Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
да видим...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКое му е изгодното? Това, за да ства трябва да изринеш всичко и да до го обзаведеш наново. Освен всичко друго е и малоумно начупено. Отврат, ебаси циганията... сложи си 500 евро отгоре поне за ремонт на квадрат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Няма цена без причина.
Дай-боже повече нови сгради в покрайнините, тъкмо навлеците да се изнесат натам и да освободят старите тухли в центъра и хубавите стари квартали.
Коментар
-
Кое му е изгодното? Това, за да сатва трябва да изринеш всичко и да до го обзаведеш наново. Освен всичко друго е и малоумно начупено. Отврат, ебаси циганията... сложи си 500 евро отгоре поне за ремонт на квадрат. Ти там с 94 ли ще пътуваш или с трамвая? Изглежда те кефи да обядваш на перваза на прозореца...Last edited by pepe1234; 07.02.2022, 15:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И в мазето да е спалнята - по-добре е от Ливадите сграда 2015+година със сигурност.
И не, не ми харесва. Не е това, което търся. При сегашната ситуация на пазара е изгодно ценово, затова питам.
- 1 like
Коментар
-
Едва ли. Взимай го - много е дизайнерски и втората спалня е всъщност отделната кухня.
И не, не ми харесва. Не е това, което търся. При сегашната ситуация на пазара е изгодно ценово, затова питам.Last edited by ejonny2376; 07.02.2022, 14:34.
Коментар
-
Едва ли. Взимай го - много е дизайнерски и втората спалня е всъщност отделната кухня.
Квадратурата също е силно преувеличена.
Абе на Жонката много ще му отива това бижу.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениев главата на средностатистическия българин
тула = депозит
В момента сме останали само със заемите, а парите на емигрантите се компенсират с изтеглянето на руски и английски капитали от НИ ( който може).
Заемите при ниски лихви са ок, но докога и как може да се трупат е върос на време да разберем. В повечето случай те компенсират отрицателния паричен поток на държавата, но трябва да се гребе много дълбоко, за да остане и за населението.
Едни инвестират в инфраструктура, образование, енегегтика... а ние крадем от цитираните три (боеко и компания за пример) и крием откраднатото в имоти (пране в строителството). До сега 10 години този модел наля много вода в мелницата на жилищното строителство, но до колко това е помогнало на българската икономика да посрещне трудни времена ще разберем идните години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Търсенето в периода не е превишавало предлагането. Не знам откъде са ти данните. Естествено в някои райони, в някои сегменти, по същество няма предлагане. Ако беше както ти казваш, сделките щяха да се сключват НАД офертната цена. Но така ако тръгнем, ще стигнем до липсата на къщи с 5 декара двор в Изток. Но ти почти дотам си го докарал с твоите критерии.
Данните са ми от сайта... Там има почти всичко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
за 900 евро само трябва да си оправиш статута от офис на апартамент
И е на партер,ама нали няма ти да живееш там ,какво ти дреме
Аз ти пуснах търсенето. Ако имаш по него нещо за 900 евро го давай да го видим...
ПП На партер може да зема некой гараж евентуално, ама пак зависи не съм им много фен.
Коментар
-
Търсенето надвишаваше предлагането предните 5 години. Изглежда , че нещата скоро ще се обърнат.
А че парите не са това което са били е отделен въпрос.
Макар и да е малък има шанс София да стане Слънчака или Банско с това темпо на строеж
- 1 like
Коментар
-
Добре давай го да го видим. Искам да е среден етаж без Север, строен след 2015 и с тераси под 10 квадрата, статут апартамент.
Вид имот: 4-СТАЕН,
Под райони: МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ,
Етажност: от 3-ти до 5-ти ет., Година на строителство: от 2015 г., Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 284946 euro
Средна цена на кв.м: 1522 euro.
И е на партер,ама нали няма ти да живееш там ,какво ти дреме
- 1 like
Коментар
Коментар