сега заради анди не разбрах айшето изгонило ли е копанарина, че се е пуснал у сайт за индийски запознанства?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6csoa5&f1=3
център на 1030 евро на квадрат
Маверика онзи продънен брокер и тукя беше заявил била фалшива обява ,абе като не са ви изгодни фактите само глупости говорите
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6csoa5&f1=1
това до църквата свети мина
до люлин се пада готово обзаведен за 814 евро на квадрат
има и таван 10 квадрата бонус даже
Коментар
-
Ми това
Влизаш и се нанасяш...
До метрото ,до метрото по приинцип са скъпи ...тепърва ще има фалити днеска пак имах разговори с една счетоводна кантора бяха ми обещали клиенти ,счетоводителката вика всички фирми се дърпат и са се свили ,колежките ми казват че повечето корпоративни клиенти не искат и да чуят за сделки и всичко е сведено до минимумLast edited by nkavrakov1982; 08.02.2021, 22:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Как мислиш дали продават жилище или ателие?
От прозореца се открива невероятна гледка към отсрещната фасада
Гледка,къде гледало ...това е София ,не ти е провинцията .
Не пише че е ателие .Почват да излизат много жилища пред акт 16 или с акт 16 което преди беше рядкост и с цени близо до цените на зелено,а цените на зелено с в огромна ножица не ми се търсят обяви но в някой по периферни райони имаше и цени на 670 еевро на квадрат което говори много за пазара и фазата в която е .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да ама щом са го разбрали и пуберите значи следващите 15 години няма да е така. Излизат нови неща. Анализ с ретроспекция е най-лесен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Я виж С АКТ 16!!!JADE RESIDENTIAL COMPLEX предлага уют, комфорт, стил и спокойствие!
AT. 9А
1096.45 EUR/кв.м)
Сградата е от затворен тип (без такса) снабдена с видеонаблюдение и контрол на достъпа.
От прозореца се открива невероятна гледка към отсрещната фасада
Коментар
-
Кавръка не е рисков играч. Един напальон купи и ако има и толкоз в акции добре ще е. Ама не мисля. Той чака другите да глътнат водица и той да ги ошамари с 70К€. Да ама ще ги ошамари с един гараж максимум.
- 1 like
Коментар
-
Кавръка не е рисков играч. Един напальон купи и ако има и толкоз в акции добре ще е. Ама не мисля. Той чака другите да глътнат водица и той да ги ошамари с 70К€. Да ама ще ги ошамари с един гараж максимум.
Коментар
-
Оо,объркал си се ,скоро бях на една конференция с 5 000 потребители .Имаше различни панели,развихме я до онлайн мини общество ,искам да ти кажа че имотите бяха последното нещо дето вълнуваше повечето 25,30 годишни ,а и по малките .Новото поколение се роди с това от което ние бяхме исторически лишени ,а това е достъпа до информация и възможности към инвестиции в акции в Америка .Прост пример .Ако ние сме имали тази възможност и познания ,отвореност към света ,едни 5,10 000 лева вкарани в Епъл преди 10-15 години ,или Тесла сега щяха да ни направят милионери ,примера е просто пример ,без тънки сметки но показателен за какво става въпрос .Бъркаш сеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Аз от години съм/бях/ така....Сега обаче положението взе да се влошава.....тоя кеш пари много....
Я виж С АКТ 16!!!JADE RESIDENTIAL COMPLEX предлага уют, комфорт, стил и спокойствие!
AT. 9А
1096.45 EUR/кв.м)
Сградата е от затворен тип (без такса) снабдена с видеонаблюдение и контрол на достъпа.
Коментар
-
Зад акциите и ФЕД може и господ да седи но е факт че масово българите не ги ебават тия неща за инвестиция
Съотношението американски акции спрямо имоти сигурно е над 10000 към 1 тоест нищожно
Ти като си такъв фен колко УСА акции имаш???Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Зад акциите и ФЕД може и господ да седи но е факт че масово българите не ги ебават тия неща за инвестиция
Съотношението американски акции спрямо имоти сигурно е над 10000 към 1 тоест нищожно
Ти като си такъв фен колко УСА акции имаш???
Коментар
-
Да де ама зад акциите е ФЕД,а зад БГ имотите ЕЦБ...сещай се ..
Ти като си такъв фен колко УСА акции имаш???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
С ваксините е голяма каша.... Не че е изненада... и ще има последствия....
Коментар
Коментар