IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вчера си говорих с един от наемателите на NV Tower - наели са цял етаж и искат втори, ама нямало. Не ми казаха на какви пари са там, но е наистина странно, че тук все още нямаме подписани договори, които да влизат в сила от септември-октомври? Направо се чудя за какво им плащаме за управелние на тези - тази сграда наистина сама ще се напълни, без тяхното участие
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
      Артията ке падне, я е чекам на 1 грош.
      Ке падне от воле
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• 220к лв обем днес VS 420к лв за последния месец

Коментар

• Артията ке падне, я е чекам на 1 грош.

Коментар

• Както би казал един оператор от кол център - прижината се натЕга
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              ...има щори на 8 от етажите - какво следва да говори това, идея си нямам...
              Обяснява светещите 4 от 140 прозорци.

Коментар

• Така, днес се разходих до Тех парка преди да завали. Ето и няколко снимки:

както се вижда, има щори на 8 от етажите - какво следва да говори това, идея си нямам, но на горните етажи щори няма. Щорите са външни, както е видно. Интересните неща са няколко:
                1. Все още доста се работи - отвън оправяха въздуховодите, а точно до фоайето е пълно с всякакви материали и мяза на склад - с подобна "визитна картичка" не знам как ще привличат нови наематели скоро
                2. Около сградата се разчиства, правят се пейки за почивка откъм Арена Армеец, облагородява се пространството
                3. Точно пред централния вход следваше да се строи нова сграда, с 6-7 етажа и бяха затворили всичко с огради, за да се строи, даже имаше един кисел чичка за охрана, Сега оградите са махнати, чичката го няма, има само няколко празни фургона. За мен това значи, че временно този обект е спрян - това по повод колко биха стрували нови сгради в момента - явно достатъчно, за да откажат инвеститорите в тях Който както иска, така да си го тълкува.
                4. Комшиите от ПИБ явно не бързат особено - не забелязах никаква особена активност в сградата до нас - светеха няколко етажа, имаше отворени прозорци и 2 заседени големи растения на балконите и толкова, друго нямаше
                5. Паркинги и подобни неща са пуснати при нас, всичко изглежда европейска изработка
                6. Щори има само от източна и южна посока, в северна и западна няма - май не е и нужно да има
                7. Логото на Бош е ок, но според мен не ми е там мястото - така се пада странично на най-натоварения булевард в София - Цариградско шосе, макар че се вижда добре от Г.М. Димитров и кръговото на 4-ти км. Явно така са преценили, че е правилно.
                8. Като изключим мазальоча точно пред входа, който може би ще се изчисти скоро, паркчето на тех парка е супер, слабо натоварено и изобщо доста приятно
                9. Улица Северна си се строи, без да се бърза особено, но тя не е и толкова належаща към момента

Та чакаме новите договори, не казвам наематели, защото си е цяло чудо, че д подобна неособено завършена сграда вече имат такива. Чакаме и уебинара, за да се позададат някои въпроси - като например какво ще правят с кинтите от бриколажа във Варна и каква е ситуацията с наемателите. Другото си го имаме

Коментар

Абсолютно съм убеден, че когато удвои - ако не тази година, то догодина, ти ще су сред първите, които ще обяснят как е обрал цялото предлагане под 2 лева и е било ясно от самото начало, ще тук ще има як профит, като няма да пропуснеш и добавката "въпреки груювците". Или ще включиш някое от прокситата си затова, ама тях съм ги блокнал и няма как да ги прочета.

П.С. Все пак разбираемо е за човек, който е виждал София-та само от Терминала, от който е хванал самолета да бере ягоди в Ингилизия (няма срамен труд), да не си наясно нито с района, нито с потенциала, нито с бизнеса. А и тук няма телефонче от яхтата - то това ѝ е и основният проблем на акцията в момента, няма мажо да крепи и всичко се движи от цацата. Отново да ти пожелая здраве и успехи, че засядам да побачкам малко с един договор
                  Пак ли в моето канче гледащ бе груйчо!? Ако и когато преценя ще купя, ако и когато преценя ще продам..
                  Не беше това предмета на коментар, а че реално светят 4 прозореца! Което за такава голяма сграда да наречеш "доста" си е бая смешно

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

4 от 140 . Пръска се!
                    Абсолютно съм убеден, че когато удвои - ако не тази година, то догодина, ти ще су сред първите, които ще обяснят как е обрал цялото предлагане под 2 лева и е било ясно от самото начало, ще тук ще има як профит, като няма да пропуснеш и добавката "въпреки груювците". Или ще включиш някое от прокситата си затова, ама тях съм ги блокнал и няма как да ги прочета.

П.С. Все пак разбираемо е за човек, който е виждал София-та само от Терминала, от който е хванал самолета да бере ягоди в Ингилизия (няма срамен труд), да не си наясно нито с района, нито с потенциала, нито с бизнеса. А и тук няма телефонче от яхтата - то това ѝ е и основният проблем на акцията в момента, няма мажо да крепи и всичко се движи от цацата. Отново да ти пожелая здраве и успехи, че засядам да побачкам малко с един договор

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

светещи прозорци, Евалата, Много яко
                      4 от 140 . Пръска се!

Коментар

Доста светещи прозорци 35 000 квадрата по 15 евро колко правят на месец - риторично питам. А сградата ще се напълни, въпрос на време е. И тогава ще стане весело
                        светещи прозорци, Евалата, Много яко
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Доста светещи прозорци 35 000 квадрата по 15 евро колко правят на месец - риторично питам. А сградата ще се напълни, въпрос на време е. И тогава ще стане весело

Коментар

• Image Synergy Tower hosted in ImgBB

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

Няма проблем Само да има какво да снимаме и да не забравяме най-важното... лентата
                              Когато сам плащаш е курорт ,когато ти плащат е командировка

Коментар

• Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение

Вземам си поука, Чичо Манчо, все пак съм аматьор в снимането, а и беше набързо с телефона.
                                Следващият път ще те взема да ми мериш крачки от къде да снимам.
                                Няма проблем Само да има какво да снимаме и да не забравяме най-важното... лентата
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X