Първоначално изпратено от maverik
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Те повечето млади са с кредитче в момента но за разлика от теб за по 30годинки и за разлика от онова време и онези цени У Плевен повечето млади У София и да искат не могат да ги съберат с 1к евра заплатка. Разликите ги виждаш нали или да помагам?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Печен, моите уважения, на 30 си купих първия имот - гарсониера с леко кредитче. Имах половината кинти, ама ставаше дума за 5500$. После продадох и също с кредитче си купихме с жена ми (тя избаца кредитчето от 8К € по-голям - двустаен. Нямах тази визия за имоти, както и той няма, само се съблича по бански да поплува, ма му е студена водичката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ти като беше малък имаше ли визия за имоти бре Плевенски ?! Дълбоко е съмнително, нали се сещаш .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Имотите са за хора с визия и поглед, с интелигентен подход ако ме разбираш.Last edited by X_Y; 04.02.2021, 10:03.
- 1 like
Коментар
-
Имотите са за хора с визия и поглед, с интелигентен подход ако ме разбираш.Last edited by X_Y; 04.02.2021, 10:03.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Преките ми впечатления (от няколко покупки около мен) са че няма никакъв проблем с отпускането на кредити с 20% самоучастие (чух че още има и с 15%).
Масово се отпуска и за финансиране на довършителни работи.
До уточня, не съм брокер или инвеститор (имам имоти, които не продавам) и никога не съм ползвал ипотечен кредит, сигурно има и по-запознати от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за банките казват, че затягат отпускането на кредити.
имаш ли пресни преки впечатления?
Масово се отпуска и за финансиране на довършителни работи.
До уточня, не съм брокер или инвеститор (имам имоти, които не продавам) и никога не съм ползвал ипотечен кредит, сигурно има и по-запознати от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнениеБях зает и не ми се навлизаше в детайли.
Аз също очаквах спад миналата година (на базата на евентуално увеличение на лихвите, ограничено кредитиране, психологическия ефект от пандемията и тн.).Сгреших.
Март, прил, май, 2020 преобладаващо мнозинство бяха с такива нагласи, еле па тук у тоя форум. Единственият начин за срив бе при проблем с ипотеки. Да, ама тоя скуиз не стана, мача е игран вече. Имаше 2-3 седмици веселба и хвалебствия, страх, паника, затишие и..., кой разбрал - разбрал.
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнениеИмам някакви наблюдения над пазара в момента и търсене има.
Хората се хвърлят в ипотеки, има и не малко такива със свободен кеш.
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнениеБанките раздават смело защото не рискуват нищо и тн.
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнениеАко някой плаща наем и се надява, че ще го компенсира с евентуален срив, може да остане разочарован
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнениеКупуването, "инвестиционно", с ипотека също не ми се струва много мъдро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Хи хи хи че кой си ти да ми пишеш оценки хи хи хи...Айде първо направете нещо в тоя живот сами а не да чакате на мама и тати.прос си на галош и неграмотен.Last edited by mibova; 04.02.2021, 10:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Бях зает и не ми се навлизаше в детайли.
Аз също очаквах спад миналата година (на базата на евентуално увеличение на лихвите, ограничено кредитиране, психологическия ефект от пандемията и тн.). Сгреших.
Имам някакви наблюдения над пазара в момента и търсене има.
Хората се хвърлят в ипотеки, има и не малко такива със свободен кеш.
Банките раздават смело защото не рискуват нищо и тн.
Ако някой плаща наем и се надява, че ще го компенсира с евентуален срив, може да остане разочарован
Купуването, "инвестиционно", с ипотека също не ми се струва много мъдро.
имаш ли пресни преки впечатления?
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power
Нещо май медицината и науката се оказват безсилни.Като гледам работата е за попОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Ти' като купиш имот' тогава давай мнение' дотогава само слушкай и мълчиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар