Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Хора там познавам всякакви има и чистачи има и на хубави работи
Факт е че никой който има пълно работно време не получава под 1500 паунда
Отелно че в момента имат як недостиг на работна ръка и всеки който иска може да си уплътни времето в краен случай като работи на две местаSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Днес пуснах справките след лятото. Цифрите не са за форума. Положението е надминало всичките ми очаквания.
Съжалява, че проспах лятото - няколко неща бях букнал като се прибера, но сега се оказа че всичко е заминало....
Беше харесал нещо по Обеля на шпакловка и замаска щото за по хубави места банките не му отпускаха достатъчно пари
Та миналият месец е купил и вика отдъхнах си ако се беше провалило следващото подобно нещо сега е вече с по над 20 000 евра отгоро само за два три месеца от както почнах да търся
Одеве бях написал за чакащите на перона ама го изтриха
По някога човек изпуска влака и вместо да хване следващият макар и на по висока цена седи и чака на перона с мисълта че предишният ще се върне за него
Не попадай в тоя капан
Коментар
-
Работните дни в месеца са почти винаги повече от 20
На минималната нямам представа дори и да има едва ли са високи
И все пак говорим за минимална странно е ако всичките ти познати работят на минимална или под нея
По скоро има тенденция работещите в чужбина от по малките населени места в БГ да се занижават доходите за пред хората та да не им завиди някой
В по големите градове и София особено пък е обратното как там да кажат че мият чинии за по 1000 паунда нали ще им се смеят
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, но мисля че Ледчо имаше предвид други негови познати. Както и да е, всеки сам решава и избира.
Факт е че никой който има пълно работно време не получава под 1500 паунда
Отелно че в момента имат як недостиг на работна ръка и всеки който иска може да си уплътни времето в краен случай като работи на две места
Коментар
-
Ето тук е систематизирано какво се случва. Но ние си очакваме спад. Нищо, едно 4% да коригират надолу някога все е нещо. Ще купим тогава. Схемата на кибиците.
https://www.investor.bg/analizi/113/...sgradi-334983/
Съжалява, че проспах лятото - няколко неща бях букнал като се прибера, но сега се оказа че всичко е заминало....
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
8*9=72*20=1440.Са на тая сума данъци дали се плащат не зная.
На минималната нямам представа дори и да има едва ли са високи
И все пак говорим за минимална странно е ако всичките ти познати работят на минимална или под нея
По скоро има тенденция работещите в чужбина от по малките населени места в БГ да се занижават доходите за пред хората та да не им завиди някой
В по големите градове и София особено пък е обратното как там да кажат че мият чинии за по 1000 паунда нали ще им се смеят
Коментар
-
Аз не знам коя е твоята сфера но ние говорехме за чистачи на офиси и къщи строителни работници камериерки и селскостопански работници.Това са огромното мнозинство българи в УК черноработници прислуга.А дали си сбъркал не зная важното е да се чувстваш доволен и щастливОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Пеше минималната часова ставка в УК е 9 паунда на час
Ако някой работи и най ниско квалифицираната работа на 8 часа 5 дни в седмицата получава над 1500 паунда на месец
За да получава някой под 1500 значи не работи на пълно работно време
Ако получава под 1000 значи просто си губи времето там
Коментар
-
Така е бай Пеше. Преди 9 години за Консултант в мойта сфера масово се предлагаха 100К£ годишно. Смятайки стандарта и задълженията и количеството работа предпочетох чист доход но не в УК. И не сбърках мисля.
Коментар
-
4% можеш да договориш понякога и като отстъпка вече става все по трудно
По добрият вариант е да дебнеш подценени имоти, които не са излизали на пазара
Всичките имоти които купих тази година не са излизали на пазара, ако бяха излезнали сигурно да съм капо и аз
Сега ако ми падне нещо изгодната , да скачам ли? Ама да не ме набуташ , ей .
- 1 like
Коментар
-
Така е някои казват истината други се хвалят.Аз съм фен на реалността..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ето тук е систематизирано какво се случва. Но ние си очакваме спад. Нищо, едно 4% да коригират надолу някога все е нещо. Ще купим тогава. Схемата на кибиците.
https://www.investor.bg/analizi/113/...sgradi-334983/
По добрият вариант е да дебнеш подценени имоти, които не са излизали на пазара
Всичките имоти които купих тази година не са излизали на пазара, ако бяха излезнали сигурно да съм капо и аз
Коментар
-
Така е някои казват истината други се хвалят.Аз съм фен на реалността..
Ако някой работи и най ниско квалифицираната работа на 8 часа 5 дни в седмицата получава над 1500 паунда на месец
За да получава някой под 1500 значи не работи на пълно работно време
Ако получава под 1000 значи просто си губи времето там
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Спирането на печатницата е знак, че ще спрат ръстовете. Но това спиране може да отнеме няколко години защото парите от печатарката ще продължат да се въртят докато достигнат до всички места и им се изчерпа/размие силата....
https://www.investor.bg/analizi/113/...sgradi-334983/Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар