Пак цвъкане. Аз продадох още имоти. Просто ребалансирах портфолиото си и имотите ми паднаха до 50% от него. С парите купих активи на двуцифрена доходност. Не виждам смисъл днес да се купи апартамент за 100 000евро и да му се взема 450лв. наем. Не знам как ги правите сметките, ама в моите калкулации това прави 1% възвръщаемост. Ако някой не може да си управлява парите, няма време, наследвствени са и т.н. окей, но доходността от една такава инвестиция към днешна дата по никакъв начин не покрива инфлацията. Може би след 1г. ще се вдигнат наемите, ще се вдигнат цените, не знам, но към момента няма логика и математика. Отделно, че някак имам чувството, че имотите ще изостанат като доходност спрямо някои други активи, не като цена, а като стойност.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНА този му трябва перманентен бан, не съм 1 път видял на напише нещо смислено и да не се заяжда с хората във всяка тема. За какво точно го държите във форума вдига нивото или вдига съдържанието?
като сметнеш, че основно пишещите тук сме 40+г (а най-важните повишители 50+) + няколко юнака под 40... смятай за какво ниво иде реч.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
В неговата таргет група клиенти нали се сещаш кой е бил по атрактивен
да не е излязъл от бизнеса?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тоест, гостите са уважавали предимно ханджията а ханджийката е оставала само с топка чаршафи за пране
и като следствие е напуснала хана?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Ще те поканя тебе да те търтят, само обещай да научиш български поне - че с тоя сигански само триене и бан до откат
е, добре, де ти на какъв език се разбираш с "гостите". примерно как ти казват, че чаршафите им са замърсени с генетичен материал и се нуждаят от пране.препоръка е
Коментар
-
Берти когато почнеш да харчиш свои пари ела пак да разговаряме до тогава бъди жив и здравне мисля да разговарям с поддържащи никове...
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
сега не се фурстрирай. от факти.бг счетоводство няма да научиш та затова те питах какво според теб означава да си на печалба.
аз знам много добре какво означава за мен да съм на печалба, но ми е интересно ти в час ли си.
...
ПП за поддържащ профил с този добре се справяш, но още трябва, защото седи безличен, недостатъчно компетентен в материята, която уж разбира и въобще фейк...
Коментар
-
Ма той майминия бил на капиталова печеалба - Това по вашите думи не се ли смяташе като ги продадеш тия земи?
Четири години набиваш кинти в тия земи и още нямаш никаква продукция или ако имаш не можеш разходите за гориво да си покриеш да не говорим за работници и за екскурзиите дето си правиш до там
аз знам много добре какво означава за мен да съм на печалба, но ми е интересно ти в час ли си.
...
ПП за поддържащ профил с този добре се справяш, но още трябва, защото седи безличен, недостатъчно компетентен в материята, която уж разбира и въобще фейк...Last edited by bertram; 27.07.2021, 15:10.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ето пак сравнение тип лузър...
първо кажи какво разбираш под печалба, защото нещо ти се размиват нещата ?
ако смятам като вас капиталовта съм вече на печалба от покупката на земята, която събирам (4 години ще станат).
ако е друго кажи кое според теб означава да си на печалба и ще ти отговоря.
Четири години набиваш кинти в тия земи и още нямаш никаква продукция или ако имаш не можеш разходите за гориво да си покриеш да не говорим за работници и за екскурзиите дето си правиш до там
- 1 like
Коментар
Коментар