Първоначално изпратено от diskmanv
Разгледай мнение
Наемите тръгнаха нагоре , пиша ти го от първо лице . Търсенето е много голямо - вероятно тези които се изнесоха миналата година се завръщат. Имам предвид последните 1-2 месеца
Разбира се това тръгване нагоре поне към момента е слаба работа и НЕ покрива по никакъв начин новите цени на имотите и на довъряителните и за обзавеждане разходи. Сметката НЕ излиза. Затова ще има ниски наемни цени за имоти като на познатият на Бота - с ремонт от 89-та година, но новите апарти завършени на дебели цени няма как да са в този наемен диапазон....Не става ремонт за 30К евро и наем 300 евро....Или ще седи на ШЗ или направено на смислена наемна цена докато се почви наемател...Ако няма ще седи 1, 2-5 години на обява.....
Щом можеш да си докарваш двуцифрена доходност от други неща то тогава си ок, аз не мога да го правя или по-точно риска ми се струва неприемлив за подобна доходност , така че ще си джиткаме с тулите... 1-2% колкото толкова....:-)
ПП Берти , не знам какъв е бизнеса на Ледчо , но мога да предполагам на база подобни бизнеси базирани на внос от Китай. Не се обиждай , но не знаеш кое и как се случва.... Ще го напиша така - това че Ледчо е похарчил неколкостотин К за имоти по никакъв начин не пречи на бизнеса му и тези пари нямаше да му помогнат да го направи по-печеливш и голям от това което е....
Коментар