IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По отношение на жп терминологията свързана с темата за поскъпването на недвижимите имоти, трябва някои участници да върнем в час по БЕЛ.

Най-схематичното определение за метафора е свързване на далечни за обичайната логика понятия (изразени с думи) въз основа на новооткрито сходство между тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

ок
      но живота ни не свършва до днес
      а имотите ВЕЧЕ СЕ ПОВИШИХА

трябва да разглеждаме и УТРЕ
      а ''утре '' не НЯМА ДА СЕ ПОВИШАВАТ а ще
      поевтиняват
      което е по темата
      какво повишение очаквате на имотите

тоест въпрос зададен за УТРЕ
      а не за днес

ТА ОТГОВОРА Е : НИКАКВО
      Как така вече се повишиха ??????

Това не е възможно от 2017-та Бота Кавръка и някои други никове от по късна дата ни обясняват как имотите са надолу

И ти сега изведнъж вече се били повишили

Да не искаш да кажеш че Бота и Кавръка и Берто са ни лъгали ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

За сега реалността е повишение на цените на НИ и затова пишем в тази тема. Какво ще правят брокерите когато започнем да пишем в темата за понижение не знам, може да продават и вестници както пишеш ще видим когато се случи
        ок
        но живота ни не свършва до днес
        а имотите ВЕЧЕ СЕ ПОВИШИХА

трябва да разглеждаме и УТРЕ
        а ''утре '' не НЯМА ДА СЕ ПОВИШАВАТ а ще
        поевтиняват
        което е по темата
        какво повишение очаквате на имотите

тоест въпрос зададен за УТРЕ
        а не за днес

ТА ОТГОВОРА Е : НИКАКВО

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin

...........
          За сега реалността е повишение на цените на НИ и затова пишем в тази тема. Какво ще правят брокерите когато започнем да пишем в темата за понижение не знам, може да продават и вестници както пишеш ще видим когато се случи

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox

абе ти да не си объркал форума

Модераторите
            само аз ли забелязвам несъответствието
            между ТЕМАТА и жепейското съдаржание
            Ти си объркал темата пич, тя е за поскъпването, за сривове, апокалипсиси и злато има други теми...
            Last edited by X_Y; 06.09.2021, 12:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox

абе ти да не си объркал форума

тук се говори за имоти и предстоящия им срив

Объркал си ти темата, тази е Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти

За поевтиняването и срива темата е друга ! Ако не можеш сам да си я намериш ще ти помогна

Ето твоята тема :
              Какво понижение очаквате на жилищните имоти

Коментар

• Добро утро драги и инвеститори!! Нека се множат жилищата ви за отдаване под наем а от там и парите ви.Да не работите никога и да обикаляте света.Който не иска да не се занимава с жилища.Да чака срив или трупа злато или прави друг бизнес все тая.Сега да се почерпим за празника със сладките парички от наемите .

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Хората обладани от златото и кеша в банката нямат никакъв шанс да се разделят с него

Кътането на пари и злато при някои минава в болестно състояние и по смъртно не могат да ги похарчат та ако ще апартите да станат 2 по лев

Колкото и да се качва златото те винаги мислят че ще се качи още и така и никога не го обръщат в имоти
                  ахахахахахаахах
                  каква долна манипулация и колко
                  елементарно и подценяващо опонента
                  изказано
                  сега -ето го горното по начина на вменяване НО
                  ЗА ИМОТИТЕ
                  Хората обладани от апартамент и растежа на капиталовата на калкулатор нямат никакъв шанс да се разделят с него

Кътането на имоти в неподходящо време при някои минава в болестно състояние и по смъртно не могат да се съгласят на продажба та ако ще да са сигурни че апартите са на върха и повече няма да растат.
                  и така дорде апартите да станат 2 по лев

Колкото и да се качват имотите те винаги мислят че ще се качи още и така и никога не го обръщат в пари
                  за да усетят ПЕЧАЛБАТА дефакто .
                  тя винаги им стои имагинерна в тугла
                  хихихихихихи
                  ледчо слабо слабо броки

Коментар

Идва момент в който разбираш че личното време е най ценно и никой не може да ти го плати

За да стигнеш до този момент обаче първо трябва да си стигнал до момента да правиш пари и докато спиш

За дремещите безплатно на перона горното е неразбираемо
                    Точно така.Брилянтно го каза!

Коментар

Абе той стрелочника до някъде е прав дето се вика утре ще реши да ги премести и влака отиде къде той иска

Странното е дето гледат че стрелочника е сложил стрелките на десно, а те викат това няма никакво значение ще свие на лево щото всички тука на перона така искаме
                      Мечтатели утописти. Революционери и кашик-болшевики, искат социалдемокрация в изтънчен вид. Имот в Септември да купува максимум една стая по-малко в Сф. Инак е несправедливо.
                      Last edited by X_Y; 06.09.2021, 11:28.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Съгласен съм с написаното.Например аз не бих се хванал да работя в БГ ако ще и 5000 лв да ми дават.Някой ще попита защо?Ами ще ви обесня.Първо аз нямам никаква ама никаква вяра в нищо в БГ.И да ми дадат 5000 лв заплата то ще е от ден до пладне.Така че си напълно прав че хората които са си завъртели парите разумно и не са си губили времето в чужбина в БГ няма да тръгнат да работят.Лично аз и сега да се прибера ще съм ок за разбиранията на повечето българи но не и за мен.Аз съм свикнал през ръцете ми да минават големи суми и бих спрял да се занимавам с бизнес и излязъл в пенсия само ако по цял ден лежа и се занимавам с хобитата си с не по-малко от 5 цифрена сума доход на месец.
                        Идва момент в който разбираш че личното време е най ценно и никой не може да ти го плати

За да стигнеш до този момент обаче първо трябва да си стигнал до момента да правиш пари и докато спиш

За дремещите безплатно на перона горното е неразбираемо

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

И тук си прав. Имам приятел който също беше в чужбина, колега, от стар консервативен род е. Едва не изгоре с КТБ както трябва, изгоря само с около 3К€ - горницата му от 196К лв които беше надиплил в КТБ. После оттогава смота около 500К€ още, но дипли по банки и едва със зор отдели едни 80К€ да купи на дъщеря си в Пловдив едно тристайно в център. И сега къта, военен пенсионер от 45 г възраст, сега е на 51, само пенцията му стига, живее в четиристаен наследствен на баща му в Пловдив на 15 етаж и не мож го убеди да купи нищо друго освен някоя бутилка виски.
                          Познаваш добре манталитета . И потвърждавам че има доста подобни хора. Иначе висеше години на обявите и само цъкаше че е скъпо. Подобни хора искат да изкарват пари, а по същото време всичко да пада. . И лихви да има. Луда работа. Стеатегията на стрелочник - той кара влака щото мести стрелките.
                          Абе той стрелочника до някъде е прав дето се вика утре ще реши да ги премести и влака отиде къде той иска

Странното е , дето гледат че стрелочника е сложил стрелките на десно, а те викат това няма никакво значение ще свие на лево щото всички тука на перона така искаме
                          Last edited by X_Y; 06.09.2021, 11:28.

Коментар

Ти не ме разбра хората които се връщат и ще се върнат в БГ за постоянно не мислят да работят в БГ за да се изхранват - Те са се подсигурили по един или друг начин и им е все тая има ли работа в БГ. Никой работил за по 5000+лв на месец няма да се върне та да работи за 1000 - 2000лв

Ще се върнат обратно на запад само тези дето не са си направили добре сметката и си мислят че само със спестени пари може да се живее в БГ

Разбутването за което вероятно говориш тип 1997-ма към момента няма как да се случи

Просто трябва да се държи ГРОБ далече от властта и за няколко години пак ще дръпне икономиката
                            Съгласен съм с написаното.Например аз не бих се хванал да работя в БГ ако ще и 5000 лв да ми дават.Някой ще попита защо?Ами ще ви обесня.Първо аз нямам никаква ама никаква вяра в нищо в БГ.И да ми дадат 5000 лв заплата то ще е от ден до пладне.Така че си напълно прав че хората които са си завъртели парите разумно и не са си губили времето в чужбина в БГ няма да тръгнат да работят.Лично аз и сега да се прибера ще съм ок за разбиранията на повечето българи но не и за мен.Аз съм свикнал през ръцете ми да минават големи суми и бих спрял да се занимавам с бизнес и излязъл в пенсия само ако по цял ден лежа и се занимавам с хобитата си с не по-малко от 5 цифрена сума доход на месец.

Коментар

Хората обладани от златото и кеша в банката нямат никакъв шанс да се разделят с него

Кътането на пари и злато при някои минава в болестно състояние и по смъртно не могат да ги похарчат та ако ще апартите да станат 2 по лев

Колкото и да се качва златото те винаги мислят че ще се качи още и така и никога не го обръщат в имоти
                              И тук си прав. Имам приятел който също беше в чужбина, колега, от стар консервативен род е. Едва не изгоре с КТБ както трябва, изгоря само с около 3К€ - горницата му от 196К лв които беше надиплил в КТБ. После оттогава смота около 500К€ още, но дипли по банки и едва със зор отдели едни 80К€ да купи на дъщеря си в Пловдив едно тристайно в център. И сега къта, военен пенсионер от 45 г възраст, сега е на 51, само пенцията му стига, живее в четиристаен наследствен на баща му в Пловдив на 15 етаж и не мож го убеди да купи нищо друго освен някоя бутилка виски.
                              Познаваш добре манталитета. И потвърждавам че има доста подобни хора. Иначе висеше години на обявите и само цъкаше че е скъпо. Подобни хора искат да изкарват пари, а по същото време всичко да пада. . И лихви да има. Луда работа. Стеатегията на стрелочник - той кара влака щото мести стрелките.
                              Last edited by X_Y; 06.09.2021, 11:26.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Смятай си загубите досега от пропуснати ползи и изчакване на цената на златото. Даже да приемем че имаш 2 кила злато, а ти нямаш сметни кога ще обърне да ти купи апарт. Защото, както и ти казваш цените в парични знаци няма да слязат, а в злато както очакваш. Кога и колко? Досега си загубил от наеми, от стойност, която тепърва един пролетарий няма как да навакса. Или викаш утре може и да заковеш някой кокошарник в Горубляне който ще остане на тези нива - 70 ина К€, а златото ти ще покачи 20%. Поевтиняване означава запазване на това ниво. И дупе за купувач като тебе, да му стиска да оцени какво купува и защо? Трудна задача, перонецо, ще си отвисиш в този форум пеейки стари градски пеесни. Хубави са, и аз ги харесвам, но няма да ги има в аранжимента ти никога повече.

Коментар

Working...
                                X