Първоначално изпратено от Bivol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
това са приходи, не доходност. печалбата от това е към 1.3-1.4 милиона на година. ако кажем от новата сграда идва милионче още, това пак прави п/е от почти 20
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
10% доходност малко ли ти се вижда, при положение, че на пазара на НИ трудно се намират дори 3-4%? Логически и математически погледнато е по-добре да се купи БРЕФ на 4 лева за 5%, вместо апартамент на 3-4% и то АКО има наемателdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение44 милиона за компания с годишни приходи от наеми 4 милиона и въпреки това очаквате 35% ръст?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
Висок, висок, колко да е висок?
Колко щеше да е виск новия небоскреб на Хладилника. Той колко от офисите ще дръпне?
П.П.
Знам знам, в Парадайз няма да има Бриколаж. И поста ми е по-скоро валиден за Софрма имоти и сие. Но все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение44 милиона за компания с годишни приходи от наеми 4 милиона и въпреки това очаквате 35% ръст?
Тук има сланинки за рязане и перспективи заспалите активи да станат работещи. Може и още тази година да купят нещо действащо и тогава 2018 тези 4м дето ги цитираш може да са само печалба за дивидент, а приходите да са х 2.
Ха сравни сега с основния пиър де го познаваш много добре и вече е на 105 милки кап при продължаващо разводняване.
За мен нещата тук са долу горе като да купуваш сфи на 3-3.5лв, при по висока очаквана диви доходност от догодина насетне. И без инфлация на хартийките....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеПриходи от наеми 4 милиона за 2016. За 2017 очаквани приходи от наеми 6 милиона.
Сметката май се промени.
п.п. тук по-скоро краткосрочно може да има шанс за допълване, ако НикитУ тръгне да оправя процентите в ЕТФаLast edited by tony1975; 06.01.2017, 11:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение44 милиона за компания с годишни приходи от наеми 4 милиона и въпреки това очаквате 35% ръст?
Сметката май се промени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение44 милиона за компания с годишни приходи от наеми 4 милиона и въпреки това очаквате 35% ръст?, не само на наеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеМоята прогноза е за цени между 2,90лв.-3,00лв. Да, дивидента едва ли ще е много голям за 2016-та, но е факт че фонда се чисти от "проблемните" активи и остава такива от които да печели приходи дългосрочно. Инвестирането в офис сгради е хит в момента, и смятам че потенциала в тази ниша е все още висок. Наемните нива също са доста назад дори от една Румъния, какво остава за Централна и Западна Европа. Все пак много зависи какви ще са действията на мениджмънта, защото това е един от най-важните фактори за цената на акция (поне за мен).
Имам акции в компанията, и мнението ми не е препоръка за покупката на ценни книжа от дружеството.
Колко щеше да е виск новия небоскреб на Хладилника. Той колко от офисите ще дръпне?
П.П.
Знам знам, в Парадайз няма да има Бриколаж. И поста ми е по-скоро валиден за Софрма имоти и сие. Но все пак.Last edited by VNM; 06.01.2017, 11:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСпоред мен е вероятна цена в коридора 2.30-2.60 за 2017г.
Препоръка е , защото продадох и искам да си ги върна
- 1 like
Коментар
-
Моята прогноза е за цени между 2,90лв.-3,00лв. Да, дивидента едва ли ще е много голям за 2016-та, но е факт че фонда се чисти от "проблемните" активи и остава такива от които да печели приходи дългосрочно. Инвестирането в офис сгради е хит в момента, и смятам че потенциала в тази ниша е все още висок. Наемните нива също са доста назад дори от една Румъния, какво остава за Централна и Западна Европа. Все пак много зависи какви ще са действията на мениджмънта, защото това е един от най-важните фактори за цената на акция (поне за мен).
Имам акции в компанията, и мнението ми не е препоръка за покупката на ценни книжа от дружеството.
- 1 like
Коментар
Коментар