знаменатаНяма вечни приятели (врагове), има вечни интереси
- 1 like
Коментар
-
Гледам как една ОЧАКВАНА НОВИНА и съответно спад от десетина стотинки в цената при смешен оборот от 30-тина хиляди лева са предизвикали поредните "Радини вълнения" у некои (едни и същи впрочем) колеги. За n-ти път ще повторя, че хоризонтът тук и времето, когато "пилците ще се броят" е 2029 г. До тогава всяко намаление на дълга ще се отразява отрицателно на дивидента, но за сметка на това ще влияе положително на цената. Лек и спокоен уикенд ви желая колеги!Vanitas vanitatum...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
По принцип тук няма мажо.
Но все пак го има риска, основателите стимулирайки по някакъв начин ПФ-тата, да намерят вратичка с която да извъртят нещата в своя полза. Ще видим.. ако се наложи ще стягаме редиците и ще водим акционерни битки. С груйката заедно под знаменатаНяма вечни приятели (врагове), има вечни интереси
Е т'ва е много мъжка приказка!!!
Груйче,
заедно сте много силни и може да промените играта. Нали???
Е сега чакаме и теб, и ти да кажеш една мъжка приказка!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнениеИ защо ми е струва, че светлината, която се вижда в далечината е от насрещно идващия влак...?:
Коментар
Коментар