If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не съм се предал и сега, напротив, след курорта 12 години в песъка отживех си, никой не ме закачаше за нищо сега съм като 30 годишен, силно мобилизиран и на обороти, както бях преди.
Абе егн-то си е егн няма как да си като на 30,никакъв шанс. Виж след първоначалния ентусиазъм да мине година две, пак ще си говорим . Всяка възраст си иска своето ,да се силиш на 50 и за мен е простотия освен ако нямаш друг избор .
Прав си ,затова цените ще падат с тая безработица и глад дето иде много собственици ще се ударят в мотиката.Знаеш ли защо ?Защото колкото и пари да наливат сринаха на хората вярата и психиката ,за да имаш силно възстановяване ти трябва работна сила която не е побъркана от локдауни и несигурност ,само помисли ,дори и да тръгнем нанякъде колко още време ще мине преди хората да се почувстват уверени
Аз не съм се предал и сега, напротив, след курорта 12 години в песъка отживех си, никой не ме закачаше за нищо сега съм като 30 годишен, силно мобилизиран и на обороти, както бях преди.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
За тотал ремонт в Банишора, сигур до затвора. Отиде на 1300 квадрат. На кой да го отдам? За колко?
Прав си ,затова цените ще падат с тая безработица и глад дето иде много собственици ще се ударят в мотиката.Знаеш ли защо ?Защото колкото и пари да наливат сринаха на хората вярата и психиката ,за да имаш силно възстановяване ти трябва работна сила която не е побъркана от локдауни и несигурност ,само помисли ,дори и да тръгнем нанякъде колко още време ще мине преди хората да се почувстват уверени
Добре, аз не знам Радев колко е вкарал и колко изкарал. Аз кво да набия 300К, Джони 400К, ти да речем 60К...ти направи ли го между другото?
Не съм ,затова казах искат се топки ,не е към теб лично но замисли се ,реално не е хазарт набиваш ги в борсите сп500 ,по този сценарии докато бяхме ние затворени всички милиардери си удвоиха богатството + обратното изкупуване на акции .Сринаха борсите купиха на абсолютното дъно после банките наляха и те излязоха с удавени с пари без капчица труд
На 15 мин от жълтите павета на 927 евро на квадрат
За тотал ремонт в Банишора, сигур до затвора. Отиде на 1300 квадрат. На кой да го отдам? За колко? Ми ти у Мездра за 20К лева да купиш некой апарт все некой жепеец ще го наеме за 130 лв.
Знаеш ли какво е рисков играч ? Рисков играч е да набиеш всичко дето го беше събрал от гурбета Март ,или малко след него и да го изкараш есента както Радев и за 6 месеца щеше да си изкарал едни 160 000 евра с два клика на мишката .Това е рисков играч ,а ти си играеш с Амундита .
Добре, аз не знам Радев колко е вкарал и колко изкарал. Аз кво да набия 300К, Джони 400К, ти да речем 60К...ти направи ли го между другото?
Икономиката на Европейския съюз отново е в рецесия, след като БВП се сви през четвъртото тримесечие на миналата година, а големите страни от ЕС, включително Германия и Франция, продължават да се борят с пандемията в началото на 2021 г. В същото време тежкият недостиг на ваксини заплашва от удължаване на ограниченията и през лятото и отлагане на възстановяването на икономиката. БВП на Обединеното кралство също вероятно се е свило през последните три месеца на миналата година, като е засегнато не само от локдауна, но и от Brexit.
Тъй като пандемията се проточва, финансираните от държавата пакети за подкрепа, които поддържат бизнеса на повърхността, достигат своите граници. Въпреки безпрецедентната държавна подкрепа за заплатите, равнището на безработица в ЕС достигна 7,5% през декември. Това означава, че 16 милиона мъже и жени са били безработни - увеличение с близо 2 милиона в сравнение със същия месец на предходната година, според Евростат.
В Обединеното кралство броят на хората, претендиращи за обезщетения за безработица, включително работещите с ниски доходи, се е удвоил до 2,6 милиона между март и декември, според Службата за национална статистика.
Нарастваща безработица
31-годишната Кристина Диц е старши техник за облекло в германската марка за мъжки облекла Bäumler. Тя е била с намалени работни часове, когато пандемията започва през март, и е получила 60% от заплатата си от правителството по германската система за кратък работен ден, известна като "Kurzarbeit".
Новият комунизъм наречен "инклузивен" капитализъм - всички инклизивно в едно, и само малоброен елит, без частна собсвеност и частен живот, всичко ще принадлежи на елита и ще се разпределя справедливо на масите/имоти за всички ще има/
Коментар