Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
само бота продаде 2018-та на върха
Сори Ботич :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
И какво ти показва колегата с появата са ? Изкажи се , какви са тези подхвърляния под сурдинка, като мома на първа седянка. Не е в унисон с постовете на Великото Брокерско Братство състоящо се от няколко изветрели и платени , абсолютни лаици ли ?
Моля , уважавай хората с IQ над "" имота леб и вОда нЕще"
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Мимолетната ти поява тук е достатъчно показателна колега инвеститор
Моля , уважавай хората с IQ над "" имота леб и вОда нЕще"
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
Както и да е, оставям ви да се надъхвате колко яка инвестиция са имотите, дано сте прави....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
това беше просто от куртоазия , но не беше нужно
тук няма обикновени хора , споделящи мисли за ръст
и разсъждаващи наистина за инвестициите си
или финансите си вкарани в НИ
има 3-4 брокери или работещи за брокери (какво падение)
които ежедневно и ежечасно бълват 100% глупости
поради комерсиални интереси
не могат да осъзнаят че губят години от живота си
за да се изявят като песачинка от морския браг
историята , циклите , икономиката и стадния начин на мислене
правят на прах - всеки който не ги познава
и застава против тях
хихихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеКолега, не ме разбирай неправилно - всеки е свободен да харчи парите си както си иска и аз съм последния, който ще опонира на това.
Става дума за парадокса на изсипването на огромни спестявания в имоти, които не могат да си изплащат ипотеката, камо ли да носят някаква доходност на "инвеститора". Това е всичко друго, но не и "инвестиция", както изглежда си мислят гордите купувачи, които визирам. Ако искаш можем да посмятаме реалното съотношение цена - доходност от наем в момента. но вероятно и ти съзнаваш, че за един трезв рационален купувач всички коефициенти са безумни. За неликвиден актив като жилищния имот това е огромен риск, много по-голям от балонясалите технологични акции, които можеш да разкараш за секунди като усетиш жегата.
Както и да е, оставям ви да се надъхвате колко яка инвестиция са имотите, дано сте прави....
тук няма обикновени хора , споделящи мисли за ръст
и разсъждаващи наистина за инвестициите си
или финансите си вкарани в НИ
има 3-4 брокери или работещи за брокери (какво падение)
които ежедневно и ежечасно бълват 100% глупости
поради комерсиални интереси
не могат да осъзнаят че губят години от живота си
за да се изявят като песъчинка от морския браг
историята , циклите , икономиката и стадния начин на мислене
правят на прах - всеки който не ги познава
и застава против тях
хихихихи
И разбира се - НЕ СА ПРАВИ
и това ще се докаже до 3 годиниLast edited by Yandox; 29.09.2021, 20:28.
Коментар
-
Колега, не ме разбирай неправилно - всеки е свободен да харчи парите си както си иска и аз съм последния, който ще опонира на това.
Става дума за парадокса на изсипването на огромни спестявания в имоти, които не могат да си изплащат ипотеката, камо ли да носят някаква доходност на "инвеститора". Това е всичко друго, но не и "инвестиция", както изглежда си мислят гордите купувачи, които визирам. Ако искаш можем да посмятаме реалното съотношение цена - доходност от наем в момента. но вероятно и ти съзнаваш, че за един трезв рационален купувач всички коефициенти са безумни. За неликвиден актив като жилищния имот това е огромен риск, много по-голям от балонясалите технологични акции, които можеш да разкараш за секунди като усетиш жегата.
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеВ България сме склонни да притежаваме жилище повече от това да наемаме“, коментира той, но допълни, че очаква в средносрочен план това да се промени.
Хампарцумян не е кой знае какъв капацитет. Доста неща е казал, но всеки от нас може да ги каже.
Та по неговата мисъл. Едва ли някой сериозен човек купува имот, за да спекулира или живее в него в краткосрочен план. За дългосрочния - никой не знае колко ще е на този свят (имам предвид инвестиции с цел наем). Очакването му е, поради все повече повишаващите се цени на имотите, както и поради идването на поколения с потребителски нагласи, това да се промени в средносрочен план. Какво пък, това ме устройва. Потребявайте, потребявайте, потребявайте!!
Всъщност той си говори, но общи приказки. Нетът е пълен с такива.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Банките започват да те работят и цакат. Ясно е че парата ще се насочва другаде. А това не го знам от 24 часа, ето че и те го написаха.
я пак , но този път го изрепетирай пред огледалото
ако искаш да ти отговоря
наистина не разбрах , що искаш да речеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениетрябва да си пълен профан за да дадеш спестяванията на живота си -
================================================== ==========
Абе ти не разбра ли, че за много хора покупката на имот не е сделката на животът им. Че не е някакво кой знае колко запомнящо се събитие.
за вар хоросан и пясък
докато гледаш замечтано в картичката на брокерското бюро
рекламираща щвейцарските алпи
хихихиххи
събитието , бай онази , е доста запомнящо се за всяко
БГ семейство или човек
не проявявай цинизъм в желанието да
осигуриш вечерята
моля !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Аз пък познавам много купувачи, които като купиха през 2016- 2019, още се смеят на гърба на продавачите продали им евтини жилища при двуцифрено увеличение всяка годинапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
хихиихи
има термин ''умни пари ''
не знам
дали има термин ''тъпи пари ''
НО
ако има - това са точно тези от
статийката в 24 часа
хората които сега купуват имот - просто си заслужават
НЕрадостната съдба която ги очаква в следващите 10 години
трябва да си пълен профан за да дадеш спестяванията на живота си -
както се изрази колегата Динев
или да се заглобиш за 20 години в робство
за ''вар хоросан и пясък'' - в която и да е ЛОКАЦИЯ - без значение
при условие че след 3години ще могат да се купят
с поне 30 % по евтино
хихихихихиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
трябва да си пълен профан за да дадеш спестяванията на живота си -
================================================== ==========
Абе ти не разбра ли, че за много хора покупката на имот не е сделката на животът им. Че не е някакво кой знае колко запомнящо се събитие.Партия была, есть и будет есть!
- 2 Харесвания
Коментар
-
В България сме склонни да притежаваме жилище повече от това да наемаме“, коментира той, но допълни, че очаква в средносрочен план това да се промени.
Хампарцумян не е кой знае какъв капацитет. Доста неща е казал, но всеки от нас може да ги каже.
Та по неговата мисъл. Едва ли някой сериозен човек купува имот, за да спекулира или живее в него в краткосрочен план. За дългосрочния - никой не знае колко ще е на този свят (имам предвид инвестиции с цел наем). Очакването му е, поради все повече повишаващите се цени на имотите, както и поради идването на поколения с потребителски нагласи, това да се промени в средносрочен план. Какво пък, това ме устройва. Потребявайте, потребявайте, потребявайте!!
Всъщност той си говори, но общи приказки. Нетът е пълен с такива.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
Коментар