Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Голям тарикат! Продал на "връх" 2018г. Други, като laconic, bearfox и yandox се заклеха, че спада започва в началото на 2022г. и изтекоха в канала. Минаха 4 години, имотите ми в София и Бургас почти са изплатени. Уродите, които ме плашеха вече са в историята утекли в канала...
за лихвите кажи
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Да ти кажа ли как започна кариерата ми. 95г колега купи тротоарно право за 2 колички на плажа. Отвори се възможност за още 5 ама от де кинти. Аз нали кат терикат няма проблем ве аз ще намеря. даваш 1/2 от фирмата. След 3 дена ни отвлякоха от количките. Голям късмет че още не бях вписан в дружеството че ме държаха само до вечерта - 9-10часа докато хванат собственика, той каза че нямам нищо общо и само помагам и ме пуснаха. Него го държава 1 седмица. Изгорях с парите за тротоарно право ама се радвах че се отървах с малко, че колегата леко красив го върнаха
Напиши коментар:
-
Да ти кажа ли как започна кариерата ми. 95г колега купи тротоарно право за 2 колички на плажа. Отвори се възможност за още 5 ама от де кинти. Аз нали кат терикат няма проблем ве аз ще намеря. даваш 1/2 от фирмата. След 3 дена ни отвлякоха от количките. Голям късмет че още не бях вписан в дружеството че ме държаха само до вечерта - 9-10часа докато хванат собственика, той каза че нямам нищо общо и само помагам и ме пуснаха. Него го държава 1 седмица. Изгорях с парите за тротоарно право ама се радвах че се отървах с малко, че колегата леко красив го върнаха
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
-
Напиши коментар:
Напиши коментар: