Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Според мен той е от маркетинговия отдел или от продажби на някоя строителна фирма. 1 към 1 говори като такъв.
Но е по-добре да се концентрираш над проблема, че откакто пишеш в темата / поне с този профил/ цената на тва дето търсиш е поне 50% нагоре....
Коментар
-
Според мен той е от маркетинговия отдел или от продажби на някоя строителна фирма. 1 към 1 говори като такъв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИзвинявам се, че се включих в спора за сирената. Няма нужда да се навлиза в битовизми, защото от 10кладенеца може вода да се носи и все ще е изворнаВпрочем, забелязала съм, че на някои места в северна Гърция плодове и зеленчуци, често са на доста по-високи цени от южната континентална част. Може да е и заради 50% по-платежоспособните българи, които населяват северното море
Конкретно, Атина е известна със седмичните пазари във всеки квартал, на които се предлага продукция от производители при голяма конкуренция
Още един пример за имот в Глифада, не съм го подбирала в някаква селекция, единственият ми критерий беше да има приветлив вид, добра гледка на околната среда
https://en.spitogatos.gr/property/1111975689
140м2, 560 000Е
Реални метри, при това с невключена веранда, вероятно с нея ще е към 160м2 , с паркинг, с гледка към морето, 1ва линия от жилищната част на Глифада, до парк
Съпоставено със софийски имот от 2010(вече с изкривените добавки на общи части) би трябвало да се сравнява с апартамент от 200-220км2
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
За келнер "под прикритие" си отличник ! Писането ти тук във форума не е мелодраматично , мелодраматичен е келнерския ти похват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеДа ви задам един проЗ въпрос на ритейлърите с промоциите:
Когато "олиото" удари 100 гущера, какво ще последва...?!?
п.п. Ами като подгони 150, накъде...?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеДа ви задам един проЗ въпрос на ритейлърите с промоциите:
Когато "олиото" удари 100 гущера, какво ще последва...?!?
п.п. Ами като подгони 150, накъде...?!?
Колко бутилки олио ще струва един апарт тогава? И инфлацията кое ще е обезценила повече - кеша или апартите?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
А виде ли сега как заради тези пусти имоти требва да раня децата с боклуци ... драма :-) , но както казах правя квото мога.....:-(
А ако ти кажа, че ядох НЕМСКО плодово мляко забравено след преместването с ЕДНА ГОДИНА изтекъл срок на годност.... Беше като ново.... Ово йе Немски квалитет .... Така щото днес сме на Белградска тема леко :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
На мен само аперитива му удря 40 кинта.
Коментар
-
Извинявам се, че се включих в спора за сирената. Няма нужда да се навлиза в битовизми, защото от 10кладенеца може вода да се носи и все ще е изворнаВпрочем, забелязала съм, че на някои места в северна Гърция плодове и зеленчуци, често са на доста по-високи цени от южната континентална част. Може да е и заради 50% по-платежоспособните българи, които населяват северното море
Конкретно, Атина е известна със седмичните пазари във всеки квартал, на които се предлага продукция от производители при голяма конкуренция
Още един пример за имот в Глифада, не съм го подбирала в някаква селекция, единственият ми критерий беше да има приветлив вид, добра гледка на околната среда
https://en.spitogatos.gr/property/1111975689
140м2, 560 000Е
Реални метри, при това с невключена веранда, вероятно с нея ще е към 160м2 , с паркинг, с гледка към морето, 1ва линия от жилищната част на Глифада, до парк
Съпоставено със софийски имот от 2010(вече с изкривените добавки на общи части) би трябвало да се сравнява с апартамент от 200-220км2
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Как бре,сега на 14 ти февруари бяхме в новия ресторант на Franco's под плазата ,на Орлов мост .Вино за двама,две пици със салата,и десерт за 46 лева. Под БНТ,и топ локейшъна,чисто нов ресторант,все едно си в Италия,Last edited by bulgarian lev; 15.02.2022, 00:26.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Стремя се да ям качествени продукти, не боклуци.
Ти трябва да се срамуваш - даваш на децата си отрова. Родопско чудо насипно от Кауфланд за 10 лева....Нямам думи.
А ако ти кажа, че ядох НЕМСКО плодово мляко забравено след преместването с ЕДНА ГОДИНА изтекъл срок на годност.... Беше като ново.... Ово йе Немски квалитет .... Така щото днес сме на Белградска тема леко :-)
Коментар
-
Кой колкото може Джони / нямаш грам идея как се правят прИмоции в ритейлите /, ама е поне ясно колко те бива с цифрите щом плащаш двойна цена за сиреньето....:-)
Ти трябва да се срамуваш - даваш на децата си отрова. Родопско чудо насипно от Кауфланд за 10 лева....Нямам думи.
- 1 like
Коментар
-
Туй не е достатъчно елитно за Джони. Той сравнява само най-скъпият ресторант в София с най-евтините в чужбина :-)
Коментар
Коментар