IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да, но мисля че Ледчо имаше предвид други негови познати. Както и да е, всеки сам решава и избира.
    Хора там познавам всякакви има и чистачи има и на хубави работи

Факт е че никой който има пълно работно време не получава под 1500 паунда

Отелно че в момента имат як недостиг на работна ръка и всеки който иска може да си уплътни времето в краен случай като работи на две места

Коментар

Ето тук е систематизирано какво се случва. Но ние си очакваме спад. Нищо, едно 4% да коригират надолу някога все е нещо. Ще купим тогава. Схемата на кибиците.
      https://www.investor.bg/analizi/113/...sgradi-334983/
      Днес пуснах справките след лятото. Цифрите не са за форума. Положението е надминало всичките ми очаквания.
      Съжалява, че проспах лятото - няколко неща бях букнал като се прибера, но сега се оказа че всичко е заминало....

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

8*9=72*20=1440.Са на тая сума данъци дали се плащат не зная.
        Работните дни в месеца са почти винаги повече от 20

На минималната нямам представа дори и да има едва ли са високи

И все пак говорим за минимална странно е ако всичките ти познати работят на минимална или под нея

По скоро има тенденция работещите в чужбина от по малките населени места в БГ да се занижават доходите за пред хората та да не им завиди някой

В по големите градове и София особено пък е обратното как там да кажат че мият чинии за по 1000 паунда нали ще им се смеят

Коментар

Аз не знам коя е твоята сфера но ние говорехме за чистачи на офиси и къщи строителни работници камериерки и селскостопански работници.Това са огромното мнозинство българи в УК черноработници прислуга.А дали си сбъркал не зная важното е да се чувстваш доволен и щастлив
          Да, но мисля че Ледчо имаше предвид други негови познати. Както и да е, всеки сам решава и избира.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Пеше минималната часова ставка в УК е 9 паунда на час

Ако някой работи и най ниско квалифицираната работа на 8 часа 5 дни в седмицата получава над 1500 паунда на месец

За да получава някой под 1500 значи не работи на пълно работно време

Ако получава под 1000 значи просто си губи времето там
            8*9=72*20=1440.Са на тая сума данъци дали се плащат не зная.

Коментар

Така е бай Пеше. Преди 9 години за Консултант в мойта сфера масово се предлагаха 100К£ годишно. Смятайки стандарта и задълженията и количеството работа предпочетох чист доход но не в УК. И не сбърках мисля.
              Аз не знам коя е твоята сфера но ние говорехме за чистачи на офиси и къщи строителни работници камериерки и селскостопански работници.Това са огромното мнозинство българи в УК черноработници прислуга.А дали си сбъркал не зная важното е да се чувстваш доволен и щастлив

Коментар

4% можеш да договориш понякога и като отстъпка вече става все по трудно

По добрият вариант е да дебнеш подценени имоти, които не са излизали на пазара

Всичките имоти които купих тази година не са излизали на пазара, ако бяха излезнали сигурно да съм капо и аз
                Колко са тия всички имоти къде си купил , ледчо. Вече направо се абонирам за теб. Не стига че разгадаваш играта на Печатарите, ами си падаш и добър инвеститор. Има ли друг у форума като теб , за да се абонирам и за него. Е такива хора ме кефят , направо .
                Сега ако ми падне нещо изгодната , да скачам ли? Ама да не ме набуташ , ей .

Коментар

Така е някои казват истината други се хвалят.Аз съм фен на реалността..
                  Така е бай Пеше. Преди 9 години за Консултант в мойта сфера масово се предлагаха 100К£ годишно. Смятайки стандарта и задълженията и количеството работа предпочетох чист доход но не в УК. И не сбърках мисля.

Коментар

Ето тук е систематизирано какво се случва. Но ние си очакваме спад. Нищо, едно 4% да коригират надолу някога все е нещо. Ще купим тогава. Схемата на кибиците.
                    4% можеш да договориш понякога и като отстъпка вече става все по трудно

По добрият вариант е да дебнеш подценени имоти, които не са излизали на пазара

Всичките имоти които купих тази година не са излизали на пазара, ако бяха излезнали сигурно да съм капо и аз

Коментар

Пеше минималната часова ставка в УК е 9 паунда на час

Ако някой работи и най ниско квалифицираната работа на 8 часа 5 дни в седмицата получава над 1500 паунда на месец

За да получава някой под 1500 значи не работи на пълно работно време

Ако получава под 1000 значи просто си губи времето там

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Спирането на печатницата е знак, че ще спрат ръстовете. Но това спиране може да отнеме няколко години защото парите от печатарката ще продължат да се въртят докато достигнат до всички места и им се изчерпа/размие силата....

Коментар

Пеше такива са ми познатите такива са им доходите

на твоите познати ако са им по ниски доходите явно разминаването е в това кой какви познати има

Коментар

Да ти кажа слабо ме интересува какво допада и какво не на поредният няколкомесечен акаунт
                            Е, убава работа. Аз те хваля,ти ме хулиш. Задължително ли е да съм регистриран по твое време за да мога да изкажа положителна оценка за твой пост в който разгадаваш ходовете на Властелините на Света.
                            Как да пиша вече? Исках и други неща да науча от теб , но явно ще трябва да промена информациония си ментор.
                            Поне кажи, до колко месеца още очакваш печатницата да дига парите на къщите. Молим ти са.

Коментар

E щом е само един вярвам ти.В УК над 1500 паунда получават двама трима другите са надолу.Аз съм в реалният свят а не в този на хвалбите.
                              Пеше такива са ми познатите такива са им доходите

на твоите познати ако са им по ниски доходите явно разминаването е в това кой какви познати има

Коментар

Познавам един дето взима повече от теб в АЕЦ-а и даже не му е напълно запълнена седмицата и не иска да поема повече работа та да има повече свободно време

Познавам и други дето чистят частни къщи и взимат по около 12 паунда на час

Не знам някой да получава под 1500 месечно това е за УК

По Италия и Испания може и да са по ниски заплатите но там и наемите са по ниски и живота е по евтин

Живееш си в някакъв твой измислен свят като Бота дето си мислите че само вие имате пари а другите лапат мухи
                                E щом е само един вярвам ти.В УК над 1500 паунда получават двама трима другите са надолу.Аз съм в реалният свят а не в този на хвалбите.

Коментар

Working...
                                X