Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Ти имаш ли рекламен бюджет за твоя дейност? Тази идея през някакъв опит ли я пречупваш или просто си говориш? Един рекламен лев не върне ли лев и 10ст няма да имаш време да забележиш, че е имало реклама.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Всичко е въпрос на сметки, както обичам да казвам. Големите агенции са от години на пазара, сделките са намалели само в последно време, оцеляли са 2009- 2012 , ще оцелеят и сега( или поне по- читавите от тях), за да получиш трябва да дадеш, един вид рекламен бюджет.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнениеС какво плащат, като няма сделки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Когато ценета върне леко надолу стават много по лесно сделките от колкото когато ценат отиде леко нагоре, защото на купувачите им трябва време да свикнат с новата цена
По интересното е че когато цената рязко отиде нагоре свикват моментално с нея и пазара избухва
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И ще продават на още по уплашени да не си загубят спестяванията?!?
Ама и смешки
По интересното е че когато цената рязко отиде нагоре свикват моментално с нея и пазара избухва
Коментар
-
Сега ако помислиш още малко мое и да ти текне, че брокерите имат повече интерес от спад и уплашени да продават на всяка цена собственици и строители, а не от ръст. Ръст от 10% на крайната цена е евентуално 0.3% ръст на комисионната.
- 1 like
Коментар
-
Сега ако помислиш още малко мое и да ти текне, че брокерите имат повече интерес от спад и уплашени да продават на всяка цена собственици и строители, а не от ръст. Ръст от 10% на крайната цена е евентуално 0.3% ръст на комисионната.
Ама и смешкиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не ,не говорим за теб ,аз,ти не сме фактори говорим за икономика,работни места,заетост...банките и без мораториум ще се оправят,в случая той не им помага,а само отлага...Кое не ти е ясно?
Докато си задаваш глупави въпроси нищо добро не те чака
- 1 like
Коментар
-
Докато бях в Явлена говорих с доста брокери.Знаеш ли каква е истината ?И те не знаят нищо.Реално въпреки че са в пазара никога не са нясно какво ще се случи.Това са фактите,и го казвам защото бях там в средата и сме водили разговори по тази тема не като клиент с брокер ,ами като хора работещи в сферата.
- 1 like
Коментар
-
Докато бях в Явлена говорих с доста брокери.Знаеш ли каква е истината ?И те не знаят нищо.Реално въпреки че са в пазара никога не са нясно какво ще се случи.Това са фактите,и го казвам защото бях там в средата и сме водили разговори по тази тема не като клиент с брокер ,ами като хора работещи в сферата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха кой да живее и кой да умре решава Бог а не злобни безимотни галоши
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
За разлика от вас да мислил съм
Първо трябва да си отговориш на въпроса защо банкерите дето цитираш говорят тези неща за отмяна на мораториума, а в същото време ще направят това кое аз ти казах.
Второ трябва да си отговориш на въпроса банките имат ли полза от отмяна на мораториума ?
Трето трябва да си отговориш на въпроса хора останали принудително без работа могат ли да плащат в момента?
Четвърто трябва да си отговориш на въпроса кой определя правилата и има ли полза точно пред изборите или в началото на новото правителство да му излезнат на площада 10 000 озверели губещи си имотите
Задавайте си правилните въпроси и ще получите необходимите отговори
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЗатова са непрекъснатите приказки и платени статии за ръст на НИ по врене на криза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
А мислил ли си върху това каква е вероятността щом сега не можеш да върнеш 1000 лева след година или две да можеш да върнеш 10 или 20000 лева? И кой ще покрие загубите на банките за периода? И дали няма да се оскъпи цената на кредита, което смятам знаеш как се отразява на цените на имотите.....
Първо трябва да си отговориш на въпроса защо банкерите дето цитираш говорят тези неща за отмяна на мораториума, а в същото време ще направят това кое аз ти казах.
Второ трябва да си отговориш на въпроса банките имат ли полза от отмяна на мораториума ?
Трето трябва да си отговориш на въпроса хора останали принудително без работа могат ли да плащат в момента?
Четвърто трябва да си отговориш на въпроса кой определя правилата и има ли полза точно пред изборите или в началото на новото правителство да му излезнат на площада 10 000 озверели губещи си имотите
Задавайте си правилните въпроси и ще получите необходимите отговори
- 1 like
Коментар
Коментар