Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Митак Будапеща е гомно изключително грозен и неприятен град.Главната им улица Ваци е нещо като битака у Димитровград.Ако ще да била част от Марс Будашеюа яко не струва а унгарците са долнокачествен шкарт.Едни повярвали си боклуци.Да не я бъркаш с Прага ,Прага наистина е великолепен град а Чехия страхотна.
- 1 like
Коментар
-
Митак Будапеща е гомно изключително грозен и неприятен град.Главната им улица Ваци е нещо като битака у Димитровград.Ако ще да била част от Марс Будашеюа яко не струва а унгарците са долнокачествен шкарт.Едни повярвали си боклуци.Да не я бъркаш с Прага ,Прага наистина е великолепен град а Чехия страхотна.
Коментар
-
Дано никога повече няма превоз за пиротехническите боклуци или да станат безумно скъпи
Коментар
-
Ти помниш ли вчера какво пишеше тук днес айде на обратното.Лашкане насам натам.Последно иа ли вирус или е шашма
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Пиротехниката се вози по други правила. Никой превозвач няма да ги вземе на линейно отплаване. Има си специални чартъри за тая работа и те нямат отношение към цените за транспорт на други стоки. Ясно, че като няма контейнери и на пиратките им се отразява, но просто това е друг вид товар.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Много бързо забравяте какво пуснах тук миналата седмица. По главата да ви удари, няма да прочете новата директива на ЕС за наемите.
Кои наматели? Кой мислиш че ще ти е наемател след 10 години? Демографията е еднозначна. По добре инвестирай във плътни ветикални кюмбета докато са още легални, защото средния ромски наемател цени качествното традиционно отопление и няма да ти хареса осъществяването на този древен ритуал непосредствено върху настилката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021...ef=home_layer2
Коронавирусът в България: броят на заразените пое нагоре при седмичен рекорд на тестовете (хронология)
Тамън отвориха и айде ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ти изби рибата, как реши че в Будапеща заплатите били по- ниски от софийските. И въобще как може да се сравнява град бил част от Австро- Унгария с град бил част от Османската Империя- разликата е огромна и за съжаление не в наша полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Аз казах колко ми казаха че ще струва ако искам контейнера да тръгне около 15-ти Януари като тази цена включва всички плащания защото аз съм краен потребител и за мен е важно колко струва целият транспорт ти го потвърди цени около 9к $ + евровата част отиват над 10к долара
Аз го отказах защото и на цена по ниска от тази не бих возил и остана за след КНГ - Така вероятно са направили доста хора и за това очаквам че цените няма лесно да паднат - Ако паднат ОК
Та кое точно ти е проблема щото гледам тежко го изживяваш???
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Аз казах колко ми казаха че ще струва ако искам контейнера да тръгне около 15-ти Януари като тази цена включва всички плащания защото аз съм краен потребител и за мен е важно колко струва целият транспорт ти го потвърди цени около 9к $ + евровата част отиват над 10к долара
Аз го отказах защото и на цена по ниска от тази не бих возил и остана за след КНГ - Така вероятно са направили доста хора и за това очаквам че цените няма лесно да паднат - Ако паднат ОК
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ми не знам, все друг му е виновен, че не е купил навреме. Сега са наемодателите.... А дребните наемодатели са живителната светлина за наемателите. Нали се досещаш, че строителите като започнат да отдават сами никой няма да му прави четки, услуги и отстъпки.... Ще плаща като поп, а при описаното поведение и с лихвата....
А на мен кой ми е виновен освен аз самият , че не черпих Радвв с едно пиене домашнярка и да ме светне преди няколко години за някой ЕТФ....Щях да съм 100% на плюс.... поне....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бе ти остави наемите на нас. Аз ти говоря ако имаш работа в Софето и ще живееш там. Не ти де, ти си ясен, друг ловчанлия примерно, обучен и грамотен кат тебе...ше шари ли или ще маже чаршафете на хазаина със семейство ако е.
Забравяш, че баш в София съм бил под наем преди немско, даже още държа една гарсониера до Юли, че имам работа натам. Затова и пак ти казвам, избрал си лош вариант с тоя град (ама то в Б-стан няма добър така или иначе)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Ей ама ти май си специалист по всичко, а? За какво ми е да лъжа в някакъв анонимен форум, комплексарите са ясни кои са. Само ми е интересно защо си мислиш, че знаеш повече от мен за това, с което се занимавам професионално. Ти твърдеше, че цените били 11 К, че нямало да падат след новата им година. Ми те паднаха преди нея, ти ми говориш за след празниците. Никога, ама никога в историята на шипинга, цените след китайската нова година не са се вдигали. То вече е ясно, че няма да се случи и сега. Казах ти го преди 2 седмици, повтарям ти го пак при това с реални неща, ти ми правиш някакви лозунги. Не само февруари, ами и март цените няма да са 11 К, вече са на нивата от края на декември, може и още да паднат, което зависи от поведението на пазарните участници. Ама то не е като НИ, да раздуваме мантри, как спад няма и не може да има.
Коментар
Коментар