If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, не могат да плуват, но 5 имота в Сф не са нищо особено за тех. Само дето и по един немат, а ако имат искат да струва макс 10 годишни заплати на стрелочник.
Бандата глупаци се активизира, време е пак да изтрият темата!
Те сите не могат да плуват. Купата ги дразни' че е екстремен във всички отношения' истински мъж' за разлика от мизерните путьовци
Е, не могат да плуват, но 5 имота в Сф не са нищо особено за тех. Само дето и по един немат, а ако имат искат да струва макс 10 годишни заплати на стрелочник. Странно, да имам имот и да го дам на стрелочник.
Това на Парижанина ли го казваш? ...с измекярски изказ. Не си ли забелезал злобните човечета са все от градове с традиции и люлка на провинциалната цивилизация - Лович и Ловишка агломерация включваща 12 села наоколо.
Те сите не могат да плуват. Купата ги дразни' че е екстремен във всички отношения' истински мъж' за разлика от мизерните путьовци
Селянин' не съм варналия' имам 5 имота в София' които не можеш и да сънуваш комплексарче дребно
Това на Парижанина ли го казваш? ...с измекярски изказ. Не си ли забелезал злобните човечета са все от градове с традиции и люлка на провинциалната цивилизация - Лович и Ловишка градска агломерация включваща 12-ина села наоколо....та ча до Габрово.
Селянин' не съм варналия' имам 5 имота в София' които не можеш и да сънуваш комплексарче дребно
Първо, пет имота в софия не са нищо впечатляващо, освен ако не са цели сгради, а ти специално имаш чушки . а до другия простак, той да гледа да не седне на млад софийски ръжен!
Ти' па страшно грамотен' дошъл тук от 5 месеца и ни ограмотява' НАС' дето работим с имоти от десетилетия...
Диска му написа вчера, но той не чете. Като немаш и/или не виждаш смисъл от покупката на тези високи цени просто не купуваш. Няма драма. Той иска да има избор ит имоти на кило в Сф където пожелае за по 10 годишни средни заплати.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар