IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    Не знам как я правите сметката, но аз както и да го смятам 2016 ще има дивидент от около 2-3 ст. за 2015г. при текущата ситуация, ако има някаква продажба и по-голам даже...

- Някой ще се сети ли за дивидент, ако след две години цената застане твърдо над 0,75 и на база мечтаният дивидент започне да Чука 0,90+

Коментар

• Не знам как я правите сметката, но аз както и да го смятам 2016 ще има дивидент от около 2-3 ст. за 2015г. при текущата ситуация, ако има някаква продажба и по-голам даже...
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
        Много ми е странна цялата тая разпродажба... Тая година няма да има дивидент и толкоз... Да няма сълзи после..
        И аз така мислех, но 1984 ми помогна като обясни, че най-вероятно няма да е само тази година. Тази загуба от преоценки 3,7 млн. трябва да се избие /по формулата о.к. по-голямо от сбор на с.к и резерви/ и чак тогава. Ако не направят някоя продажба със значителна печалба, може да сметнем кога би имало дивидент.
        Не съм много в час и ако греша, нека някой по-разбиращ от счетоводство да ме поправи.

П.П. Иначе си харесвам позицията и си допълвам. Дано Бог ми даде повечко търпение
        Last edited by 15%; 05.06.2015, 12:53.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Много ми е странна цялата тая разпродажба... Тая година няма да има дивидент и толкоз... Да няма сълзи после..
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
            Девета точка от дневния ред на ОСА е интересна:
            9. Вземане на решение за покриване на загубата на дружеството със специална инвестиционна цел от 2014 г.; проект за решение – ОС взема решение да се покрие загубата на дружеството със специална инвестиционна цел за 2014 г. в размер на 3 701 853.69 лв. за сметка на неразпределената печалба от минали години в размер на 236 655.99 лв. и за сметка на част от фонд “Резервен” в размер на 3 465 197.70 лв.
            Ами миналата година раздадоха за дивидент почти всички пари от неразпредената печалба от предни години и затова сега се налага да бръкнат във фонд резервен..

Коментар

• Девета точка от дневния ред на ОСА е интересна:
              9. Вземане на решение за покриване на загубата на дружеството със специална инвестиционна цел от 2014 г.; проект за решение – ОС взема решение да се покрие загубата на дружеството със специална инвестиционна цел за 2014 г. в размер на 3 701 853.69 лв. за сметка на неразпределената печалба от минали години в размер на 236 655.99 лв. и за сметка на част от фонд “Резервен” в размер на 3 465 197.70 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                А, не знам
                Много кола,много нещо там - дано направятт и един по голям паркинг - от него сигурно ще се печели

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Нямам представа
                  Ако я препоръчаш и е много арна, може да се прежаля за едно ОСА - живея срещу Интерпред .
                  А, не знам
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

ДВИ-то как е ?
                    Нямам представа
                    Ако я препоръчаш и е много арна, може да се прежаля за едно ОСА - живея срещу Интерпред .

Коментар

Ми търговия няма, дивидент няма - на какво да се радваме? Цяло чудо е, че не сме почнали да качваме голи каки в темата
                      ДВИ-то как е ?
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Тук и на снимки ли взехте да се радвате
                        Ми търговия няма, дивидент няма - на какво да се радваме? Цяло чудо е, че не сме почнали да качваме голи каки в темата

Коментар

• Тук и на снимки ли взехте да се радвате

Коментар

Снимка Pavkata
                            +++++++1, златен си, както винаги!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              що не снима ве фифтийн!!!

п.п. той и Цецо Василев беше опънал тука в Пловдив 5 крана на стадиона на Ботев, ама това не е гаранция - сега няма ни един

Снимка Pavkata
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

Пътувах с кола бе Тонка, а и нямах време да отида точно до строежа. Мернах ги отдалеко. Иначе вярвам, че ще го построят, пък после каквото сабя покаже
                                ще стане - тия си разбират от бизнеса!
                                Надявам се и кредитче да дръпнат като СФИ на около 3-4%
                                И бате Тони има тук дежурните 100бройки!!!
                                Поздрави на всички оцелели инвеститУри и чакам разказ от оса, моля.

Коментар

Working...
                                X