If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, не ме разбирай неправилно - всеки е свободен да харчи парите си както си иска и аз съм последния, който ще опонира на това.
Става дума за парадокса на изсипването на огромни спестявания в имоти, които не могат да си изплащат ипотеката, камо ли да носят някаква доходност на "инвеститора". Това е всичко друго, но не и "инвестиция", както изглежда си мислят гордите купувачи, които визирам. Ако искаш можем да посмятаме реалното съотношение цена - доходност от наем в момента. но вероятно и ти съзнаваш, че за един трезв рационален купувач всички коефициенти са безумни. За неликвиден актив като жилищния имот това е огромен риск, много по-голям от балонясалите технологични акции, които можеш да разкараш за секунди като усетиш жегата.
Както и да е, оставям ви да се надъхвате колко яка инвестиция са имотите, дано сте прави....
Е ти имаш 1000 поста как ще се качват цените( дали ти или Станчева пишеща през ника ти без значение)+ 1000 поста за "перонците" пък парите в банката защо така?
ето на този ти въпрос
сега тече усилен дебат и потене по вайбър
(защото няма кинти за добър VIVA план - скъпи са за тях )
Май да, защото две банки ме предупредиха още през Август.
Е ти имаш 1000 поста как ще се качват цените( дали ти или Станчева пишеща през ника ти без значение)+ 1000 поста за "перонците" пък парите в банката защо така?
Колега, не ме разбирай неправилно - всеки е свободен да харчи парите си както си иска и аз съм последния, който ще опонира на това.
Става дума за парадокса на изсипването на огромни спестявания в имоти, които не могат да си изплащат ипотеката, камо ли да носят някаква доходност на "инвеститора". Това е всичко друго, но не и "инвестиция", както изглежда си мислят гордите купувачи, които визирам. Ако искаш можем да посмятаме реалното съотношение цена - доходност от наем в момента. но вероятно и ти съзнаваш, че за един трезв рационален купувач всички коефициенти са безумни. За неликвиден актив като жилищния имот това е огромен риск, много по-голям от балонясалите технологични акции, които можеш да разкараш за секунди като усетиш жегата.
Както и да е, оставям ви да се надъхвате колко яка инвестиция са имотите, дано сте прави....
Колега, успяхте успешно да ни разсмеете :-)))) , а и с появата си затвърдихте някои подозрения за пазарЯ.
Поздравления !
Ужас , да . Последен напън чрез поръчкова статия да вкарат и най - съпротивляващите се стадни единици във кланницата. За да им вземат кожите . Я ,като е ужас , и си богата реститутка още утре отивай и купувай , защото банките ще обложат <милионите> ти с такса .
Аз съм сигурен , че няма да го направиш , и няма да купиш на тези цени . Ти само пишеш за покупки на тези цени , това ти носи пари . Ти самата , не купуваш . Лично аз, мисля че и нямаш с какво , но това е подробност .
Коментар