И аз се самобанвам за неопределен период, поради цензура от химвестора. Ха сега да видим, както казва госпожата, колко че ви падне трафика, хаха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Никакви поточена не искам аз да се вливат тук. Нека напълнят сградите с наематели пък цената да си стои на 2 лева! НЕма нужда от много надуване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
О даааа, лошо няма! Нали знаеш Инта, паричното поточе като потече към едно място, от друго изтича. Няма как. И насам ще потече.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Пазарни възможности!Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕх, айде пак ще се включа, щото малко пак така, едно към гьотере тръгнаха нещата. Да видим какво се случи в последните 15 месеца с цифрички:
Иначе по темата - според мен надценявате стойността на активите с едни 20-30%, но това лично мен не ме бърка, тъй като 2029 е твърде далеч и не правя сметки за тогава. По-важното за мен е текущото положение, а то НЕ е розово. 66%/ 33%/ 26% запълняемост са много лоши резултати, както и да го погледнем! Това, което ми дава надежда на мен е, че днешния договор може би е обръщане на тренд /надявам се/. Иска ми се да вярвам, че гореупоменатите цифри ще са най-ниските в следващите години. Ето това за мен би било важно. От гледна точка на участник на БФБ, с продажбата на Варна се случи нещо изключително важно тук - да си кажа честно, аз допусках да има ново увеличение на капитала предвид ниските доходи и невъзможността да се поемат разходите за главниците. Това винаги ме е спирало да нъпълня както трябва. Казвах си, че е възможно ново увеличение, което при тази позиция със сигурност би задържало цената ниска. След продажбата обаче, това вече е нереалистичен вариант и явно който купил - купил.Last edited by 15%; 07.04.2022, 18:11.Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
Ако си плащат наема, какво значение има? Или аз не разбирам каква точно е схемата.
Иначе, и според мен дружеството е подценено от гледна точка на активите, но не съм особен оптимист, че ще привлече парите на дребните спекуланти. Знаем каква е обсесията на БФБ по дивидентните акции - вижда се в оценките им. Особено пък когато става въпрос за АДСИЦ. При положение, че друг дава 50 ст. годишно, а тук се борим за 5...трудна работа. Това с ликвидацията след 7 години е твърде дълъг хоризонт за средностатистическия играч на БФБ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение68% е БП с новия договор. Някой има ли готови цифри каква е заетостта в другите две сгради?
Синерджи - 26%Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеКойто от вас колеги е ходил в казармата, сигурно си спомня как старите кучета учеха новобранците да си оправят леглото. Всичко (одеала, чаршафи) трябваше де е така опънато, че като хвърли старшината монета от 20 стотинки тя да отскочи на поне 20 сантиметра.Та като наблюдавам как е "опъната" тази папира, и как всяка стотинка (и добра новина), която влезе тук кара цената да "отскача" се сетих за патилата си новобрански. Не ми се мисли, какво би станало тук, ако влязат дори половината пари, които се завъртяха по други позиции. Не е препоръка за нищо, просто спомени, спомени...
Пазарни възможности!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнениеДа не е само някой познат на мениджмънта, че стана много модерно собствениците на празни офис сгради да правят коуърикинги през трети лица и да показват по-висока заетост.
Иначе, и според мен дружеството е подценено от гледна точка на активите, но не съм особен оптимист, че ще привлече парите на дребните спекуланти. Знаем каква е обсесията на БФБ по дивидентните акции - вижда се в оценките им. Особено пък когато става въпрос за АДСИЦ. При положение, че друг дава 50 ст. годишно, а тук се борим за 5...трудна работа. Това с ликвидацията след 7 години е твърде дълъг хоризонт за средностатистическия играч на БФБ.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТююю, най-накрая една червена точка за мениджмънта след толкова черни! Дано продължават така, че бях им загубил доверието! Не е кой знае какво, но все пак - браво!
"УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, На основание чл. 17, т. 1 от Регламент (ЕС) 596/2014 г. Ви уведомявам, за следното: „Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ подписа договор за наем на офис площи със „Ню Уърк София Бизнес Парк“ ЕООД в офис сградата си в Бизнес Парк София. Новият договор е за срок от 6 г., а общата отдадена площ е 1272,38 кв.м. С отдадените помещения запълняемостта на сградата нараства до 67.56% от отдаваемите офис площи."
Отдаване под наем и управление на собствени или наети недвижими имоти; дейности в областта на недвижими имоти; управление и менажиране на недвижими имоти; предоставяне и управление на човешки ресурси; почистване на сгради, индустриално почистване и свързаните с тях услуги за почистване; комплексно административно обслужване, фотокопиране и други офис услуги; организиране на конференции и търговски експозиции; както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона.
Да не е само някой познат на мениджмънта, че стана много модерно собствениците на празни офис сгради да правят коуърикинги през трети лица и да показват по-висока заетост.
Коментар
-
Който от вас колеги е ходил в казармата, сигурно си спомня как старите кучета учеха новобранците да си оправят леглото. Всичко (одеала, чаршафи) трябваше де е така опънато, че като хвърли старшината монета от 20 стотинки тя да отскочи на поне 20 сантиметра.Та като наблюдавам как е "опъната" тази папира, и как всяка стотинка (и добра новина), която влезе тук кара цената да "отскача" се сетих за патилата си новобрански. Не ми се мисли, какво би станало тук, ако влязат дори половината пари, които се завъртяха по други позиции. Не е препоръка за нищо, просто спомени, спомени...
Vanitas vanitatum...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тююю, най-накрая една червена точка за мениджмънта след толкова черни! Дано продължават така, че бях им загубил доверието! Не е кой знае какво, но все пак - браво!
"УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, На основание чл. 17, т. 1 от Регламент (ЕС) 596/2014 г. Ви уведомявам, за следното: „Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ подписа договор за наем на офис площи със „Ню Уърк София Бизнес Парк“ ЕООД в офис сградата си в Бизнес Парк София. Новият договор е за срок от 6 г., а общата отдадена площ е 1272,38 кв.м. С отдадените помещения запълняемостта на сградата нараства до 67.56% от отдаваемите офис площи."Пътека се прави камък по камък!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
Браво Грую....по моите сметките е между 6.5 и 9 лева до 2028 г....., затова си пълня и аз....евтино ги слагаш Камбаните+ БП....ако някой строи нова сграда в момента ще види що е себестойност....освен това, винаги си остава възможността част от бизнес сградите да променят предназначението си и да станат хубави жилищни сгради с хубави площи и общи части
П.П. Имам акции от дружеството.Пътека се прави камък по камък!
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар