IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    дедо поп,

77кв стара тухла (60-70г) с пряка гледка към паркът на НДК,вътрешно не е на витошка, че даже и е пипнат (ремонтиран) и няма да имаш и много вътрешно за ремонти 162k ойро

https://sales.bcpea.org/properties/18934

захлупвай!
    Петьофи е знакова улица, но!!! В тази сграда на 5 етаж без асансьор и вероятно гредоред мога само аз да живея, а като остарея ще ми носи храна Кума Лиса. За наем нема да стане.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      и сега последно, има ли сгодни обяви през чси или?
      ако повтаряш през ден перонът да свиква с цени 2000Е в Люлин и сега е пълно със сгодни оферти
      в противен случай има да се изчака още поне 5-6 месеца, че да видим дали ще почнат да излизат интересни неща

по-скоро трябва да се следят тенденциите с броя оферти и цени

ПП днес от сутринта до 16ч има 7 нови продани...
      Last edited by bertram; 12.04.2021, 16:35.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Ами ще почнат я. Ти не прочете ли евродирективата. Като се сетят че набалончените имоти едновременно блокират капитал в непродуктивни тухли и влошават демографията с демотивация на родители, какъв избор имат?
        нямам никакви съмнения, че бсп са твоите хора.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL

И накрая ще почнат луксозните да ги подаряват на заслужили перонообитатели
          Ами ще почнат я. Ти не прочете ли евродирективата. Като се сетят че набалончените имоти едновременно блокират капитал в непродуктивни тухли и влошават демографията с демотивация на родители, какъв избор имат?

Коментар

• и сега последно, има ли сгодни обяви през чси или?
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
              Кефи ме как приемате цените на ЧСИ за крайни.
              1-во това е начална цена
              2-ро ако струва повече, ще се продаде за повече
              3-то ЧСИ-та могат да са индикатор когато имотите почнат да не се продават и се появят за 2-ри или 3-ти път.

Това е като бума в търсене на персонал в някои сфери Април-Май. Ако го погледнеш от страни може да ти изглежда, че пазара на труда много се е раздвижил, а то е просто защото сега приключват финансовата година и се отпускат бюджети за нови проекти.
              Тоест сравнения биха имали някакъв смисъл ако може да се сравни за същия период на минали години.
              Ама какви ги говориш. Свестен имот не ЧСИ не се появява изобщо. Това съм го чувал от всички брокита. Сега като се появи имот с изглед към НДК в ЧСИ то трябвало още един път да се появи на ЧСИ да се брои за нещо. Немате мера брокитата. Луксозния инвентар е препълнен и ще става още по-препълнен.
              Last edited by X_Y; 12.04.2021, 16:05.

Коментар

• Кефи ме как приемате цените на ЧСИ за крайни.
                1-во това е начална цена
                2-ро ако струва повече, ще се продаде за повече
                3-то ЧСИ-та могат да са индикатор когато имотите почнат да не се продават и се появят за 2-ри или 3-ти път.

Това е като бума в търсене на персонал в някои сфери Април-Май. Ако го погледнеш от страни може да ти изглежда, че пазара на труда много се е раздвижил, а то е просто защото сега приключват финансовата година и се отпускат бюджети за нови проекти.
                Тоест сравнения биха имали някакъв смисъл ако може да се сравни за същия период на минали години.
                Last edited by X_Y; 12.04.2021, 16:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение

хахахахаха, кефиш ме виртуалний,

ше купиш... ама не в тоя живот... :-))
                  Аз казах - чакам цена от 5000 Евро на квадрат, но на качествен имот. За боклук давам 1500 макс. Това е.
                  Last edited by X_Y; 12.04.2021, 14:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Пишат, че това е 80% от пазарната оценка. Тоест, 2666 Евро на квадратен метър го оценяват.

Явно и ЧСИ-тата вече тотално изперкаха и почнаха да продават на набалончени цени.
                    хахахахаха, кефиш ме виртуалний,

ше купиш... ама не в тоя живот... :-))
                    Last edited by X_Y; 12.04.2021, 14:20.

Коментар

дедо поп,

77кв стара тухла (60-70г) с пряка гледка към паркът на НДК,вътрешно не е на витошка, че даже и е пипнат (ремонтиран) и няма да имаш и много вътрешно за ремонти 162k ойро

захлупвай!
                      от двете страни паркингите на НДК, винаги съм се чудел как живеят хора на място без подход за кола - като дойде камиона, и носиш 1 пряка на ръка.

Коментар

дедо поп,

захлупвай!
                        Пишат, че това е 80% от пазарната оценка. Тоест, 2666 Евро на квадратен метър го оценяват.

Явно и ЧСИ-тата вече тотално изперкаха и почнаха да продават на набалончени цени.

Коментар

• дедо поп,

захлупвай!
                          Last edited by bertram; 12.04.2021, 13:51.

Коментар

• модератор Х-У,

с кой се заядох, че не разбрах? в поста ми ирично се постарах да не споменавам име или ник. Просто разказах една история за един фиктивен бизнесмен и консултант по недвижимите имоти. Къде видя заяждане?

Коментар

• заплеснах се в сайта на ЧСИ-тата

нещо за властелините от Влака

https://sales.bcpea.org/properties/19324

тристаен в люлин гледам че е на 200-300м от метростанция(уж било важно) и до кауфланд

малко под 51К ойро в състояние за изриване
                              това с 20К ойро ще добие сносен вид с нови мебели и кухня като за люлин ще е 'перфе'

очакван наем около 300-350Е на база моментния офертен пазар да речем нето 300

идва малко над 5% доходност

който счита,че пазарът ще върви още 10 години нагоре и ще има жулене на жалки перонци-наематели - да го грабва, стяга и да го мята на пазара

ПП ето и едно 'артистично' мезотче както се изразяват брокерите по около 1200Е метъра на крум попов
                              пак до метро, но с проблемно паркиране и за основен ремонт https://sales.bcpea.org/properties/19289
                              Last edited by bertram; 12.04.2021, 11:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                                Дедо попе, не си прав. Бертрам ако е получил огромно наследство, умело го е запазил и дори и увеличил. Напълно нормално е да се грижи за семейното богатство. Не много хора имат тази превилегия да получат старт в живота, но и повечето от тях прахосват всичко. Не знам баща му от какво е печелил и какво му е завещал, но ето той се е захванал освен с всичко наследено и допълнително със земеделие, дори активно участва в него, което е страхотно и прозорливо на фона на днешните боклуци, които консумираме. Наскоро майка ти продаде наследствен имот, ако не се лъжа и те отсвири, и ти вместо да се съсредоточиш върху това защо тя те е отбила от семейната благинка, си тръгнал да принизяваш успехите на Бертрам. Е не става така. Сигурен съм, че ще получиш помощ от съфорумците тук за каквото и да било, но пустата му завист ти пречи във всичко.
                                А бе ти си знаеш. Кой ли съм аз да те съдя?
                                чекай малко синко, аз никъде не съм споменавал име или ник. Не ми приписвай грях. Даже написах, че прилики с действителни лица са случайни. Дори модератора ми изтри поста с мотив: ЗАЯЖДАНЕ. Заяждал съм се с несъществуващ герой. Къде в поста ми видя да споменавам някой?

Коментар

Working...
                                X