IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Няма защо чужденците да са инвестирали в имоти у нас миналата година защото цените при тях са нараснали ПОВЕЧЕ / дори в любимата ти Турция например са към 30%/...
    Нищо ние ще наваксаме изоставането и без тях :-))))
    То и твоите(моите) години растат ама не ставаш 2-ма или 3-ма човека. най-много един тумбак да сложиш.
    И имотиту така - все расте а накрая олющена бабичка за изриване и основен ремонт на 1/2 цена от имотя
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ти само ги виж през миналата година.
      През същия период на 2020 г. чуждите инвестиции в имоти на българска територия са 0,1 млн. евро=100 000€=1 ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ разлика.
      Нали все по 10-20 че и 30% ръст па НИ един от чужбината не се лъже. Тез голями лъжци, то сал купата повече е докарал в БГ и то на приказки
      Няма защо чужденците да са инвестирали в имоти у нас миналата година защото цените при тях са нараснали ПОВЕЧЕ / дори в любимата ти Турция например са към 30%/...
      Нищо ние ще наваксаме изоставането и без тях :-))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Ernan Kortes Разгледай мнение
        https://www.manager.bg/finansi/chuzh...tricatelni?amp
        Чужденците РЯЗКО спряха да инвестират в имоти в България !! 17.06.2021 година.
        Ти само ги виж през миналата година.
        През същия период на 2020 г. чуждите инвестиции в имоти на българска територия са 0,1 млн. евро=100 000€=1 ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ разлика.
        Нали все по 10-20 че и 30% ръст па НИ един от чужбината не се лъже. Тез голями лъжци, то сал купата повече е докарал в БГ и то на приказки
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Ernan Kortes Разгледай мнение
          https://www.manager.bg/finansi/chuzh...tricatelni?amp
          Дано никога отново не започнат...особено в София

Коментар

• https://www.manager.bg/finansi/chuzh...tricatelni?amp

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

Е как кога скъпа? Все някога ще дойде. (така казват на перона)
              Тази година ще е. Вместо очакваният 30% ще има само 20%.ръст ....Това ако не е МЯУ не знам кое друго може да е :-)
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.06.2021, 12:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Хайде , да попитам и теб, кога идва това голямо "мяу" ?
                На перона е пълно с герои на Самюъл Бекет

Attached Files

Коментар

Станке, я дай контактите на някой магистрат, който си съветвала! Трябва ми такъв човек. Имам вече човек в НАП, имам в КАТ и НОИ, само във ВСС нямам хора още.
                  И не забравяй, фадромата не прощава - всички незаконни строежи в Банско подлежат на бутане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
                      откога поскъпването се мери с броя новини за поскъпване
                      идва голямото мяу

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/imoti/...no_bez_broker/

Коментар

• откога поскъпването се мери с броя новини за поскъпване
                          идва голямото мяу
                          действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Честито на перона! Днес (понеже е събота) има само една новина за поскъпване и дори се дава време за размисъл с една година.

МРРБ отлага с 1 г. изискванията, които ще оскъпят жилищата | СЕГА (segabg.com)

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-06-19 082136.jpg
Views:	1
Size:	46.5 КБ
ID:	3773782

Надявам се сега обтегнатите нерви на перона да се поотпуснат и темата да стане по-четима за инвеститорите.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-06-19 054724.jpg
Views:	1
Size:	51.2 КБ
ID:	3773768

Коментар

защото темата е четена и от индивиди притежаващи 0бр. имоти + 1 плюшено мече. На тях ти птичиняваш болка и завист, а горчивата дъвка започва да им горчи нетърпимо.
                                А, интересно ми е как тези подтиснати и депресирани хора с 0бр. имоти от каква позиция имат поглед върху цените на най-скъпия актив по дефолт? Хвърлят боб ли, на кафе ли гледат?????? Ние имаме експириънс при нотариуси, те откъде черпят инфото? Един трол и спамър настоява, че чете финансова литература...ама аз имам гарантирано много по-голяма библиотека с такава, като примерно: INVESTMENTS на William F. Sharpe и Мonetarist economics на Milton Friedman. Първата съм си купил за 46$, втората не си спомням. Та такива прости хора с 0бр. имоти ли трябва да ни бъдат коректив? Абсурд, та нас ни делят светлинни години...аз защо настоявам за имотен ценз в темата доказван с нотариален акт

Коментар

Working...
                                X