Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
E,то това спане 20 год вече
Не заспала,ами е най-умрялата борса в Европа !
С обороти на квартален супермаркет на Запад
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнениеБорсата не е умряла, а само заспала
Не заспала,ами е най-умрялата борса в Европа !
С обороти на квартален супермаркет на Запад
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Умряла е борсата, а дружеството само малкоБРЕФ ще се раздвижи в посока нагоре, още следващият месец.
"Синерджи" ще се запълни на 100% преди да пуснат метрото до Окръжна болница. Колкото наближава тази дата, толкова терена под Бриколаж ще става все по-атрактивен. Последният очаквам да го шътнат най-късно догодина, за сериозна сума.
Не е препоръка...
Много поздрави на Груеца! Кефиш ме, със задълбочените анализи
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от balkandjia Разгледай мнение
Всъщност дружеството съвсем не е умряло.
Отделно днес минаха добри обороти, явно хората малко бавно сгряват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balkandjia Разгледай мнение
Всъщност дружеството съвсем не е умряло.
продажба на активи => погасяване на дълг => освобождаване на кеш за дивиденти,
както и
увеличаване запълняемостта => увеличаване на приходите => увеличаване на кеш за дивиденти
разбира се има и кофти сценарии, но всеки гледа и преценя…
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Умряло дружество на умряла борса ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от balkandjia Разгледай мнениеБаси умряла та борса...Last edited by August; 10.08.2024, 18:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПонеже ми е скучно на почивката, та порових малко и очаквам следващият наемател от трите да е Бианор с останалата половина от техния етаж, който учудващо е изчезнал от скицата с възможните за наем етажи в сайта на Синерджи, като цъкнеш на свободните площи на ет. 15. Може да е и само техническа грешка де, знам ли, не е препоръкЪ - ако е така, да си го орпавят, знам, че четат, но ми писва да им коригирам нещата безплатно
Пенман е прав, до края на Кю3 казаха, че очакват още 3500 квадрата. Вече отдадоха 1300, ако отдадат още 660 на Бианор, както смятам, че ще се случи, остава да пуснат още един етаж от малите или половин от големите. Странно защо не е зает ет. 13 - на мен ми е любим. Иначе мина и една дребна сделка, която не беше оповестена, за 273 квадрата на Кодери, които предполагам, че са на последния етаж, заедно с обслужващото дружество, защото и там изчезнаха опциите за наем (макар че там пък остават едни дребни 180 квадрата, ма няма да им придиряме). Ето и състоянието по етажи, ако са верни допусканията ми:
ет. 16 - 702 квадрата - зает - Бреф и Кодери, евентуално може да има 180 квадрата свободни
ет. 15 - 1320 квадрата - зает - Бианор + очакваната втора половина пак от Бианор, но това си е моя сметка
ет. 14 - 1320 квадрата - зает - Инсаит
ет. 13 - 1320 квадрата - свободен
ет. 12 - 1320 квадрата - зает - Онтотекст
ет. 11 - 1320 квадрата - зает наполовина - 660 квадрата на Ем Ес Джи
ет. 10 - 1312 квадрата - свободен
ет. 9 - 1391 квадрата - свободен
ет. 8 - 2724 квадрата - зает - Бош
ет. 7 - 2724 квадрата - зает - Бош
ет. 6 - 2722 квадрата - зает - Софтуеър АГ
ет. 5 - 2722 квадрата - свободен
ет. 4 - 2723 квадрата - зает - Бош
ет. 3 - 2723 квадрата - свободен
ет. 2 - 2723 квадрата - свободен
ет. 1 - 2764 квадрата - зает - Коуъркинг
Партер - неясно точно какво, но зает ресторант с 712 квадрата - Синфлуенс
така, това е положението със заетостта в Синерджи - почти 20 000 заети квадрата, което, както и да го погледнеш, не е плачевнопо 15 евраци, по 12 месеца - ми към 7 милиона лева приход си идва отвсякъде за началото 2025 само от Синерджи, при това само с площите до момента. А ще се отдават и още. Малко има разминаване с площите по етажи и обявените отдадени на Бош и Софтуеър АГ в междинния отчет за Кю2 - трите отдадени етажа не са общо 8 618 квадрата, както пише в отчета, а 8 170, ма не е болка за умиране, вероятно са наели и сервизни помещения в подземните етажи -баси, станах одитор от скука - да ме почерпят, че пак им посочвам неясноти, които да коригират. На Софтуеър АГ също е подобно - 2805 квадрата отадени по отчет, а етажът е 2724 квадрата, но здраве да е, просто обичам да влизам в детайли
Та лека, доходна, слънчева и т.н., ще драскам пак септември - дано дотогава има още радостни вестиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Полезен коментар от Груев, както винаги. Личното ми мнение, е че до края на годината ще заминат 13-ти, 10-ти и 9-ти етаж - страхотна гледка, парк, мол наблизо, метро след 2-3 години - среда предразполагаща към продуктивност и креативност. Ако има сделки на Камбаните и в Бизнес Парк до края на годината - топ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Понеже ми е скучно на почивката, та порових малко и очаквам следващият наемател от трите да е Бианор с останалата половина от техния етаж, който учудващо е изчезнал от скицата с възможните за наем етажи в сайта на Синерджи, като цъкнеш на свободните площи на ет. 15. Може да е и само техническа грешка де, знам ли, не е препоръкЪ - ако е така, да си го орпавят, знам, че четат, но ми писва да им коригирам нещата безплатно
Пенман е прав, до края на Кю3 казаха, че очакват още 3500 квадрата. Вече отдадоха 1300, ако отдадат още 660 на Бианор, както смятам, че ще се случи, остава да пуснат още един етаж от малите или половин от големите. Странно защо не е зает ет. 13 - на мен ми е любим. Иначе мина и една дребна сделка, която не беше оповестена, за 273 квадрата на Кодери, които предполагам, че са на последния етаж, заедно с обслужващото дружество, защото и там изчезнаха опциите за наем (макар че там пък остават едни дребни 180 квадрата, ма няма да им придиряме). Ето и състоянието по етажи, ако са верни допусканията ми:
ет. 16 - 702 квадрата - зает - Бреф и Кодери, евентуално може да има 180 квадрата свободни
ет. 15 - 1320 квадрата - зает - Бианор + очакваната втора половина пак от Бианор, но това си е моя сметка
ет. 14 - 1320 квадрата - зает - Инсаит
ет. 13 - 1320 квадрата - свободен
ет. 12 - 1320 квадрата - зает - Онтотекст
ет. 11 - 1320 квадрата - зает наполовина - 660 квадрата на Ем Ес Джи
ет. 10 - 1312 квадрата - свободен
ет. 9 - 1391 квадрата - свободен
ет. 8 - 2724 квадрата - зает - Бош
ет. 7 - 2724 квадрата - зает - Бош
ет. 6 - 2722 квадрата - зает - Софтуеър АГ
ет. 5 - 2722 квадрата - свободен
ет. 4 - 2723 квадрата - зает - Бош
ет. 3 - 2723 квадрата - свободен
ет. 2 - 2723 квадрата - свободен
ет. 1 - 2764 квадрата - зает - Коуъркинг
Партер - неясно точно какво, но зает ресторант с 712 квадрата - Синфлуенс
така, това е положението със заетостта в Синерджи - почти 20 000 заети квадрата, което, както и да го погледнеш, не е плачевнопо 15 евраци, по 12 месеца - ми към 7 милиона лева приход си идва отвсякъде за началото 2025 само от Синерджи, при това само с площите до момента. А ще се отдават и още. Малко има разминаване с площите по етажи и обявените отдадени на Бош и Софтуеър АГ в междинния отчет за Кю2 - трите отдадени етажа не са общо 8 618 квадрата, както пише в отчета, а 8 170, ма не е болка за умиране, вероятно са наели и сервизни помещения в подземните етажи -баси, станах одитор от скука - да ме почерпят, че пак им посочвам неясноти, които да коригират. На Софтуеър АГ също е подобно - 2805 квадрата отадени по отчет, а етажът е 2724 квадрата, но здраве да е, просто обичам да влизам в детайли
Та лека, доходна, слънчева и т.н., ще драскам пак септември - дано дотогава има още радостни вестиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВлизам да видя някакво инфо след уебинара,но никой нищо не е писал. Айде аз ще съм от телефона:
1. Никакво увеличване на срока няма да има - до края на 2029
2. Има запитвания за всичко и всички
3. Очакваната запълняемост е поне 65% за Синерджи в края на годината, т.е. да се отдадат поне 3 етажа от малките (единия вече го запълниха). Има и отличен сценарий, но да не се точим съвсем за него
4. Очакват да продадат парцела на Бриколаж докато още е с наемател в него, т.е. до 2 години и има сериозни запитвания постоянно
5. Има запитвания и за Околовръстното, като там ще го продадат за не под балансовата ли беше, историческата ли (не запомних много добре) - почти са го били продали в началото на годината
6. За момента сме на 0 за дивидент за 2024 - да видим какво ще се случи до края на годината
айде хубава почивка от мен
- 3 Харесвания
Коментар
-
Влизам да видя някакво инфо след уебинара,но никой нищо не е писал. Айде аз ще съм от телефона:
1. Никакво увеличване на срока няма да има - до края на 2029
2. Има запитвания за всичко и всички
3. Очакваната запълняемост е поне 65% за Синерджи в края на годината, т.е. да се отдадат поне 3 етажа от малките (единия вече го запълниха). Има и отличен сценарий, но да не се точим съвсем за него
4. Очакват да продадат парцела на Бриколаж докато още е с наемател в него, т.е. до 2 години и има сериозни запитвания постоянно
5. Има запитвания и за Околовръстното, като там ще го продадат за не под балансовата ли беше, историческата ли (не запомних много добре) - почти са го били продали в началото на годината
6. За момента сме на 0 за дивидент за 2024 - да видим какво ще се случи до края на годината
айде хубава почивка от менNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар